uff 13 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mare na sm-u se ne upravlja buljom vec countersteering-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 8, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mare na sm-u se ne upravlja buljom vec countersteering-om Koristi se i guzica itekako ali ne za upravljanje vec za pravilan raspored masa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 8, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mare na sm-u se ne upravlja buljom vec countersteering-om Koristi se i guzica itekako ali ne za upravljanje vec za pravilan raspored masa Pa guzica se koristi za sve, cak i za razmisljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 8, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mare na sm-u se ne upravlja buljom vec countersteering-om u la la sad imamo i fensi izraze. Mi to ovde zovemo upravljanje dupetom Mare na sm-u se ne upravlja buljom vec countersteering-om Koristi se i guzica itekako ali ne za upravljanje vec za pravilan raspored masa Pa guzica se koristi za sve, cak i za razmisljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim nista opcinjavajuce na onom prvom videu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ludi Grci,ja neznam da li tamo ima neko ko ne zna da vozi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovaj je za respekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Dane@ Dobar izbor komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A trkacki SM protiv asova.... ili ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan kako ga onako vozi po mokroj kaldrmi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3120 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan kako ga onako vozi po mokroj kaldrmi ??? To je i mene odusevilo! Kapa dole, mislio sam da ce pasti u prvoj krivini a on se naginje da varnice lete. A s' obzirom koliko publike ima sumnjam da je vozio 10 puta pa da su uzeli najbolju voznju... BTW. Nikako mi nije jasno zasto mnogi na ovom forumu osudjuju likove koji ne nose punu opremu? Pa to je njihov izbor i '.' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan na 1:17 obratite paznju na lika koji istrchava sa KTM-om. Posle toga se lepo vidi koliko je razlichit stil voznje, i koliko je lepshe upravljanje dupetom na SM motorima za razliku od klasichnog R naginjanja. Inache u Grchkoj postoji obichaj da kad se ovako vozisvi ostali vozachi idu na desno kako bi ostavili mesta za bajkere, mada drugar koji mi je prichao kaze da i pored toga ima dosta izletanja (bar se njemu deshava ) Svaka im chast, a`l ljudi peglaju, a ovaj sa KTM-om, SKIDAM MU KAPU. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan na 1:17 obratite paznju na lika koji istrchava sa KTM-om. Posle toga se lepo vidi koliko je razlichit stil voznje, i koliko je lepshe upravljanje dupetom na SM motorima za razliku od klasichnog R naginjanja. Inache u Grchkoj postoji obichaj da kad se ovako vozisvi ostali vozachi idu na desno kako bi ostavili mesta za bajkere, mada drugar koji mi je prichao kaze da i pored toga ima dosta izletanja (bar se njemu deshava ) Svaka im chast, a`l ljudi peglaju, a ovaj sa KTM-om, SKIDAM MU KAPU. . Loodilo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom grčkom videu kada se pogleda malo brzina vidi se da je to od 60-160 posle toga KTM gubi dah a da ga je lako voziti do tih brzina po šikanama lako je jednostavno zbog tehnike vožnje Na 1:17 ovaj dečko sa R-om (ne znam koji je model i ccm) se bukvalno uštopao u krivini i sa 60km/h na dodavanju gasa KTM prolazi Malo ako se otvori drum par krivina za 180km/h +, KTM bi zaostao i ako gledamo vozače istog ranga teško da bi ih posle stigao U svakom slučaju lepo je pogledati video a i drum mi se sviđa nije mnogo opterećen, nema mnogo vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...