mvSHOEI 267 Napisano Avgust 23, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Braco je objasnio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima, radovi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 25, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 16, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , kupio sam i ja airbrush prije nekoliko mjeseci pa ga i ne koristim jer pljuje boju, sta bi mogao biti razlog? I kako radis sablone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 18, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , kupio sam i ja airbrush prije nekoliko mjeseci pa ga i ne koristim jer pljuje boju, sta bi mogao biti razlog? I kako radis sablone? Verovatno ti je kompresor los (prejak), treba ti dobar regulator pritiska i filter za vodu(kondenzaciju). Sabloni se rade na kateru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Septembar 18, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pritisak je super i ima fino podesavanje a za ostalo neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Viru replica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Braco kralju, nema ti ravnog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , kupio sam i ja airbrush prije nekoliko mjeseci pa ga i ne koristim jer pljuje boju, sta bi mogao biti razlog? I kako radis sablone? Verovatno ti je kompresor los (prejak), treba ti dobar regulator pritiska i filter za vodu(kondenzaciju). Sabloni se rade na kateru Koje boje koristis,Braco?I koliko kosta kater,ako imas svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , kupio sam i ja airbrush prije nekoliko mjeseci pa ga i ne koristim jer pljuje boju, sta bi mogao biti razlog? I kako radis sablone? Verovatno ti je kompresor los (prejak), treba ti dobar regulator pritiska i filter za vodu(kondenzaciju). Sabloni se rade na kateru Koje boje koristis,Braco?I koliko kosta kater,ako imas svoj Ako smem da odgovorim umesto brace Koristi dvo i visekomponentne boje... Baza-lak.. Baza je boja, sa sljokama ili bez, sa efektima i td.. A na kraju ide lak koji daje sjaj. Sto se tice katera od 500e pa na gore (lako se popne na cifru od 1000-1500e) Zavisi od mogucnosti i velicine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje boje,konkretno marka Autoair za airbrush ili bazne boje koje se mogu naci u nasim farbarama tipa PPG...,to sam pitao,a za zavrsnicu znam,posto sam malo petljao sa airbrushom.Ne mislim da vam budem konkurencija posto iz ruke ne mogu ni cica glisu da nacrtam,sabloni su vec nesto drugo.Ja sam sam pravio sablone za moj motor skalpelima za modelarstvo i koristio bazne PPg boje,ali samo kao zamenu za nalepnice posto ih ne volim,kao na slici.E sad klinac me maltretira da mu farbam skuter na leto i hoce razne stvari da mu nasaram pa zato pitam zbog boja ako moze neki savet jer ovi radovi su super.E i koj materijal(foliju )koristis za sablone,transfer ili nesto drugo?Razumecu ako mi ne odgovorite,ali napominjem da me ovo interesuje samo zbog sebe,jer stvarno nemam ni uslova ni vremena da se ovim poslom bavim ozbiljno!Evo sta sam ja radio na mom motoru sa airbrusom (prvi put sam to radio u zivotu kao i farbanje) i meni je to veliki uspeh,a ovo sto vi radite,svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje boje,konkretno marka Autoair za airbrush ili bazne boje koje se mogu naci u nasim farbarama tipa PPG...,to sam pitao,a za zavrsnicu znam,posto sam malo petljao sa airbrushom.Ne mislim da vam budem konkurencija posto iz ruke ne mogu ni cica glisu da nacrtam,sabloni su vec nesto drugo.Ja sam sam pravio sablone za moj motor skalpelima za modelarstvo i koristio bazne PPg boje,ali samo kao zamenu za nalepnice posto ih ne volim,kao na slici.E sad klinac me maltretira da mu farbam skuter na leto i hoce razne stvari da mu nasaram pa zato pitam zbog boja ako moze neki savet jer ovi radovi su super.E i koj materijal(foliju )koristis za sablone,transfer ili nesto drugo?Razumecu ako mi ne odgovorite,ali napominjem da me ovo interesuje samo zbog sebe,jer stvarno nemam ni uslova ni vremena da se ovim poslom bavim ozbiljno!Evo sta sam ja radio na mom motoru sa airbrusom (prvi put sam to radio u zivotu kao i farbanje) i meni je to veliki uspeh,a ovo sto vi radite,svaka cast! Nema razloga da ne odgovorim. Nikog ne smatram konkurencijom, narucito jer se ovim poslom bavim iz hobija. Ja ne znam da li kod nas u Srbiji imaju gde da se nabave boje bas za airbrush. Sto se tice marke, vas slobodan izbor (Mipa, MaxMayer, Lechler, PPG i td). Ja licno koristim PPG materijal. One se razredjuju 100%. Po potrebi mozete razrediti i vise. Svaki proizvodjac ima svoj "recept" za bazu. Za sablon koristim ORACL ORAMASK sivu sablon foliju mislim da je pod brojem 810.. Naravno tu vam treba transfer folija kako bi ste preneli sablon na zeljenu povrsinu.. Za linije koje ste me pitali u pp, obratite paznju i koji razredjivac koristite. Nije isto da li je brzi ili spori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,ako nesto zapne tu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za radove,ja pokusavao sa airbruch-om al mi slabo ide,ne moz svako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Za airbrush imas neko predstavnistvo u sloveniji,konkretno Createx,a ima neki tip na limundu sto prodaje te boje.Za motore i kola ide serija Auto Air,pogledaj na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam bio sa drugarom u poseti majstor Braci, da pokupimo delove od motora. Evo, da se malo vratimo na temu, kako je odradio jednu Repsolku. Bravo Braco! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I još jedan rad koji je bio u fazi izrade kada smo bili kod Brace. Oduševio sam se kako je dobro ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan uh :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sto sam imao prilika da vidim radove od brace imam samo reci hvale. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je trebalo vremena za ovu akrobaciju?I zanima me koju si podlogu koristio i koji lak zavrsni za felne(boja nebitna kako se kome svidja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2013. at 22:19, m.mitar je napisao: Koliko ti je trebalo vremena za ovu akrobaciju?I zanima me koju si podlogu koristio i koji lak zavrsni za felne(boja nebitna kako se kome svidja)? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Neki radovi 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2009 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan respect! kakve su cene? jel' mozes u poruci da mi posaljes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 16, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast komsija, i jos sto godina razvlacio u osmeh vlasnike motora. Radis odlicno! Kad jednog dana odlucim da ostavim motor na duze, vidimo se u radionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...