Guest Velimlje Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura , lepe slike ... Planirao sam deo tog puta ove godine , ali propali planovi . Iskreno se nadam dogodine . Neke krajeve tu znam iz planiranja mog puta , a neki su mi nepoznati , moze li mapa puta ? Ako ne moze drugcije , makar na e-mejl ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Septembar 9, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Koma! Odlicno putovanje i fotografije. Neke od slika mi bas uzburkase emocije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Lipo, lipo, lipo !!! Nego, ko ti je taj Alpi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 10, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre Komatovicu, prwo lep putopis, drugo ceo putopis pishesh u mnozini, a posle 70 fotki ne uspeh da ukapiram razlog mistifikacije saputnika niti jednu zajednicku fotku ... Da nije u pitanju mozda neki chika sa brkowima ? ;D Narcis breeeee!!! Samo sebe slika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lipo, lipo, lipo !!! Nego, ko ti je taj Alpi? ;D Alpi njegov dobar drug! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan fino ..... bas fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis,prelepe fotografije.Malo sam se podsetila kada sam bila na ovim divnim mestima(naravno motorom je mnogo bolje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da ides do Monaka mogao si da svratis do mojih da malo predahnes....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno.Extra spoj ciste prirode i luksuza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se nauzivali, super fotke i racunica, pa ko hoce nek pokusa, uzivancija zagarantovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Prosli ste planine i bajkovito ih docarali slikama,prelepi predeli,fantasticno uredjena sela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa to ne valja... sve neka civiliizacija i štatijaznam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 15, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Divne slike, svaka cast. Uh kako vam zavidim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 16, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pih, da sam samo malo zapadnije otisao.... :-\ . Samo jos da te kise nije bilo! Jel bila avantura preko Vrsica po kisi? Ona kaldrma mi ne izgleda zabavno mokra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 18, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno sa kim je putovao....vazno da je njemu bilo lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su super... Prvo što mi je palo na pamet, au koliko ovde treba para! Jbg jedan zivot. Bravo majstore, šteta što nevidesmo majistoricu... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Davne 82 sa Yamahom XT 500 sam preko Italije putovao u Svicu i bio sam na Zermatu.koji vidim nije se puno promenio!Do gore sam se vozio vozom,a gore u fijakeru!Nije Hriscanski ali zavidim ti i zelim ti jos puno ovakvih voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa to ne valja... motor koji se ne kvari, sapatnik koji se ne vidi, beemvejaši koji zavide, hoteli u kojima prenočište staje koliko nov KTM, razglednice umesto fotki itd, itd.... E sada kada sam se ispraznio da počnem! Svaka čast, umesto da se čvarite na nekoj MNE plaži, rotirajuči se kao na roštilju, vi obiđoste 6 država u 6 dana! Rotiralo se vreme oko vas...kiša, sunce, magla i sneg. Prava, mala avantura sa ukrštenom prirodom i blagodetima civilizacije. Udri po kolačima i novim putovanjima a dotle će ti tvoj prijatelj Pico objasniti nešto vezano za BMW i off-road! ;D Pozz do novog putopisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ništa to ne valja... motor koji se ne kvari, sapatnik koji se ne vidi, beemvejaši koji zavide, hoteli u kojima prenočište staje koliko nov KTM, razglednice umesto fotki itd, itd.... E sada kada sam se ispraznio da počnem! Svaka čast, umesto da se čvarite na nekoj MNE plaži, rotirajuči se kao na roštilju, vi obiđoste 6 država u 6 dana! Rotiralo se vreme oko vas...kiša, sunce, magla i sneg. Prava, mala avantura sa ukrštenom prirodom i blagodetima civilizacije. Udri po kolačima i novim putovanjima a dotle će ti tvoj prijatelj Pico objasniti nešto vezano za BMW i off-road! ;D Pozz do novog putopisa! e sad si ga takao direkt u srce. Sve mu diraj al negovog AT-a kojeg vozi u množini a da ni on nije svjestan toga... nikako! pa vidiš kako je fotogeničan postao od kad se sam slika? a one čizmice na jezero su njegove samo za poslije kupanja, da ne stavlja noge u iste nošene čizme ;D e moj Koma, tura ti je odlična, al za prezentaciju si se baš svojski potrudio u rebus sve da nas bačiš ko je slikao ako Dane nije... ko li je zaboga!! ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uh ti Alpi pa to mi je najveca zelja da se po njima provozam i da se u sred leta slikam u snegu kao i motor .Prelep putopis sa mnogo lepi slika i nadam se da cu i ja dogodine provozati do tih cuveni i predivni Alpa,a dok se to nedesi paricu oci sa ove dve slike i vasim putopisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ova prva slika iz sjevernijih krajeva Evrope... mozda i najsjevernijih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je ova prva slika iz sjevernijih krajeva Evrope... mozda i najsjevernijih... upravu si Dr.Mracni slucajno sam tu sliku stavio a mesto te je trebala ova da stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima sanse da okacis detaljnu rutu puta? Takodje molim te ako moze neki info sto se tice benzinskih pumpi po Alpima da li ih ima na "svakom cosku" ili je potrebno voditi extra racuna da se ne desi da ostanem bez corbe u nedodjiji? ;D Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima sanse da okacis detaljnu rutu puta? Takodje molim te ako moze neki info sto se tice benzinskih pumpi po Alpima da li ih ima na "svakom cosku" ili je potrebno voditi extra racuna da se ne desi da ostanem bez corbe u nedodjiji? ;D Hvala Benzinskih pumpi imas na svakom cosku. S'tim da treba da imas kreditnu karticu sa sobom posto dosta pumpi ima self service, ali mozes opusteno da vozis i sipas na pumpama sa radnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...