Skyrunner 5060 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li znate gde imaju da se kupe original NGK svecice, trebaju mi NGK R BR8ES, nigde ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mass Company :011/278 1695 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par odgovora: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36268.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ngk samo u mass company Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Od moje zgrade ides pravo pored porodilista do kraja ulice, predjes parking, predjes preko ulice, dvaes metara ides levo i tu imas NGK svecice ! ( kakvo pitanje - takav odgovor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne otvaram novu temu, radio sam pretragu ali ne nadjoh odgovor a pitanje je da li i na koliko se menja svećica na skuteru 2T?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne otvaram novu temu, radio sam pretragu ali ne nadjoh odgovor a pitanje je da li i na koliko se menja svećica na skuteru 2T?? Kada crkne iliti nema varnicu , ako stuca trza ili lose pali zameni svecicu ako je sve ok radi to bar na prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5060 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od moje zgrade ides pravo pored porodilista do kraja ulice, predjes parking, predjes preko ulice, dvaes metara ides levo i tu imas NGK svecice ! ( kakvo pitanje - takav odgovor ) Aha, bas tako, samo sto sam u par prodavnica uzeo, otvorio kutiju(onu gde ima 4 komada) i sve cetiri su bile razlicite! I tu ne mislim ma tip svecica nego neki detalji su im bili razliciti, na jednoj crvenim pise NGK na drugoj braon a na trecoj skroz bledo nemam pojma vise ni koja je boja. I ne samo to elektrode su im bile razlicite itd. Znam ja da NjGK ima da se kupi na svakom cosku ali mene su interesovali originali a ne mala privreda i slicno, i vrapci znaju da je trziste preplavljeno raznim kopijama Puno sam ulozio u motor i ne zelim da se i jedan fals deo nadje na njemu i ako ne mozete da pomognete onda ni ne odmazite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...