komaNS 338 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Braco1 nevolim da se ponavljam ali stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nekako bi trebalo da izgleda kad se sklopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Braco1 nevolim da se ponavljam ali stvarno Fala druže-e ovo moram da Vam pokažem.Ovih dana radim SUZUKIJA SAVAGE.Biće nekog crtanja-sutra bi počeo na rezervaru...Medjutim -čovek je doneo boju od koje ja begam ko' djavo od krsta Troslojna i teško je raditi s njom. U slučaju greške -radiš sve iz početka-jako zahebana i skupa. Da bi se postigao krajnji efekat treba nanaeti oko 9 slojeva boje i bar 4 slojeva laka.kad se osuši-ošmirgla vodobrusnim onda se može nešto slikati po njoj pa posle opet par slojeva laka. Izuzetno teška za popravke u slučaju oštećenja-skoro nemoguće.Čak bi i meni bilo teško posle popraviti ono što sam ja lično farbao...Evo da vidite kako izgleda prva faza sa 4 sloja laka...fantastičan efekat na suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Logotip je nacrtan-naravno-ovo su slike pre lakovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si slike posle lakovanja i na suncu-tek tada se dobije ovaj pravi dubinski efekat troslojne boje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 19, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh....sto nisi Zeki ofarbao Shadow u tu crvenu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Eh....sto nisi Zeki ofarbao Shadow u tu crvenu boju. Ma pusti ga..Traži DRIFTERA da kupi-voli taj model jer liči na INDIANA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova je crvena boja do 00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo!!! Vidim, lepo si se razradio .Malo samo zakukas i eto posla . Steta za ubacenu zivotinjicu, al` dobro, ako je vlasnik tako trazio, onda tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo!!! Vidim, lepo si se razradio .Malo samo zakukas i eto posla . Steta za ubacenu zivotinjicu, al` dobro, ako je vlasnik tako trazio, onda tako! Ma ima toga kod nas-znaš kad živiš na selu-svakakvih životinjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Stigle slike HORNETa-hvala Srki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast.,ti ovo sve ko da crtas flomasterima toliko profi radis da ja nema reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,ko se i ,malo razume u AB,primecuje veliki napredak u tvom radu,svaka cast,samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan braco bracooo negooooo... imas negdje upisano koja je sifra bojee? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Royal blue na suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Royal blue na suncu samo-slabo nešto sunca ima ovog proleća...ja još ložim u kući.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan braco bracooo negooooo... imas negdje upisano koja je sifra bojee? imam-obično zapišem one boje koje mi se svidjaju-ovu sam boju zavoleo i samo nju koristim kad farbam u plavo (naravno ako uspem da ubedim mušteriju )Ako ti treba poslaću ti -izvedena je iz 2 boje-MOBIHEL ROYAL BLUE + SILVER 402 10-20 % (da dobije krupni kristal u završnici+ nekoliko slojeva laka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ne plava mislio sam na crvenu plave inace nevolim crvena mi je jaaao...prekrasna...kao candy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan ne plava mislio sam na crvenu plave inace nevolim crvena mi je jaaao...prekrasna...kao candy Imam-to je KAWASAKI 201 ORANGE (pearl candy)Preko srebrene podloge u nekoliko slojeva.U hladovini vuče na crveno a na suncu orange . Evo stigle slike sklopljenog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva drugara, dva bracova rada. Srki ima jos slika od tog dana, reci cu mu da okači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva drugara, dva bracova rada. Srki ima jos slika od tog dana, reci cu mu da okači. samo kači (nadjite me u ŠA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga po želji vlasnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan još koja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan malo treninga-neće škoditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...