Ninja66 2879 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ce ga prepoznati sa stranica Motomagazina. I ja sam ga gledao ne sluteci da cu imati priliku da ga provozam. Ali posto je zivot pun čarolija ,čuda se dešavaju. Kolega iz kluba - Mire - izmedju ostalih nazove i mene ;D , da se konsultuje oko kupovine nemani. Gde baš mene ?! Ja sam po toj vrsti nacionalizma gori čak i od vlasnika BMW-a. Da li kupiti KAWASAKI ZZR 1400 ? Da li kupiti ZZR 1400 , beli ,jedan od 100 komada za USA, zagolican na 240 konja , doradjen do bolesti,pa i dalje. Mene si nasao da pitaš ? Tako da ga je kupio. Juče smo ga malo izduvavali na auto-putu. Za razliku od R-ova koji prave frku i gde je nema , ZZR se ponasa kao Bentley , guta asfalt i izuva iz cipela. Odnosno posle 636 mi se cinilo da slabo koči ,a u stvari tako luudo ide da mu treba padobran za zaustavljanje. I još čudnije, mislim radi produžene viljuške, u dugim krivinama posebo lepo leži. Koliko god ne volim Amerigance i njihova prevozna sredstva , kombinacija MusleCar filozofije sa jednim Kawasakijem zlata vredi. Umalo da zaboravim - nisam stigao da gledam u sat, ne znam koliko sam išao. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Auhhh :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Reci kako se ovo vozi, osim po autoputu, ili samo drag varijanta. Pretpostavio sam da nije lose u tim dugim i brzim krivinama. Kako je u ovim drugim, jel uopste bezbedno? U svakom slucaju izgleda, a sigurno i ide za sve pare! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 7, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Majkoooo...Pa koliko je platio ovo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan bivsi vlasnik je iz Kikinde a motor je iz Kalifornije cini mi se... bio je u Moto magazinu na naslovnoj strani a bio je i u Novom Sadu na sajmu izlozen... trazio je oko 14000eura a za koliko ste se dogovorili neznam... video sam ga par puta u prolazu, zvuk je bolesno dobar :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Septembar 7, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga na sajmu u NS i razboleo se :-X :-X :-X :-X :-X :-X samo mi je falila sedmica na lotou i bio bi moj.A za krivine , posebno one tesne po 180 stepani kontam da je noćna mora, ali je zato na auto putu CAR. I ko kaže da mu je auto put dosadan nek proba da drži prosek na 200+ pa nek onda iznese mišljenje. P.S. mišljenje o bezbednosti pri tim brzinama molim da ovaj put ostavimo po strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Reci kako se ovo vozi, osim po autoputu, ili samo drag varijanta. Pretpostavio sam da nije lose u tim dugim i brzim krivinama. Kako je u ovim drugim, jel uopste bezbedno? U svakom slucaju izgleda, a sigurno i ide za sve pare! ;D Kada je spreman za potezanje zadnje vesanje se spusta na donje linkove i ceo motor lezi na asfaltu. Tada ga je tesko voziti mimo pravca. Sada je zadnji kraj podignut a prednji još uvek spusten i malo treba obratiti paznju u desnim oštrijim krivinama da ne zakači auspuh.A kada se i prednji kraj podigne biće opušteno. Lepo se vozi obzirom na osovinsko rastojanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motor prosle godine u Kikindi mogu reci da uzivo izgleda barem 3 X bolje.Mada se ne lozim na R-ove ovaj bi rado posedovao makar da ga drzim u sobi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kuku kakva sprava.Jel ima Nitro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kuku kakva sprava.Jel ima Nitro? Nema nitro. Sirovih 243 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To da mu se met'e i na Batajnicu da se trka s' Migom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o :o Ogadi mi tastaturu, kol'ko sam je izbalavio. Jel su plastike od bele kože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da je zelen. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u casopisu,a sa ovih slika mi je jos lepsi...Posebno mi se svidja kako je odradjen izduv Cestitke vlasniku;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan mamamia....Ovo je,ovo je...bez komentara :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na prodaju i na Sajmu u NS.STROJ do 00. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da je zelen. ;D Sokole zeleni ce biti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima cak i mesto i nogice za suvozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem ni da zamislim kako ova azdaja ide :) Prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na ruznom recniku ali ovo je pisanje po sirotinji :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ovo je brutalno dobro, nadrndano i vizuelno savrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da je zelen. ;D Sokole zeleni ce biti ... e onda će biti pravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Motor je vrhunski,nema mu mane. Koje je godiste i koliko je presao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...