braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan vizir je bio uništen prilikom pada-dubinski izgreban i oštećen...morao sam ga mašinski ošmirglati -duboko da izravnam ogrebotine,pa sam ga lakovao sa potamljenim lakom--ispalo je odlično,ne treba kupovati nov ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan rezervar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan i mušterija zadovoljna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to "sreco" polupao takav motor...Ma odradjeno do bola,svaka cast Braco. Samo neznam je`l mustaerija prepoznala svoj motor poslije tvoje intervencije ili je mislila da je tudji. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Braco, jesi li farbao nesto belo? Ako imas neku slikicu, okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan trenutno sam počeo restauraciju GOLD WING 1500 -bele boje...biće gotova za mesec dva pa okačim slike-noravno.inače ne volim belu boju da radim-izbegavam je max 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mi to raditi, ja ti bas spremam jednog belog "pacijenta" za zimus. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ZX9R -restauracija-vraćanje na fabričko stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitat cu glupost i pokusati da ostanem ziv!! farbe za felne je ista kao i za ostalo? pitam zbog potencijalnog grejanja u blizini diska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1 ista kao i ostalo -baza +lak.pa neće se usijati diskovi-ne voziš GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh naježio sam se gledajuć ove odlične radove svaka čast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan i jas se najezio kad si donio POLA maske od Fazera :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 15, 2010 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1 ista kao i ostalo -baza +lak.pa neće se usijati diskovi-ne voziš GP hvala momcima iz Osijeka na komentima-vidim i Fat ima pune ruke posla-napreduješ svakoga dana-u svakom pogledu Evo nešto friško,još da se ispolira-HONDA HORNET za jednog gospodina sa BJB foruma. Čista bela baza-zadnja ruka plava dijamant perla-4puta lakovano sa šmirlglanjem medju slojevima...stršljena je mušterija zahtevao-ovakvog.Biće i slike kompletnog motora-dok ga vlasnik sklopi... Promenio Novembar 17, 2010 član jager smanjivanje slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 15, 2010 (promenjeno) Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Promenio Novembar 17, 2010 član jager smanjivanje slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 15, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Zaista odlično! Vrhunski odradjeno, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan To je moj motor. Kada sam poslao delove Bracu znao sam da ce da ispadne nesto posebno i nisam jednog trenutka sumnjao da ce biti vrhunski. I ja sada prvi put vidim slike i stvano sam bez teksta. Odusevljen sam. Od hvala nemas nista, ali HVALA TI, UMETNIČE!!! Jedva cekam da ga sklopim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan To je moj motor. Kada sam poslao delove Bracu znao sam da ce da ispadne nesto posebno i nisam jednog trenutka sumnjao da ce biti vrhunski. I ja sada prvi put vidim slike i stvano sam bez teksta. Odusevljen sam. Od hvala nemas nista, ali HVALA TI, UMETNIČE!!! Jedva cekam da ga sklopim. danas poliranje pa ak ne bude nikakvih problema-biće gotovo za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan možeš li meni reći koliko bi koštalo farbanje ovakvog motora u takvu boju ?!?!? nekakva orjentaciona cijena... S tim da naljepnice ne budu lijepljene, već crtane... i treba mali popravak zadnjih plastika (popucale ušice za montiranje) i pao mi motor sa nogara i ima malo udaren rezervar (5 cm u promjeru, 1-2 cm dubine) THX... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan To je moj motor. Kada sam poslao delove Bracu znao sam da ce da ispadne nesto posebno i nisam jednog trenutka sumnjao da ce biti vrhunski. I ja sada prvi put vidim slike i stvano sam bez teksta. Odusevljen sam. Od hvala nemas nista, ali HVALA TI, UMETNIČE!!! Jedva cekam da ga sklopim. danas poliranje pa ak ne bude nikakvih problema-biće gotovo za vikend evo ga ispolirano-do bola.Kiro planiraj kad ćeš doći 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 19, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, objasnio si. Ne znam da li stucas, ali HornY, Kiro i ja danima pricamo o tebi i tvom radu. Nista ti ne mogu reci do bravo. Cekam da se hornet montira, pa da se vidi sve. Bravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav Hornet??? Prvo zvuk iz Ade, pa sad ovo... druze Kiro sve pohvale za ideje, a Braci svaka cast za zlatne ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem i ja koju, sada kada su delovi u mojim rukama. Braco je pravi jaran. Sve smo se dogovorili u nekoliko reci, sve moje zelje je ispostovao, uradio cak i nesto preko dogovorenog. Ja se tih "dodataka" nikad ne bih setio, ali on je covek umetnik. O kvalitetu rada necu nista da pisem, na tu temu vec ima dosta materijala ovde u temi. Ja na svojim delovima nisam video ni jednu jedinu manu ili gresku a zagledao sam ih domacinski. Strsljen je stvarno neverovatan, nisam ocekivao da ce ispasti onako dobro. Ostajem duzan slike motora, posto jos uvek nije sklopljen. Cekam jos neke "tjuning" delove pa necu da sklapam dok ne bude sve komplet na gomili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...