nikolanixy 174 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan :care: braco kawa je zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan čekam ... čekam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan čekam ... čekam ... Verujem da si video nesto u ovom fazonu-ove šljokice su krupne pa ne mogu da se prskaju sa pištoljem-nego sam malo "poprašio" po mokrom laku i ponovo lakovao.Površina je neka bezveze plava metalik -za probu-ali je krajnji efekat moćan...interesantno,atraktivno ali ne verujem da bi se neko odlučio da ofarba motor na ovaj način.Bio bi previše fensi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan recimo da je to to ..... samo ovo što sam ja vidio je bilo puno sitnije, ali tog oblika.... i bilo full pravilno raspoređeno po cijeloj površini ... svugdje isto ... i u jednoj boji ... ovo kod tebe je u više boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Hornet 600... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Respect! Odlican rad jos boljeg majstora. Pozdrav. Fala kolega.. Restauracija SHARK kacige.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan RANDY replica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Lakovano 4puta-sa šmirglanjem medjuslojno.Perla obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tebe mi dodje da uzmem cekic i da izlupam i motor i kacigu , samo da bi skupio pare da ih ofarbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tebe mi dodje da uzmem cekic i da izlupam i motor i kacigu , samo da bi skupio pare da ih ofarbas. Ovakav komplimet nisam do sada čuo-hvala ti, stvarno mi prija... Evo malo se fajtalo ovih dana..GSXR 1100W 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Clasika-plava ROYAL BLUE PEARL... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga ofajtao, svaka ti čast. Nego, što ne okrpi ovu rupu od metka na repu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga ofajtao, svaka ti čast. Nego, što ne okrpi ovu rupu od metka na repu? Nastala je kad je vlasnik video šta sam uradio...pucalo je grmilo na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da su slike nove .... ali takav motiv sam već vidio .. gotovo identično ... i znam da nije do tebe.... ali znaju li ljudi staviti neki drugi rep na prerade osim ovog ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan vidim da su slike nove .... ali takav motiv sam već vidio .. gotovo identično ... i znam da nije do tebe.... ali znaju li ljudi staviti neki drugi rep na prerade osim ovog ?!? Pa video si na ovom drugom rezervaru-i na onom belom HARLEYu VROD-A sto se repa tiče-ovaj je legao ko budali šamar.Čekamo tebe da napraviš nešto novo-pa da kopiramo tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan što si se našao prozvanim ... nisam rekao da je tvoj rad loš ... to kod tebe nema... samo mi je postalo malo isfuran taj rep i rep od R1 ... a iako sam veliki suzuki fan, pomalo postaje isfuran i rep od K5 a ja ću imati nekih projekata... ali sam se u svom internetsom životu naučio da je puno bolje nešto napraviti, pa tek onda predstaviti svijetu, a ne stavljati slike kako teku radovi ... jer se tu uvijek nađe onih prepametnih ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan što si se našao prozvanim ... nisam rekao da je tvoj rad loš ... to kod tebe nema... samo mi je postalo malo isfuran taj rep i rep od R1 ... a iako sam veliki suzuki fan, pomalo postaje isfuran i rep od K5 a ja ću imati nekih projekata... ali sam se u svom internetsom životu naučio da je puno bolje nešto napraviti, pa tek onda predstaviti svijetu, a ne stavljati slike kako teku radovi ... jer se tu uvijek nađe onih prepametnih ... Ma nema veze-samo laganica. Čuj, znaš da sa malo para ne možeš puno napraviti -niti očekivati.Ovaj fajter će biti jako skroman-jer su takva i ulaganja.Osim ovog farbanja neće -nažalost -imati ništa više posebno,od onih silnih dodatnih namenskih delova i komponenti kojim se fajter diči.Jbg-sta je tu je. ovaj rep je kupljen povoljno-za razliku od DUCATIJEVOG koji je bio žara.Znamo i mi šta je dobro -lepo i kvalitetno-svašta se na internetu i katalozima moze naći i kupiti ali nema se para.Za sada idemo dalje zajedno sa našim mogućnostima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Mozda to vec negde pise ali lenj sam da trazim pa cu pitati... Ja bih da nabacim neku slicicu na deo rezervoara pa me zanima da li je potrebno nanovo farbati celokupan rezervoar ili ce nanovo biti pripremljen i obojen samo deo koji zelim da oslikam airbrushom? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda to vec negde pise ali lenj sam da trazim pa cu pitati... Ja bih da nabacim neku slicicu na deo rezervoara pa me zanima da li je potrebno nanovo farbati celokupan rezervoar ili ce nanovo biti pripremljen i obojen samo deo koji zelim da oslikam airbrushom? Hvala unapred! Zavisi šta hoćeš-može da se matira celi rezervar ,naslika i lakuje.to je najlakši način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan E to mi se svidja Ispod je metalic, nadam se da to nije problem. Bitno je samo da posle svega opet dobro sija Hvala pa se najverovatnije vidimo uskoro ,odgovara mi i sto smo relativno blizu. Veliki pozdrav i srecno u daljem radu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reparacija felni by Braco 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan perfektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka slika ovih felgi kad budu na automobilu !!! sigurno da su cucile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sveži radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Angry Birds kaciga, uzivo izgleda jos bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...