to crank 5328 Napisano Januar 13, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika sve sa bojama. Yamaha mu je bolje stajala.... Uzas, ko u SSSR-u da su ga "dizajnirali"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 13, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika sve sa bojama. Yamaha mu je bolje stajala.... Uzas, ko u SSSR-u da su ga "dizajnirali"! Haydenov još i prolazi, ali Rossijev je katastrofa. Šaren kao i uvek. Kad čovek voli cirkus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Italijani nisu najbolje prihvatili Rossievu novu kolor šemu. Smatraju da ima kombinaciju boja koje ne bi trebalo videti na italijanskom motociklu ili vozaču, t.j. smatra se da previše podseća na španske nacionalne boje. Dalje se navodi da se sve reakcije sa weba mogu sumirati u jednoj reči: "nepodnošljivo"! Prosudite i sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 13, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ubacice oni tu malo zelene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nego, zna li se nesto o oporavku posle operacije ramena? Napreduje li? Za oko dve nedelje je testiranje u Sepangu, nadam se da ce ucestovati. Zna li se nesto o problematicnom prednjem vesanju Ducatija? Kakve su izmene pravili, ako jesu? Dobro mu je. Juče i preključe je išao na snoubording. On priča kako mu treba još vremena da bude 100% ali nešto ne verujem u to. Ne bi se kockao sa ovim vidom zabave da nije spreman...Na testiranje u Sepangu ide 100%. GP11 je pretrpeo mnogo promena, upitanju su: aerodinamika, šasija, agregat i elektronika. Da li sam nešto zaboravio ili je to cela mašina? Kada je šasija u pitanju, kao što sam već napisao - napravili su novu. Ova ima drugačiju krutost u odnosu na prethodnu, ista je stvar i sa zadnjom viljuškom. Prave i novu prednju viljušku za Sepang kako bi je što bolje prilagodili novom vešanju. Uporedite izgled Rossievog GP11 i Stonerovog GP10 prototipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 14, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ubacice oni tu malo zelene Da se ja pitam (kao što se ne pitam) izbacio bih belu, a umesto drečavo žute ubacio bih drečavo zelenu. Pa i da ostane malo bele, dobila bi se Talijanska zastava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Crvena je Ducatijeva, a žuta Rossijeva boja, tako da nema ni govora o izbacivanju te dve, jedino mogu da ubacuju nove boje Što se aerodinamike motora tiče, čini mi se da su promene vidljive i na gornjim slikama, Rossijev motor kao da ima zatupljeniji prednji kraj, nije onako špicast kao Stonerov. A i režnjevi na oklopima su drugačiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ubacice oni tu malo zelene Da se ja pitam (kao što se ne pitam) izbacio bih belu, a umesto drečavo žute ubacio bih drečavo zelenu. Pa i da ostane malo bele, dobila bi se Talijanska zastava. Misliš ovako nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Što se aerodinamike motora tiče, čini mi se da su promene vidljive i na gornjim slikama, Rossijev motor kao da ima zatupljeniji prednji kraj, nije onako špicast kao Stonerov. A i režnjevi na oklopima su drugačiji. Uz to se čini kao da je ceo oklop za broj veći (barem napred), zakrilca su nešto veća i sada su u potpunosti pozicionirana na oklopu. Nego kolega, moram da pitam, za koga navijaš ove sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Acim Za Rossija i Yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo Acim u dilemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da bi možda i bilo dobro da prestaneš da navijaš za Stonera Maler si čoveče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 14, 2011 (promenjeno) bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ubacice oni tu malo zelene Da se ja pitam (kao što se ne pitam) izbacio bih belu, a umesto drečavo žute ubacio bih drečavo zelenu. Pa i da ostane malo bele, dobila bi se Talijanska zastava. Misliš ovako nešto Tako nešto sam mislio, a jopet je ružno, ista njegova KAciga. Rossi je često bio šaren, osim kad su sponzori bili Camel i Gauloises. E, sad pošto MotoGP nije izbor za najlepši kostim ili oklop, neka njegovi fanovi čupaju kosu. Ni ta kombinacija još uvek nije konačna. (Djomla, biće + za trud, samo kad dobijem sledeću kvotu). =eve ti ga! Promenio Januar 14, 2011 član RAmireZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece mi dati Acim da navijam za Rosija... a zao mi je mucenika (Rosija mislim). Samo on zna kako mu je. Dobiti otkaz zbog mladjih, otici na problematican motor, u njegovim godinama krenuti od nule... A konkurencija na vrhuncu - Stoner u top formi presao na najbolji i najpouzdaniji MotoGP motocikl, Lorenco na sampionskoj Jamasi, Spis 'oce da se dokazuje, Pedrosa i Dovi takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Od 2012 ćeš konačno moći da navijaš za BMW u MotoGP šampionatu. Suter ulazi sa njihovim gregatom. Pretpostavljam da će nedugo zatim doći i fabrički BMW tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fala Bogu. Pa nek budu poslednji, bar navijam za pravu firmu. Hm... a ako se desi da i Dukati sutne Rosija, eto njega kod propelera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog Rossija je Ducati počeo da pravi i skutere: Naravno, ovo je šala U pitanju je Yamaha T-Max 500 jednog Rossijevog fana, koji kaže da uvek boji svoj skuter u boje Rossijevog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 22, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel uvek farba ovaj isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam pre neki dan u novinama sta su sve uradili na Velentinovoj spravi,ali ne mogu sad da se setim svih detalja. Siguran sam da su pomenuli da je precnik stapova prednje viljuske smanjen i to nesto za 4-5mm.Da su radili na postavljanju rucki,nogostupa i sedista,koje je sada vise i da ce zbog kompletnog rasporeda mase vrlo verovatno i rezervoar malo gore.To se ceka Vale da proba. Motor je bomba,to se ne dira,ali je radjeno puno na elektronici.Posebno na sistemima protiv proklizavanja i propinjanja,koji uticu na distribuciju i kolicinu snage u datom momentu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ste primetili ali od kako je rossi presao u Yamahu stampa ne obraca paznju sta se radi u ostalim garazama i kako napreduju ostali proizvodjaci sa svojim masinama. Znam da je pravo pitanje hoce li rossi ukrotiti Ducati ali zivo me interesuje sta se cacka u Hondinoj i Yamahinoj garazi. sigurno ne sede skrstenih ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 23, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ste primetili ali od kako je rossi presao u Yamahu stampa ne obraca paznju sta se radi u ostalim garazama i kako napreduju ostali proizvodjaci sa svojim masinama. Znam da je pravo pitanje hoce li rossi ukrotiti Ducati ali zivo me interesuje sta se cacka u Hondinoj i Yamahinoj garazi. sigurno ne sede skrstenih ruku. Da li je ovo lapsus ili si hteo baš tako da napišeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije hteo to da napise Ali ja ne nalazim nesto vesti ni sta radi Ducati, a kamo li ostali. Ima li neko neki info sta se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bomba,to se ne dira,ali je radjeno puno na elektronici.Posebno na sistemima protiv proklizavanja i propinjanja,koji uticu na distribuciju i kolicinu snage u datom momentu Koliko sam ja upoznat - agregat je nov (odnosno dalja evolucija prošlogodišnjeg big-bang agregata), a rađeno je i na elektronici (pored svega ostalog). Mašina za 2011 ima nov agregat i njen dizajner Filippo Preziosi je rekao: “Najveće promene su na agregatu. Ovo je dalja evolucija već postojećeg agregata i glavni cilj nam je bio da postignemo što ravniju i za vozača povoljniju krivu obrtnog momenta. Faktički je produžen interval između maksimalnog obrtnog momenta i snage, koji će biti nešto širi nego u prošlosti. ” Pogledajte link za više info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat dosao pre neki dan iz Madonna di Campiglio i pricao mi kako je gledao Rossija u Fijatu 500 na zalost nije fotkao ali sam ja potrazio i nasao ovaj spot....pa da mi Rossijavi fanovi uzivamo:)))))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...