boka92 17 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde mogu da nadjem kosulju, jaknu i trenerku kao rosijevu.......ali u srbiji????ako neko zna neka mi kaze tacnu lokaciju prodavnice.......evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo na sajmu ove godine ja mislim. Idi u Yamaha Rodic u Novom Sadu i ponesi puno para! Znam da su imali kosulju i kackete a za ostalo ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ma pare nisu problem..........el ima sigurno u rodicu..........jer bih uzeo i jaknu i kosulju?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da zoves i da ih pitas. Ja znam sta sam video. Kosulja ili majica, ne znam tacno sada, je bila oko 5 hiljada. I znam da je bilo neopravdano skupo. Ali ista je kao sto nosi ovi u garazi dok traju trke. ma pare nisu problem..........el ima sigurno u rodicu..........jer bih uzeo i jaknu i kosulju?????? Pare nisu problem, para nema. XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj uzeo kod njih dve majice: porucio i cekao 2 (?!) meseca, platio 100 eur! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 8, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan >Probaj u Pletneru na Dušanovcu http://www.yamaha-motor-srbija.rs/kontakt/default.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-FIAT-WUDY-RACING-ROSSI-46-MOTOGP-PIT-CREW-SHIRT_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem2a00b849f0QQitemZ180400703984QQptZApparelQ5fMerchandise ovo ti je 18 dolara i 20-tak dolara za postarinu.... Potreban ti je neko sa internet visa karticom ili viltron karticom da moze da plati preko interneta. Pogledas feedback prodavca i komentare i za jedno 10-14 dana stize. Posaljes mu mail da ugovoris kupovinu i to je to! Ja sam kupovao i nisam imao problema. Moze sve da se pronadje i veruj mi da je kvalitet skroz pristojan.... KUpio sam Renault f1 majcu iz 2006 sezone i isti kacket i sve me je izaslo oko 50 eur Nemoj bacati pare kod nasih derikoza jer sve sto oni prodaju je sa EBAY-a,provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti na savetu........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o u Brnu na štandovima kada sam letos bio sa sinom na Moto GP... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Septembar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/YAMAHA-FIAT-WUDY-RACING-ROSSI-46-MOTOGP-PIT-CREW-SHIRT_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem2a00b849f0QQitemZ180400703984QQptZApparelQ5fMerchandise ovo ti je 18 dolara i 20-tak dolara za postarinu.... Potreban ti je neko sa internet visa karticom ili viltron karticom da moze da plati preko interneta. Pogledas feedback prodavca i komentare i za jedno 10-14 dana stize. Posaljes mu mail da ugovoris kupovinu i to je to! Ja sam kupovao i nisam imao problema. Moze sve da se pronadje i veruj mi da je kvalitet skroz pristojan.... KUpio sam Renault f1 majcu iz 2006 sezone i isti kacket i sve me je izaslo oko 50 eur Nemoj bacati pare kod nasih derikoza jer sve sto oni prodaju je sa EBAY-a,provereno! Majica nije ista, ne pise na njoj FIAT. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ja cu sledece godine za Spaniju i Italiju..........pa cu da vidim tamo sigurno ima.........a el znas mozda kolko je kostala jakna u Brnu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pise FIAT levo gore. Jes' da nije bas kao trazena ali za te pare ne moze da se izvoleva. Originali su preskupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu original majicu Suzuki koja je placena 50e u Madjarskoj u Suzukijevoj radnji i mislim da je to vrh koliko bih dao za neku majicu ( a ne bih dao ni toliko da nije Suzuki ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Septembar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pise FIAT levo gore. Jes' da nije bas kao trazena ali za te pare ne moze da se izvoleva. Originali su preskupi E druze ima ona cuvena izreka: Ili jesi ili nisi....Rossi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan hehe..ili htede da kazeš ..."ne mozes da se ... a da ti ne ..." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u bg prodavnici Rodic narucivali iz kataloga, ali je potrajalo par meseci dok nije stiglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan a kolko bi kostala jakna sa postarinom.........ako znas cenu........jer bih uzeo prvenstveno jaknu.????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Vidi prvo dal' ima sta te interesuje ovde http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/2009_ACC-APPNV-EU_tcm26-291950.pdf zapisi kataloski broj pa ih pitaj. Cini mi se da nema ona jakna sa slike. A ovo? http://f1market.com/product_info.php?manufacturers_id=59&products_id=692 http://siamtradingpost.com/cubecart/automotive-motorcycle-clothing/motorcycles/yamaha/yamaha-factory-team-fiat-custom-racing-jacket-blue-white/prod_419.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...