perisicboro 262 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma hladno nedeljno jutro, a jos izabrana ruta je vecinom planinska, ali ipak krecemo. Idemo iz Cacka do Kraljeva starim putem, pa onda magistralom do Usca, pa skretanje za manastir Studenicu i dalje preko Pridvorice za Ivanjicu, Pozegu i Cacak. Polazak odlazemo maksimalno, cekajuci da se vreme prolepsa, ali ne vredi, odlucujemo da krenemo malo ispred 12, pa kud puklo. Od Cacka do Kraljeva nema slika da ne bi gubili vreme, a relacija je vecinom poznata. Prva pauza je na OMV-u na izlasku iz Kraljeva. Zastoj, zbog ne znam cega, ali znam da semafor na jednoj strani ne radi i stvara veliku zabunu. Maglic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje ka Uscu... I Usce... I krecemo ka Studenici, koja je udaljena 12km od Usca. I stizemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I krecemo ka Ivanjici a put postaje sve losiji ;D ;D ;D Ivanjica... I palimo kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Boro, stvarno ekstra voznjica, zao mi je sto nisam mogao da se pridruzim, ali temperatura me je pokidala ceo dan nadam se da cemo uspeti da se iskombinujemo sledeci vikend za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan A vidi KLR ladno je u bojama OMV pumpi.... Glede semafora, juce sam prolazio tuda u oba smera i radio je, mozda je u medjuvremenu crkao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...