Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 28, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno izgleda, zaista! jos samo agregat da mu ofarbas i kao nov ce izgledati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno izgleda, zaista! jos samo agregat da mu ofarbas i kao nov ce izgledati! +1 , Bravo za trud , super izgleda Sad ti je red da malo poradiš i na tehničkoj ispravnosti . ps. iz profila previše crvene , moraš na rezervaru sa nekom linijom - natpisom to da ubiješ . poz i svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 29, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]Svaka ti se dala.Svaka chast,lep motor[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan masinu obavezno u mat crno ofarbaj. sve ostalo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si love puk'o od trenutka zamjene do kad si ga isprljao? (pa ce onda da padne konacna ocijena ;D ) Od prilike nekih 300e, sve na sitnice al se nakupilo. Treba jos da kupim gume i da sredim problem sa startovanjem, pa onda registracija i picimooooo! ps. iz profila previše crvene , moraš na rezervaru sa nekom linijom - natpisom to da ubiješ . poz i svaka čast Mozda tako djeluje na slikama, uzivo je bar sto se mene tice prava razmjera, crno-crvene. A masinu cu da farbam, treba prvo da je otvorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi viska djelova pa kome treba nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 3, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10734 Napisano Novembar 5, 2009 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti dala majstore, lep rad samo stavi mALo deblja sedista, ovo mi nakako pretanko deluje, verovatno nije bas udobno posle 20-30 km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti dala majstore, lep rad samo stavi mALo deblja sedista, ovo mi nakako pretanko deluje, verovatno nije bas udobno posle 20-30 km ;D Djeluje, doduse ja imam debelo dupe pa kompenzuje debljinu sedista, ali i poslje 100km voznje nije bilo neudobno. Imao sam skuter koji je imao ogromno sediste i 10cm sundjera i bio je 10 puta neudobniji od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5386 Napisano Novembar 6, 2009 Integrisan, 13071 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ume ovako da "opravi" motor ne mora nikad da ga menja. Kad mu dosadi prepravi ga i aj' zdravo! Odlicno izgleda, samo bi mu ja secnuo one nosace repa i napravio neke neupadljivije. Ako moze, ako ne onda nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verujes li juce sam presao 30km u komadu, nikakvih problema nisam imao, a i pre nego sto sam suzio sediste vozio sam turu od 100km bez stajanja i bez ikakvih problema. Vozio sam i bez jastuceta na goloj plastici. Udobna je pozicija, a sediste je tu samo da se ne nazulja dupe. Suvozacevo jos nisam testirao Hm, mi kada hoćemo da aludiramo na dugu vožnju kažemo "spičimo na more" - ali imam utisak da kod tebe to kao argument ne bi prošlo... ;D fenomenalno izgleda, zaista! jos samo agregat da mu ofarbas i kao nov ce izgledati! Uze mi reč iz usta. To nije higijenski Prosto bode oči ovako. Motor prelepo izgleda a biće još lepši kada se mašina bude sijala... svaka ti dala majstore, lep rad samo stavi mALo deblja sedista, ovo mi nakako pretanko deluje, verovatno nije bas udobno posle 20-30 km ;D Djeluje, doduse ja imam debelo dupe pa kompenzuje debljinu sedista, ali i poslje 100km voznje nije bilo neudobno. Imao sam skuter koji je imao ogromno sediste i 10cm sundjera i bio je 10 puta neudobniji od ovoga ...Možda nas ubediš ako dodaš jednu malu reč u izraz: "ma nije neudobno - mogu da spičim na crno more..." ;D (moj) zaključak: izvukao si (a i ortak koga si zaključao u garažu sa street twin-om ;D) skoro maksimum iz motora. Samo bi po meni ipak trebao da malo podebljaš sedišta, ako ne zbog udobnosti, onda zbog vizuelnog utiska - gledano sa strane suviše su tanka u odnosu na ostatak motora... S druge strane - ti ćeš ga voziti, pa ako je tebi ovako ok - ko smo mi da tražimo dlake u jajetu?! Još jednom - svaka čast! Pamet u glavu i sa srećom da ga voziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan A u majstore svaka ti dala super rad .Gledajuci tvoj rad sam i ja dosao do nekih fiks ideja za svoj motor stvarno super sve pohvale .E da samo me zanima jos koliko je tesko bilo napraviti tu donju polastiku iza prednjeg tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da me mnogi ne shvataju, na skuteru me poslje 20min voznje boljelo dupe, a poslje sat vremena nisam osjecao noge. Na ovome i poslje sat i po nisam imao nikakvih bolova, niti sam osjecao najmanji zamor, to je za mene pojam udobnosti. Meni je duga voznja na skuteru bila tura od 75km u jednom smjeru, a na ovome mi je to mali krug. E da samo me zanima jos koliko je tesko bilo napraviti tu donju polastiku iza prednjeg tocka? Ta donja plastika je nastala od starog polomljenog orginalnog komada evo kao je izgledao kad je bio citav Pa kad sam skinuo one izlomljene komade, malo ga podpilao, i dodao koji sloj fiberglasa nastao je ovaj koji ja imam. Nije tesko, moze za dan da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan matori obavezno stavi crvenu reflektujucu traku na tochkove to je obavezno , extra detalj promenice ceo motor veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan matori obavezno stavi crvenu reflektujucu traku na tochkove to je obavezno , extra detalj promenice ceo motor veruj mi Planirao sam, al to dok dodje na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5386 Napisano Novembar 12, 2009 Integrisan, 13071 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces sa auspuhom da radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ето: мало преправљаш скутер и испадне на крају симпатичан мотоцикл. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 13, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo farove i kako svetle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces sa auspuhom da radis? Auspuh kad dodje na red bice dva u dva od karbona Gde si uzeo farove i kako svetle? Farovi su od nekog starog Tomosa, uglavio sam HS1 sijalice od 35W, svjetle solidno, kratka su mozda i malo prekratka al zato duga ubijaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidi stvarno! farovi od apenca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvježim temu. Motor je sinoć upalio, pravio malo probleme sa falširanjem i starim akumulatorom, malo je i curkalo gorivo iz karburatora, a i neko mi je zdimio ručicu od gasa. Ali sada konačno pali kako treba i mogu da se vozim. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D Samo još da ga registrujem, sutra je tehnički, wish me luck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast care, motor ti je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Naslov teme ti je sto bi rekli "zajebao vek" ;D Ideja za farove je genijalna "od starog tomosa" ne verujem. Bravo. A ova sedista sto svi kude, pa nek vide ideju vodilju na prvoj strani i bice jasno Corsaro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i kad ce neke nove slike , da vidimo jel se josh neshto radilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro, treba prvo da zavrsim neke detalje, jedina bitna estetska promena je sto sam skinuo ralicu i ofarbao masinu. Sad sam trenutno u BG pa dok sam tu oticu u Boban Sajle da mi naprave nova kociona creva, a kad se vrnem u H.Novi onda cu da trazim gume i da provjerim mogu li da ubudzim prednju viljusku od ZXR-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...