Jump to content

Moto Zajednica

Govece u dvoristu xt600z

Recommended Posts

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

sad je previse sareno. ram crven, plastike bele zelene, tockovi zlatni, masina crna.... bolje da ej ram beli. tockovi crni... tako nesto.

Nemoj samo da gledas slike procitaj sta pise ispod zadnje ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

sad je previse sareno. ram crven, plastike bele zelene, tockovi zlatni, masina crna.... bolje da ej ram beli. tockovi crni... tako nesto.

Nemoj samo da gledas slike procitaj sta pise ispod zadnje ;D

Da ti ne bude poslije zao "da ga teras po dzombama" zbog cega je sve ustvari i pocelo. (ja dozivio  ;D)

Pa posto se planira i SM verzija za nju necu brinuti a ovo oko off-ovanja sa ceste ako mi se svidi nece biti problem promjeniti plastiku kad sam vec od onog mogao napraviti ovo ;D

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Naci ce ga kad kukuruz sazri i postane zut, onda ce biti odlican kontrast. A plastike su vidim od kvalitetnije vrste, tako da se nece raspasti u glibu ni za 200 i vise god. Tako da ima sanse da ga nadju neki buduci arheolozi  ;)

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Izgleda da je trebalo da napišeš crvenim: "Onda farbanje mashine i rama i tako..." da te ne prozivaju ovi

što samo gledaju slike.

Jedan mali savet, ako prihvatas mesanje nas sto samo gledamo slike, ;)

Polugu zadnje kocnice ( onaj deo od dobosa do sipke ) okreni na gore da ti sipka ide iznad vile.

Tako ja vozim vec 2 god. i ne razmisljam da ce neki veci kamen da mi otkine zadnju kocnicu sa sve dobosem i osovinicom ( desi se cesto da tocak sklizne sa stene ili veceg kamena)

Jedan mali savet, ako prihvatas mesanje nas sto samo gledamo slike, ;)

Polugu zadnje kocnice ( onaj deo od dobosa do sipke ) okreni na gore da ti sipka ide iznad vile.

Tako ja vozim vec 2 god. i ne razmisljam da ce neki veci kamen da mi otkine zadnju kocnicu sa sve dobosem i osovinicom ( desi se cesto da tocak sklizne sa stene ili veceg kamena)

Naravno da prihvatam sugestije , i ta mi se ideja svidja mada za to nisam cuo a ni vidjeo.Ne bi bilo lo se da posaljes jednu sliku...

Izgleda da je trebalo da napišeš crvenim: "Onda farbanje mashine i rama i tako..." da te ne prozivaju ovi

što samo gledaju slike.

Razmisljao sam o tome , kontam ova zelena ko bijeli luk.Ubi sve oko sebe ;D

Kod nas kukuruza ima samo kad ih dovezu na kamionu, necu se valjda gore peti. :D :D

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Jel' može jedno glupo pitanje ?

Zbog čega tu ne može da ide sajlica umesto poluge ? Čini mi se da sam video na par motora tako izvedeno, ali neznam da li je fabrički bilo tako ili je naknadno izmenjeno  ???

Jel' može jedno glupo pitanje ?

Zbog čega tu ne može da ide sajlica umesto poluge ? Čini mi se da sam video na par motora tako izvedeno, ali neznam da li je fabrički bilo tako ili je naknadno izmenjeno  ???

Pricamo o Yamahi, znaci kvalitet, izdrzljivost, pouzdanost, ... a ne o hondi  ;)

Sajla neradi dugo u prasini, zapekne u buziru, a taj deo je zasut prasinom od prednjeg tocka.

A uostalom sajla oce nekad i da pukne, a ta situacija mi bas i neide sa sistemom za kocenje

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Pa doobro ... zato sam i rekao glupo pitanje  ;D

Evo ovde sam video, meni ovo deluje solidno ... uz pravilno održavanje, ne verujem da bi bilo problema ...

Ah  da, izvinjavam se vlasniku što sam mu zloupotrebio fotku  ;)

post-6653-12879061799104_thumb.jpg

Nije glupo pitanje

Moja filozofija bavljenja motociklizmom podrazumeva i sticanje novih znanja i razmisljanja o svemu tome ( teh. detaljima i performansama )

Zato i cenim BRACIN rad i najradije pratim ovu temu i voleo bi da jednog dana imam vremena i hrabrosti da se i ja upustim u tako nesto kao BRACA

Još  malo  pa  na  kafu,  samo  ne  znam  da  li  u  keca  ili  dvojku.

Za neupucene misli se na Viktoriju caffe  ;D

Rodjace ako se bude islo posle voznje mislim da ce tigar sa puskom da se pojavi  :D

@ TT600 ovo je tek na pola puta da postane ono sto sam zamislio.Za SM varijantu osim felni gdje ce zadnja naravno da bude sa diskom planiram prednji blatobran i masku da mjenjam i mozda kraci repic sa nosacem za tabliku i shtopku.

Da si blize ne bi dugo tvoj TT bio u fabrickom stanju ;D.Jedan  moj drugar slicnog razmisljanja kao ti  je dosao pre neki dan sa ponudom da radimo jedan auto.U pitanju je terenac Toyota 4000ccm turbodizel stara 20 godina i naravno sa trulom limarijom.Ponuda je chudna ali bice slika ako ja pristanem.On nudi auto da bude u vlasnistvu 50:50 samo da ja govorim sta da on radi posto je mehanicar a ja da na kraju dodam malo na estetici.Odmah sam vidio kompletnu karoseriju u smecu i na toyotinoj shasiji audija A8 ;D ;D

Ako budem pristao bice tema pa te mozda ohrabri pa krenes i ti u tom pravcu sa TT-ejcem.

Ja bi to sve puko u mat crno sa crvenim detaljima :P

Pa i ti si puko pa nisi mat crni  :P ;D

Ako budem pristao bice tema...

Pristani!!

Ma nemogu vise da gomilam stvari jer ustvari ovo sto ja radim i nije moj posao.Kad sam zatvorio kafic morao sam da nesto radim ,klinjo ne pita njega to neinteresuje.

Onda sam skonto da bolje funkcionisem kad imam motor.Pa posto nemam velike pare kupim dobar motor ali demode.Bacim debeli rep i kontam nesto ko ce tu modu pratiti.Svake godine nesto tanji rep i visociji.Te ja preskocim par godina i zashiljim ga i okrenem u nebo ;D ;D ;D ;D

I onda posto stari vec vari plastiku uradim par motora i nekom nesto dodam nekom oduzmem, musterije se odusheve i ja ti postadoh majstor :D

Al mi sad mnogo da  zavergam sa kamionima, al ko zna mozda jedno jutro i kazem dotjeraj ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja