Jump to content

Moto Zajednica

exstrim pohvala i jos nesto!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 20 postova

Danas  sam isao  u  extrim  na  batajnickom  drumu da reklamiram  rukavice  koje  su  popucale  po  savovima  sa  unutrasnje  strane,inace  model  rukavice  je SMX 2 .Pise  na  njima  sport i  road  sto  znaci  da  su  ekstra,devojka  u  radnji  je  bila  vrlo  ljubazna  i  rekla  da  nemoze  da  mi  uvazi  reklamaciju  jer  su  rukavice IZNOSENE.Vozio  sam  sa  njima  jednu  sezonu,razocaran  izlazim  iz  radnje  i  onda se  ponovo  vracam jer  sam  popizdeo,trazio  sam  gazdu  ili  sefa  da  sa njima  raspravim  dala  mi  je  njegov  broj  drhtavom  rukom  i  pitala  DOBRO  A  STA  VI  MISLITE  DA  TREBA  DA  URADIMO  SA  VASIM  RUKAVICAMA  I  KOJE  JE RESENJE.Nasta  sam  joj odgovorio  da  uvazite  reklamaciju  ove  stare  posaljete  u fabriku  na  ekspertizu  jer  to  je  alpinestar  a  ne  neki  kinez  a meni date  nove  80  evra  su  placene  i  iscepale se  za 6 meseci  voznje mislim stvarno  to je  sramota.I devojka  mi  da  nove a stare  zadrze i  tako srecan  izadjem  iz  radnje.PS treba  biti  bezobrazan  kad  ste upravu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

To je jedan krš od rukavica, imam i ja SMX2, moje su se skroz raspale, vrhovi prstiju su se posle mesec-dva vožnje skroz izvukli tj. izvukli su se oni končići a i osećaj u njima je odvratan u odnosu na Dainese iste cene.. 

• U prolazu, 1 post

Momci, zaista ne znam sta da vam kazem. Svu opremu koju imam je Alpinestrs i nikada nisam imao problema sa opremom a po najmanje sa ekipom koja tamo radi a dosta dugo kupujem opremu kod njih.

Sto se tice samih rukavica,nosio sam SMX2 prosle sezone i iskrzale su se samo na kaziprstu leve ruke, logicno, zbog kvacila.

Ove sezone sam kupio model Atlas, novi model,koje su iste cene kao SMX2 a veoma slicne po izgledu i zastiti i veoma sam zadovoljan njima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja