draki 2617 Napisano Septembar 9, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja posjedujem jedan cd sa velikim brojem radova ovog izuzetno talentovanog gospodina i mog velikog prijatelja! Ko zeli moze da poruci kod mene Mali-muvaš nešto ispod tezge...CD ti je zastario-trebaš novi-znam čoveka kod kog možeš poručiti... ;D E pa reci tom covjeku da mi spremi jedan ode mi i ovaj biznis :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ja posjedujem jedan cd sa velikim brojem radova ovog izuzetno talentovanog gospodina i mog velikog prijatelja! Ko zeli moze da poruci kod mene Mali-muvaš nešto ispod tezge...CD ti je zastario-trebaš novi-znam čoveka kod kog možeš poručiti... ;D E pa reci tom covjeku da mi spremi jedan ode mi i ovaj biznis :D ne brini- sinovac-daće čiča još jedan novi DVD-mislim ja o mladim pripravnicima... čim se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo! ;D Evo još jedna Korona-i nema više-za sada. Ovog puta je to GSX-R 1100W.Mislim da je to jedini u KORONA bojama-nisam nigde vidio da je neko ofarbao ovako ovaj motor. Neki kažu da je BZVZE-nekima se svidja-mušterija je bila prezadovoljna-to je najvažnije....kako se Vama čini? Komentar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan meni super jbg,sta fali jedino sad koliko je to isplativo s obzirom na cenu motora ali ako ga covek voli sto da ne,sta fali.uostalom vezi konja gde ti gazda kaze :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5678 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 91011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi Corona na 1100R sela kao prst u oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 10, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može nekome da se ne sviđa izgled i kako to sve "čuči" na 1100R, ali je rad ne za desetku nego za medalju!!!! SVAKA ČAST, BRACO!!!!!! Jesi radio možda i neke automobile? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit013 1 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put otvaram t.j. citam ovu temu i na svo moje zaprepascenje ima se i sta videti. BRACO svaka cast. Sve pohvala sa moje strane za kvalitet tvoga rada. Nije bitno sta to crtas na motore vec kako to crtas! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO PARA DA OFARBAS OVU RAGU ONAKO KAKO TI MISLIS DA BI BILO NAJLEPSE? VIDI BRATE SVAKA TI CAST!!!!!!!!! ZABOLE ME STO SU VELIKA SLOVA ZA OVAKAV RAD VREDI VIKATI!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Može nekome da se ne sviđa izgled i kako to sve "čuči" na 1100R, ali je rad ne za desetku nego za medalju!!!! SVAKA ČAST, BRACO!!!!!! Jesi radio možda i neke automobile? Hvala JAG i ostalima na pohvalama---radio sam nekoliko golfova-a prvo sam uradio svoju staru mazdu 626-26g staru.Pre 3 god hteo da je bacim-trula sva....a onda odlučim da uradim OVERHAULIN na sred dvorišta-imao sam problem-kokoške mi pojele 2 kile gita ;D ali i pored tih probl nešto sam uradio...evo gledaj (ak nije of topic) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 9111213 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro! Pošto vas stari automobili ne interesuju-evo jedna R1 FIAT-VALEROSI-REPLICA (na moj način ) stavio sam sve što se može od V-ROSIJEVIH SIMBOLA...mnogi od vas će prepoznati ovaj motor-vozio ga je jedan neustrašivi OUTLAW BIKER....Motor je na prodaju-nalazi se u izlogu YAMAHINOG salona motocikala u SARAJEVU-glavnog zastupnika za BiH.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 5678 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan samo ne kapiram ovaj broj 74 ako je vec rosi replika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan samo ne kapiram ovaj broj 74 ako je vec rosi replika jbt ja to nisam primetio!!! ;D ;D ;D ae postavi sliku celog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 91112 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3239 Napisano Septembar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ni meni nije jasan broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ni meni nije jasan broj... musterijin broj sa trka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ni meni nije jasan broj... musterijin broj sa trka..... Braco,ako ova izlozba na Forumu jos malo potraje neces ni za Kavijar zaraditi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ni meni nije jasan broj... musterijin broj sa trka..... Braco,ako ova izlozba na Forumu jos malo potraje neces ni za Kavijar zaraditi. ;D ;D ;D mogu ti reći da sam debelo u minusu-imam obični dialup-samo 38-42Kbps---moš mislit nekoliko jeb...slika sat vremena šaljem...a obećali ADSL u septembru???de malo poguraj-potegni svoje veze -ti si čivek sa VEZAMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E bas lepi radovi,super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo ni meni nije jasan broj... musterijin broj sa trka..... Braco,ako ova izlozba na Forumu jos malo potraje neces ni za Kavijar zaraditi. ;D ;D ;D mogu ti reći da sam debelo u minusu-imam obični dialup-samo 38-42Kbps---moš mislit nekoliko jeb...slika sat vremena šaljem...a obećali ADSL u septembru???de malo poguraj-potegni svoje veze -ti si čivek sa VEZAMA Ma koje VEZE, kad sam ti ja sav BEZ VEZE. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan super Braco poznate su mi vec tvoje majstorije i vrijeme je bilo da ih pokazes i drugima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...