M a R k o 398 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima dobrovoljaca da se opet,kao i prosle godine organizuje vonja i druzenje po pescari? Najbolje bi bilo za vikend zbog obaveza,ko je voljan za pesak neka cepa,ko nije,odmor i zezanje na,sada vec poznatoj lokaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U pripravnosti sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 9, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano Septembar 9, 2009 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam raspolozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pažljivo, sećate se kako se završilo prošli put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'ocemo u ovu sub? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde ta pescara ?i jel se planira to na dan ili se i noci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18606 Napisano Septembar 10, 2009 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'ocemo u ovu sub? Za ovaj vikend je grupna bjb voznja (Mokra Gora & okolina). Ako se odlucite za sledeci vikend - ja sam raspolozen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'ocemo u ovu sub? Za ovaj vikend je grupna bjb voznja (Mokra Gora & okolina). Ako se odlucite za sledeci vikend - ja sam raspolozen... ok,mada mislim da je sl vikend Crna rijeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 10, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan i? kad ce pescara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fufi 2 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend u Pescari,tacnije u Susari. Kuvam pasulj u kotlicu.Vidimo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan i? kad ce pescara? Koliko sam ja upucen u subotu, jel moze? ja moram da se vratim do 18h kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fufi 2 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pescari pocinje rika jelena,da se ne bi ugrozio privredni lov kretanje je ograniceno.Od 19.09.2009 organizujemo enduro/atv vikend voznje po obodu pescare svakog vikenda,iskljucivo sa terenskim motociklima /enduro,atv/ uz prisustvo iskusnog vodica. Info na tel 0643192975 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U pescari pocinje rika jelena,da se ne bi ugrozio privredni lov kretanje je ograniceno.Od 19.09.2009 organizujemo enduro/atv vikend voznje po obodu pescare svakog vikenda,iskljucivo sa terenskim motociklima /enduro,atv/ uz prisustvo iskusnog vodica. Info na tel 0643192975 znaci odlaze se za sl vikend,taman da navatam neki off bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto od pescare ovog vikenda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fufi 2 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec danas popodne se skupljamo,da bi ujutro rano krenuli na voznju 3 sigurna + 2 za nedelju.tt600 jel dolazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...