Jump to content

Moto Zajednica

POMOC OKO PRONALASKA JAKNE I KOSULJE

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 180 postova

zna li neko gde mogu da nadjem kosulju, jaknu i trenerku  kao rosijevu.......ali u srbiji????ako neko zna neka mi kaze tacnu lokaciju prodavnice.......evo slike

post-8197-12879049219907_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Bilo na sajmu ove godine ja mislim. Idi u Yamaha Rodic u Novom Sadu i ponesi puno para! Znam da su imali kosulju i kackete a za ostalo ne znam.

Najbolje da zoves i da  ih pitas. Ja znam sta sam video. Kosulja ili majica, ne znam tacno sada, je bila oko 5 hiljada. I znam da je bilo neopravdano skupo. Ali ista je kao sto nosi ovi u garazi dok traju trke.

ma pare nisu problem..........el ima sigurno u rodicu..........jer bih uzeo i jaknu i kosulju??????

Pare nisu problem, para nema. XD

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-FIAT-WUDY-RACING-ROSSI-46-MOTOGP-PIT-CREW-SHIRT_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem2a00b849f0QQitemZ180400703984QQptZApparelQ5fMerchandise

ovo ti je 18 dolara i 20-tak dolara za postarinu....

Potreban ti je neko sa internet visa karticom ili viltron karticom da moze da plati preko interneta. Pogledas feedback prodavca i komentare i za jedno 10-14 dana stize. Posaljes mu mail da ugovoris kupovinu i to je to! Ja sam kupovao i nisam imao problema. Moze sve da se pronadje i veruj mi da je kvalitet skroz pristojan.... KUpio sam Renault f1 majcu iz 2006 sezone i isti kacket i sve me je izaslo oko 50 eur

Nemoj bacati pare kod nasih derikoza jer sve sto oni prodaju je sa EBAY-a,provereno!

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-FIAT-WUDY-RACING-ROSSI-46-MOTOGP-PIT-CREW-SHIRT_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem2a00b849f0QQitemZ180400703984QQptZApparelQ5fMerchandise

ovo ti je 18 dolara i 20-tak dolara za postarinu....

Potreban ti je neko sa internet visa karticom ili viltron karticom da moze da plati preko interneta. Pogledas feedback prodavca i komentare i za jedno 10-14 dana stize. Posaljes mu mail da ugovoris kupovinu i to je to! Ja sam kupovao i nisam imao problema. Moze sve da se pronadje i veruj mi da je kvalitet skroz pristojan.... KUpio sam Renault f1 majcu iz 2006 sezone i isti kacket i sve me je izaslo oko 50 eur

Nemoj bacati pare kod nasih derikoza jer sve sto oni prodaju je sa EBAY-a,provereno!

Majica nije ista, ne pise na njoj FIAT. ;) ;D

Ja imam jednu original majicu Suzuki koja je placena 50e u Madjarskoj u Suzukijevoj radnji  i mislim da je to vrh koliko bih dao za neku majicu ( a ne bih dao ni toliko da nije Suzuki ;) ).

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Pise FIAT levo gore. Jes' da nije bas kao trazena ali za te pare ne moze da se izvoleva. Originali su preskupi

E druze ima ona cuvena izreka: Ili jesi ili nisi....Rossi. ;) ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja