Rajevic ks 32 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari propale su mi trube na motoru pa da pitam za savet. Motor je stariji i auspuh je niklovan fabricki i trube su levkaste,pa me zanuima kako to da repariram ili da kupim polovne pa da menjam.Reparirao bih ih komplet. Daj te savet sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savjet da napraviš druge auspuhe od inox-a. Ako baš hoćeš da budu konusne, može se i to napraviti od inox-a, kod nekog limara koji ima takvu mašinu da savije konuc sa relativno malom tupom, mislim da je kod tebe odprilike ulaz oko fi 35-40 mm. Ali u svakom slučaju napravi to od inox-a jer ostalo su sve polovična riješenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Bas takav kao na hondi samo malo veci oblik je isti.Imas?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 25, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42206.0 Bio kod coveka,mislim da je korektan sa cenom i izradom I mene isto muci ali puta dva (replike 300e sa donosenjem) Dva komada od prohroma, protocna sa montage 150 jevara al u Beloj Crkvi..100km nije strasno a i lepo za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista urado po pitanju izduva malo zbog finansija a malo zbog posla. Ajd nadjite nekog da prodae rube ili neke izduve da mogu da namestim na motor moram to resiti ve zime. Dve trube mi treba. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam predlozio pa cu jos jednom.Javi se na pp ili tel 064 1477556.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...