braco1 738 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ova kacigu sam radio generalnom zastupniku - YAMAHA MOTORS- za BiH...zajedno sa FIAT R1 izložena je u izlogu salona motocikala u Sarajevu.... Jageru-može li da "prodje" ovakva kakva je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je extra ali mi se nesvidja ova narandzasta boja! mislim da bi lepse bilo da je drecavo zuta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru-može li da "prodje" ovakva kakva je?? Da se teraš malo... "da li može da prođe?!" ;D ;D ;D Čoveče, ja obožavam airbrush radove, a ti zasipaš li zasipaš... SAMO NASTAVI! Milina je ovo gledati, zaista! Pa ništa, daće Bog, uhvatiću je tebe za "ONO" farbanje.... samo tišinski i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan cobra svaka cast i sve pohvale. samo nastavi tako pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan cobra svaka cast i sve pohvale. samo nastavi tako pozzzzz hvala Pedjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja vam se divim na ovakvim radovima ovo je predivno nemam reči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja vam se divim na ovakvim radovima ovo je predivno nemam reči Meni izgleda da BRACO1 samo zna farbati motocikle u Corona "boje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 23, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Rad kako rad je stvarno odlican , cak i dio po dio izgkleda lijepo(majstre svaka chast) , ali sklopljen motor mi je mnogo grdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Rad kako rad je stvarno odlican , cak i dio po dio izgkleda lijepo(majstre svaka chast) , ali sklopljen motor mi je mnogo grdan. STVAR UKUSA-IMENJAČE-pošto vidim da voliš fajtere-evo ga jedan HONDA CBR (900)RR sa agregatom od XX 1100 STRETFIGHT.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 456 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1213 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E ja bas prije jedno mjesec pitam ima li ko kolor kod od ove zutozelene sto si bojio mashinu kad ti farbao sa njom.Odlcan rad mada mi je motor malo mrsav, nekako zenski.Imas jos kojeg fightera.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Vec sam par puta hteo da uputim dobronamernu kritiku i suzdržah se, a sad mi bas bode oci. Naime , natpisi na oklopima i rezervoaru (u ovom slucaju), moraju da prate liniju repa, ovako se gubi na dinamici. Slažes li se ? Npr.: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Meni to strasno bode oci, znam , picajzla sam. Uporedi : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Vec sam par puta hteo da uputim dobronamernu kritiku i suzdržah se, a sad mi bas bode oci. Naime , natpisi na oklopima i rezervoaru (u ovom slucaju), moraju da prate liniju repa, ovako se gubi na dinamici. Slažes li se ne slažem -zašto mora-možda kod tebe....o ukusima ne vredi raspravljati-JEDNO JE BITNO-DA MUŠTERIJA BUDE ZADOVOLJNA....jer ona plaća....motor je prelep-i to moraš priznati- a mane uvek možeš da nadješ -i najvećem umetniku-zar ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jos gora ova tuzna linija sto visi na rezervoaru ali mozda musterija tako trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Vec sam par puta hteo da uputim dobronamernu kritiku i suzdržah se, a sad mi bas bode oci. Naime , natpisi na oklopima i rezervoaru (u ovom slucaju), moraju da prate liniju repa, ovako se gubi na dinamici. Slažes li se ne slažem -zašto mora-možda kod tebe....o ukusima ne vredi raspravljati-JEDNO JE BITNO-DA MUŠTERIJA BUDE ZADOVOLJNA....jer ona plaća....motor je prelep-i to moraš priznati- a mane uvek možeš da nadješ -i najvećem umetniku-zar ne?? Slazem se da se ne slazes. Ali mislim da su to osnove dizajna, sto opet tebe ne obavezuje da se slazes. Intersejue me misljenje fotografa sa foruma, oni imaju oko ali i znanje. Npr.i krilo i sponzorski natpisi; http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20CBR1000RR%2005%20%20Repsol%20%201.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jos gora ova tuzna linija sto visi na rezervoaru ali mozda musterija tako trazi. ja na tvom motoru ne vidim ni jednu liniju-možda ne voliš linije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 10111 Vec sam par puta hteo da uputim dobronamernu kritiku i suzdržah se, a sad mi bas bode oci. Naime , natpisi na oklopima i rezervoaru (u ovom slucaju), moraju da prate liniju repa, ovako se gubi na dinamici. Slažes li se ne slažem -zašto mora-možda kod tebe....o ukusima ne vredi raspravljati-JEDNO JE BITNO-DA MUŠTERIJA BUDE ZADOVOLJNA....jer ona plaća....motor je prelep-i to moraš priznati- a mane uvek možeš da nadješ -i najvećem umetniku-zar ne?? Slazem se da se ne slazes. Ali mislim da su to osnove dizajna, sto opet tebe ne obavezuje da se slazes. Intersejue me misljenje fotografa sa foruma, oni imaju oko ali i znanje. Npr.i krilo i sponzorski natpisi; http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20CBR1000RR%2005%20%20Repsol%20%201.jpg pozivam vlasnika motora da kaže nešto o linijama koje je naručio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne shvatas ovo licno, nadam se ?! Ovo su, po meni, konstruktivne price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...