Kiro 153 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li cete moci da mi pomognete al aj da pitam...Imam neki scoot iz 1993, ADLY.Izludjuje me motor, ulozio sam brdo para u njega do sad, delova nigde nema...Da ne dužim prièu, proslog leta uradio komplet generalku, dao 250e (toliko jedva da vredi ceo motor), vozio ga 5 dana i opet parkirao...Sad jedva radi i na leru Kad ga upalim strasno dimi i kad mu dam gas ponasa se kao...Pa kao da mu prekida negde kontakt.Taman krene da prima gas, onda krene da se ugasi i sve tako a ne moze da mrdne.Dam mu gas do daske i ne ide.Ako imate neku ideju sta mu je recite al ja sam ga vec otpis`o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi lichi na karburatorske probleme... proveri karb prochisti i vidi diznu... jesi menjao rolnice... pa shta si radio pa je ispalo 250 evra... e da isto mozze da bude ako je vazdushara da dobija previshe vazduha... pa probaj da zachepish malo dovod... imao je ortak taj skut... i imao je bash problem sa dovodom vazduha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam radio?SVE!Ma ne lici mi na karb, ne davi se kad mu das gas nego kao da brzo okrenes kljuc, kao da mu se prekine struja.Probacu, hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan za 250 ojra malossi kitove dva puta uzmesh heheheheheheheehehehhehehehehehe imam ideju baci ga na prvi otpad koji naleti brate chemu tolko bacanej para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan pa pregledaj sve uobicajene probleme ...proveri svecaju,proveri carb,proveri kakvo je gorivo unutra,filtere i sve sto ide uz te sitnice...a ako nije ni to...onda nemoj da planiras da ulozis jos 250e nego BACAJ,ipak je to scoot pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan e da isto mozze da bude ako je vazdushara da dobija previshe vazduha... aj objasni ovo. za mene je vazdušara motor koji se hladi vazduhom, i ne može da dobije previše vazduha. :misli: možda je to nešto za skutere, ja se ne razumem u njih.. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan za 250 ojra malossi kitove dva puta uzmesh heheheheheheheehehehhehehehehehe imam ideju baci ga na prvi otpad koji naleti brate chemu tolko bacanej para Bacio sam ja na taj scoot preko 350 e a on opet jedva pali.Al da se ja pitam ja bi to da sad 10 puta prodao, zeza me cale.Mogao sam da ga menjam za odlicnog MZ-a ili da ga prodam pre 2 god i da do sad skupim pare za neki dobar malo stariji motor.Al cale ga svakog proleca "sredjuje da bude ko nov". :evil: A ja trpim jer nemam sta da vozim, zato vas i molim za pomoc.Ma valjda cu uspeti da mu uradim nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da isto mozze da bude ako je vazdushara da dobija previshe vazduha... aj objasni ovo. za mene je vazdušara motor koji se hladi vazduhom' date=' i ne može da dobije previše vazduha. :misli: možda je to nešto za skutere, ja se ne razumem u njih.. :roll:[/quote'] jbm li ga sad... ne znam kako da ti objasnim a da ti ne pokazzem... uglavnom dovod vazduha u airbox treba da se redukuje.... najednostavnije recheno... a uglavnom vazdushare imaju takvu izmenjenu cev ni zbog chega drugog nego zbog prostora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sinko, nema tu mnogo filozofije. Kreni redom - struja, gorivo, vazduh.... Na tim malim mopederima uglavnom je loš kvalitet elektronike, pa karburacija, pa nešto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jbm li ga sad... ne znam kako da ti objasnim a da ti ne pokazzem... uglavnom dovod vazduha u airbox treba da se redukuje.... najednostavnije recheno... a uglavnom vazdushare imaju takvu izmenjenu cev ni zbog chega drugog nego zbog prostora... hvala na objašnjenju. ništa nisam razumeo. ipak je to nešto vezano za skutere (to sam razumeo ), bilo mi je malo èudno da vazdušno hlaðenje ima nešto sa tim što motor neæe da radi, zato sam i pitao. hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...