braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Vec sam par puta hteo da uputim dobronamernu kritiku i suzdržah se, a sad mi bas bode oci. Naime , natpisi na oklopima i rezervoaru (u ovom slucaju), moraju da prate liniju repa, ovako se gubi na dinamici. Slažes li se ne slažem -zašto mora-možda kod tebe....o ukusima ne vredi raspravljati-JEDNO JE BITNO-DA MUŠTERIJA BUDE ZADOVOLJNA....jer ona plaća....motor je prelep-i to moraš priznati- a mane uvek možeš da nadješ -i najvećem umetniku-zar ne?? Slazem se da se ne slazes. Ali mislim da su to osnove dizajna, sto opet tebe ne obavezuje da se slazes. Intersejue me misljenje fotografa sa foruma, oni imaju oko ali i znanje. Npr.i krilo i sponzorski natpisi; http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20CBR1000RR%2005%20%20Repsol%20%201.jpg pozivam vlasnika motora da kaže nešto o linijama koje je naručio pogledajte slike 4i 6-tu nema linije-rezervar je bio gotov-onda je mušterija došla i tražio je da mu uradim baš tu "liniju"takvu uz doplatu od ohoho evra) dakle čovek je teo i PLATIO TO ŠTO SE VAMA NE SVIDJA--toliko o ukusima..Vidim da se bavite farbanjem-brushom??gde mogu da vidim vaše radove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ne shvatas ovo licno, nadam se ?! Ovo su, po meni, konstruktivne price. naravno-ne-pa ja o FARBANJU I BRUSHU MOGU DANIMA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan evo još natpisa i linija---K6 -1000-RIZLA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Toooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jos gora ova tuzna linija sto visi na rezervoaru ali mozda musterija tako trazi. ja na tvom motoru ne vidim ni jednu liniju-možda ne voliš linije Linije nevolim po meni one su dopuna za neki oblik.Kao kad celav covjek pusti brkove da ga zovu brko a ne celo sto neznaci da je covjek ruzan nego da se dopuni.. Za liniju sam mislio na plavoj hondi al me mrzi da precrtavam. A na ovoj street varijanti linije koje je trazila musterija su one plave na rezervoaru i one su Ok(to su ti brkovi).Menii je viska tu ono HRC Ako te nerviraju kritike slobodno reci ,ja licno volim i jos ako je neka od njih na mjestu onda je to pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 101112 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je -imenjače-moglo se uraditi i ovako i onako-medjutim radim onako kako mušterija traži---slobodno kritikujte-forum je za to--nema nikakve ljutnje -uostalom ,volim na tu temu pričati...pozzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan braco jesi li ti farbao deklu i ceo blok na ovom fajteru? ...fantasticno izgleda,nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan braco jesi li ti farbao deklu i ceo blok na ovom fajteru? ...fantasticno izgleda,nemam reci hvala-nisam farbao dekl i agregat -takav je bio...inače ovaj motor košta brdo dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Šljemovi od FIBERGLASA-njemački-američki...neofarbani-iz kalupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Maska +vizir od FIBERA....po uzoru na Z1000...UNIVERZALNA....neofarbane-iz kalupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1728 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Braco, od ovih slemova mozes biznis da napravis!!! :o Sto cutis do sad da to moze kod tebe da se nabavi? ;D Farbaj ihi bacaj na oglase pod hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Au, Braco, od ovih slemova mozes biznis da napravis!!! :o Sto cutis do sad da to moze kod tebe da se nabavi? ;D Farbaj ihi bacaj na oglase pod hitno! ne mogu da stignem ;)moj sin je nešto farbao pa ću postaviti kad bude...ja sam prebukiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan blatobran za CBR1000RR-ofarban-fiber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan poshto su ti neofarbani shlemovi , poshto su kod nas 10e pa da uporedim cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijausce87 0 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast , stvarno izvodis carolija sa bojama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast , stvarno izvodis carolija sa bojama ! hvala-učim se u 45oj.... evo i COLIN EDWARDS replica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 78 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1213 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT !!!!!!!!!!!!!!! Samo toliko od mene bez teksta sam :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...