lalajko 2003 Napisano Januar 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Leti cesto vozimo ovu turu biciklom. Kad vec imamo ovo januarsko leto, resio sam da ljutoj masini malo protegnem noge.Ususkan u kacigu i toplo odelo krenuo sam po blagom popodnevnom suncu. Vec posle par kilometara se vidi najlepsi deo puta brdo Vagan.Do Vagana se stize lagodnom voznjom preko malog mesta Darosava (bivsi Partizani). Ko nije prolazio neka pogleda spomenik u centru mesta. Podigao ga je otac u spomen na 9 sinova poginulim u Kumanovskoj bici.Sa Vagana puca pogled na okolinu pa se vide Kosmaj, Avala i Bukulja koja je u neposrednoj blizini. Atmosfera nije bila bas cista pa evo kako je izgledao Kosmaj u izmaglici:Dalje put ide preko Zivkovaca. Velja se potrudio te je sad ovde potpuno nov asfalt. Neki delovi ipaj jos nisu gotovi, pa treba biti oprezan jer se iznenada moze uleteti u nezavrsen deo. Teskoce mi je pravilo i sunce jer sam stalno vozio ka zapadu pa na momente nisam mogao da vidim vise od 30-tak metara. Posto je ovo ipak januar, delovi krivina u senkama su jos vlazni, a na samom Vaganu ima dosta zaostalog snega. Dakle, oprez!Petnaestak kilometara prelepog puta i okoline dovodi me u Belanovicu, malo mesto u kotlini. Na zalost, basta mog omiljenog kafica iz letnjeg perioda nije radila (ipak nije _toliko_ toplo) pa se ovde nisam zaustavljao. Ispod Vojine vikendice ususkane izmedju borova, put se odvaja desno za Brajkovac. Opet nov asfalt (ko ce kome nego svoj svome) opet predivna okolina.Ubrzo se stize u Brajkovac. To se vec nekoliko godina nalazi ovo:Avion je bio u upotrebi u RV od 1953 do 1968 godine. Preostali deo puta do Lazarevca ide preko Stubickog visa (najvisa tacka opstine Lazarevac 380 mnv). Takodje odlican asfalt, vijugav put kroz sumu. Treba posetiti crkvicu brvnaru par kilometara posle Brajkovca.Sve u svemu jedna lepa opustajuca voznjica, meni prva sa ovim motociklom, a sve ovo je samo vezba za predstojece leto. Sto rece neko: Kad porastem bicu Djura (mada sam stariji od njega) Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1752 Napisano Januar 11, 2007 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja i odlicne slike. Odlicno provedeno popodne. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan :thumbsup: uvjek je lijepo vidjeti ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Do kese E, imam ortaka u Ljigu i èesto skoknem do njega, ali nisam prošao tim putem nikada. Baš æu sledeæi put da se provozam tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan jednom rechju, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 11, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , lepo . Pravi mini putopis steta sto ih nema vise na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan lijep izlet. africa twin prolazi i tamo dje vise RV nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pravi nachin da se provede sunchano popodne....Uzzivao sam chitajuci. ps.Stavi na forum predlog za sledecu turu..videcesh da ce biti zainteresovanih. Ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 12, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, Daj mi, molim te, link (URL) do te mape. Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova mapa je cropovana iz PlanPlus-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za prvu voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 12, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze se svuda proci bez problema i erovima. Sreo sam par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan NIJE LOSHE!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka èast zemljaèe nadam se iskreno da æemo zajedno osvajati terene našeg okruga , doduše kada je kupim EN500 Pozdrav sve najlepše u 2007. i narednim godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, Brajkovac!?! Moj cale je odatle rodom.... imamo cak i neku kucicu Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...