cagivamito 4 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan 1998.god, u odlicnom stanju, registrovana do sredine sledece godine... Od opreme ima: ARROW izduv komplet, MRA vizir, XENON... Zamenjeni lanac i lancanici, nove gume, nove plocice... Cena: 1900 eura ponude ovde, na pp ili na 064/03-00-849 Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukic 0 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za Yamahu Aerox Valentino Rossi 2008. godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za yamahu, hvala na ponudi. U obzir za zamenu moze da dodje Aprilia RS125 2006-2007... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamjena ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamjena ;D ;D ;D ;D ;D pa da menjam dobru cagivu za dobru cagivu samo druge boje ? ne isplati mi se hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda, steta sto nema 600cccm. Reci mi koliko mogu da idu ovakve masine, kakvo je ubrzanje? Nek je sa srecom prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan pa, sve zavisi od prenosa... npr, ja imam 13/41, ide oko 175km/h ali dvotaktni motor nikad ne valja da se vozi u velikim obrtajima, tako da ne praktikujem to... A ubrzanje... pa evo na primer, do 130km/h ne moze da mu pridje peugeot 307 1.6hdi, ili vw touareg 2.5 tdi Posle 130 vec moze da me stigne neki bolji auto... Ide oko 5,5 sekundi do 100... Sve zavisi od prenosa, a inace, hvala na lepim zeljama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamjena ;D ;D ;D ;D ;D pa da menjam dobru cagivu za dobru cagivu samo druge boje ? ne isplati mi se hehe hehehhe izgleda da ode moja cagiva za fzr-a 600 ili gsx 750 r- 93 gp, nove maske, a za masinu cu jos da vidim. brate Sretna prodaja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje, moze zamena za rs 125 2006-07... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan nije fixno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva je extra!!! Srecna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan4vp 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan A jel te interesuje zamena za rs125 2000 u extra stanju?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me samo rs iz ovog milenijuma i iz 21. veka Sto znaci, da je malo novija, mogli bi da razgovaramo :D ;D hehe, salim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan cena: 1850eura nije fixno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1704 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 998 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva, najlepsa 125-ica (zameni za jos mladju cagivu, mani rs ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za yamahu, hvala na ponudi. U obzir za zamenu moze da dodje Aprilia RS125 2006-2007... Nisi mi jasan Peco ??? Prvo je prodas pa sad opet oces da je kupis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan pa, sve zavisi od prenosa... npr, ja imam 13/41, ide oko 175km/h ali dvotaktni motor nikad ne valja da se vozi u velikim obrtajima, tako da ne praktikujem to... A ubrzanje... pa evo na primer, do 130km/h ne moze da mu pridje peugeot 307 1.6hdi, ili vw touareg 2.5 tdi Posle 130 vec moze da me stigne neki bolji auto... Ide oko 5,5 sekundi do 100... Sve zavisi od prenosa, a inace, hvala na lepim zeljama A ja taman hteo da te pitam čuveno pitanje" Kol'ko može da razvije?" ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan za yamahu, hvala na ponudi. U obzir za zamenu moze da dodje Aprilia RS125 2006-2007... Nisi mi jasan Peco ??? Prvo je prodas pa sad opet oces da je kupis? hehe, prodao sam RS koji je bio 1996.god A sad bi kupio 10 god noviji 2006-2007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja taman hteo da te pitam čuveno pitanje" Kol'ko može da razvije?" ;D ;D a ti kao ne znas koliko moze da razvije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan pa, sve zavisi od prenosa... npr, ja imam 13/41, ide oko 175km/h ali dvotaktni motor nikad ne valja da se vozi u velikim obrtajima, tako da ne praktikujem to... A ubrzanje... pa evo na primer, do 130km/h ne moze da mu pridje peugeot 307 1.6hdi, ili vw touareg 2.5 tdi Posle 130 vec moze da me stigne neki bolji auto... Ide oko 5,5 sekundi do 100... Sve zavisi od prenosa, a inace, hvala na lepim zeljama jao je.... te u d.p. za to sto ne moz touareg da te stigne,ajde da stanemo sad pa da vidimo??? a i za pezo isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...