uff 13 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan autobus na prodaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Police edition Stric mi ima isti. 3 cilindra, abs, trosi ko upaljac i neunistiv je! Svaka pohvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 4, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ufff ufff uffff ne radi mi ovo.... kako je ovo dobra masina!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan E moj uff, uff, uff, pa zasto nesreco nijedna? Oces moju makinu sa doplatom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ovo treba da je od Saleta Zodijaka motor, skinuti su mu rol-barovi, uradjena zamena ulja itd. pre bukvalno 10-ak dana, malo sediste mu je uradio Deki familija. Sto se potrosnje tice, i pri velikim brzinama na otvorenom, sa relativno ostrim ubrzanjima, tesko predje 6 litara, uglavnom se vrti oko 5. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ovo treba da je od Saleta Zodijaka motor, skinuti su mu rol-barovi, uradjena zamena ulja itd. pre bukvalno 10-ak dana, malo sediste mu je uradio Deki familija. Sto se potrosnje tice, i pri velikim brzinama na otvorenom, sa relativno ostrim ubrzanjima, tesko predje 6 litara, uglavnom se vrti oko 5. jeste a sad je kod mene i jedan kod deki-a i jedan kod tebe ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dva doduse, ali jedan cemo menjati za F650st jer supruga ne moze da ga vozi, mnogo je niska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAA bre uff kako si mi @#$@#$ koncepciju.... taman sam se smislio sta cu i kako cu i ti ovako.... ako mi se zatvore finansijski krugovi mozda cemo pricati o ovome ako ne nek je sa srecom prodaja... extra izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan dok ovo jases nema sanse da cujes ono klasicno: "izvini nisam te video" :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Honda XL 500 R pali na prvu kurblu. Pa ako oces glava za glavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ima kresh barove?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy - pa ovo je prava masina za tebe s obzirom koliki si covek @ markodjurovic - sacekaj da skijas uzme cb500 pa cemo sa njim kljuc za kljuc @ japanx - kresh barovi su skinuti ali idu uz motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan interesuje li te zamena za zxr 750 89g.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ negro, @ anticu i ostali koji ste slali pp zamena moze ali samo za motor novijeg godista jer ti stariji imaju uglavnom nerealnu cenu takodje cena za kes je 1800 a u zameni je veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor. Stavi jos koju sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Septembar 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se prijavim na temu... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja bas ovaj Bavarac, pa evo da ponudim mojeg f 650 uz sitnu vasu nadoknadu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan autobus je za malo prodat tj ispalio me covek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posto se kupac nije pojavio u dogovorenom vremenu sa novcem BMW je opet na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Autobus je ponovo u prodaji... hmmmm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Autobus je ponovo u prodaji... hmmmm Za tebe manji i nije Ajmo ko hoce motor sa agregatom iz automobila? $$$ ili realne zamene jer je ovo cena za $ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znaci prodajes za dolare, 1700 dolara to dodje oko 1300e jel sam dobro izracunao???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za $ ionako cu da palim za usa pa da ne menjam valutu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 9, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za koliko novo? Za koliko para? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za koliko novo? Za koliko para? ne razumem? cena je tu i ne bi ja da doplacujem znaci isti cenovni rang ili jeftinije a novije znaci godiste mog motora ili novije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...