ugac 1150 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Goveche progledalo. Svaka chast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio sam nove snopove zupcanika i iz prve u drugu teze ide.Kad uiklopi nema problema tj ne iskace i sl .Ostale sve rade odlicno i iz trece u drugu nema problema.Znaci samo iz prve u drugu.Nisam mjenjao viljuske i birac onaj sto pomjera viljuske.Jel ko imao slican problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sretnem postara na tomosu sa velikom zastitom od vjetra sa prednje strane pa odlucih da napravim i ja na govecetu Prvo sto sam odlucio da mora u smece je odvratni rezervoar ili ti cisterna na motoru.Nit cu ici afriku a i odvratan je osjecaj sjediti iza tog krmastog tjela.Otpilike kao da objasete debelu bukvu i nesto upravljate.Znaci cisterna u smece.E sad sta staviti?TO je pitanje bilo aktuelno skoro pa i tri dana i nakon nekih pokusaja ugradnje ktm-ovog i rezervoara koji sam naravno dobio od prijatelja Josipa nije uspjelo.Jos je nekih bilo u opticaju ali nista.Odlucio sam da napravim rezervoar po svojoj mjeri..... i .... usput su neki djelovi po obicaju zavrsavali u smecu, kao nepotrebna konstrukcija nosaca repa (glomazno, predimenzionirano itd..) Rezervoar bi trebao da zadovolji par mojih kriterijuma tj da mogu ugraditi sjedite naprijed da sjedim na sredini motora, da su mi rucke na dohvat a ne da se istezem preko krmastog balona, da mogu da priljubim noge uz njega prirodno a ne kad se maknem naprijed da se raskoracim u zaba style, da nije visok, da moze stati u njega 10tak l goriva. Kolega Igy tryke mi je pomagao a posto nismo zavrsili nadam se da nece pobjeci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravimo kako je izgledala nakaza ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto isece onaj deo rama iznad amortizera - vracaj to - matori su nam motori pa svaki deo potpomaze koriscenju istog Moze ti se desiti da pri 180km/h osetis neprijatno uvijanje rama na grbavom makadamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobija bas sexi liniju ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ti donjeti jednu veliku plocu za brusilicu,vidim da ce ti trebati jos ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sto isece onaj deo rama iznad amortizera - vracaj to - matori su nam motori pa svaki deo potpomaze koriscenju istog Moze ti se desiti da pri 180km/h osetis neprijatno uvijanje rama na grbavom makadamu Kod nas su prilicno krivudavi putevi tako da je na grbavom makadamu maximalna brzina postignuta sa R motorom je 140km/h :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E Braco svaka tebi chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za majstorisanje ,a zvuk je nenormalno dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E Braco svaka tebi chast Svaka cast za majstorisanje ,a zvuk je nenormalno dobar Hvala "vi" ;D Danas bi trebalo jos par kg zeljeza da zavrsi u smecu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Decembar 17, 2009 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto isece ram onako, time si ga dosta oslabio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je osnova skoro svakog motora.Ovo iza sto ja sjecem je nosac sjedista ,nosac fuzastera za suvozaca , raznih kutija za alt , ulje itd. E sto je to pravljeno prije 20godina pa je masivno i sto kad padne na recimo kofer da se ne iskrivi to mene ne zanima jer nece imati te namjene. Postavicu samo tanke neosace za sjediste i tih par mrndjelica, tj ista prica kao na ktm 450exc.E sad sto kad padne na stranu ima vecu mogucnost da iskrivi mene bas i ne zanima jer se to nece desiti na putu izmedju Pariza i Dakra ;D Jedina razika je sto su kod ktm cjevcice aluminijske 10x10mm a kod mene metalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1765 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Seckaj ga, seckaj ga ;D Ja volim izgled endura i kroserica , ali goveče je stvarno mlogo gadno izgledalo ... srećom je dospelo u prave ruke , svidža mi se u kom se pravcu kreće projekat ... jedino mi žao one šustikle i sheepskin aplikacije Nego, jesi li se čuo skoro s Josipom ? Ne bih hteo da davim ... al' ne mogu nikako da dočekam tu glavu :'( Sad je izgleda zapelo za bregastu ... aj' spomeni me ,molim te :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 18, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @ras Vidjeli smo se pre par dana i rece mi da je on tu glavu prodao sa bregastom nekom liku koji je u medjuvremenu prodao motor pa mu je vratio glavu ali mu je podmetnuo neku drugu bregastu.E sad moras da se cujes sa njim da vidis sta cete dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1765 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, on mi je predložio da mi pošalje bez bregaste, baš zbog toga ... naravno i da smanji cenu ... Pošteno s njegove strane ... pitao me je u kakvom je stanju ova koju imam ,da vratim nju ako valja ... Pa sam ja onda pitao svog majstora . Ne valja druže, radi ona ... al' bilo bi glupo staviti je na tu dobru glavu. Nije to to .. zato i čekam strpljivo ,računam pre će je majstor Josip naći od mene ... Tako mu i reci kad se čujete, ne bih da ispadnem nestrpljiv i dosadan ... jedino me nervira što se Srđan sapliće o ovo moje gonce u svojoj radionici ovako dugo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 20, 2009 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto isece onaj deo rama iznad amortizera - vracaj to - matori su nam motori pa svaki deo potpomaze koriscenju istog Moze ti se desiti da pri 180km/h osetis neprijatno uvijanje rama na grbavom makadamu Stvarno ga je isekao :o A jeste bio grdan. Kad se samo setim koliko sam bio zaljubljen u taj motor kad sam bio klinac. Ovo obećava iznenađenje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 20, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ga je isekao :o ;D ;D ;D ;D Tek sam poceo , nema da brines.Sad rezem nazad sve sto je crveno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan i ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kako napreduje projekat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 23, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prije sat vremena kupljene plastike od Kawasaki-a KXF iz 2009. http://www.motorcyclenews.com/upload/218170/images/kxf_450.jpg Tako da ce opcija kross biti kompletna , falice blatobran i maska za SM varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kači slike, čim budeš napravio...Verujem da će izgleti bruka :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim kako ce da ispadne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 26, 2009 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da zamisliž DRZ-a u putno-pustinjskoj varijaciji? Sa rezervoarom od 20 L. nosačima za bočne kofere, kupolom, ... A da ostanemo u okvirima originalne kilaže - koliko je moguće. Ovo naravno pitam Braca (Bracu ?). Ostali mogu da odtrpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...