tarket 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao u extrim na batajnickom drumu da reklamiram rukavice koje su popucale po savovima sa unutrasnje strane,inace model rukavice je SMX 2 .Pise na njima sport i road sto znaci da su ekstra,devojka u radnji je bila vrlo ljubazna i rekla da nemoze da mi uvazi reklamaciju jer su rukavice IZNOSENE.Vozio sam sa njima jednu sezonu,razocaran izlazim iz radnje i onda se ponovo vracam jer sam popizdeo,trazio sam gazdu ili sefa da sa njima raspravim dala mi je njegov broj drhtavom rukom i pitala DOBRO A STA VI MISLITE DA TREBA DA URADIMO SA VASIM RUKAVICAMA I KOJE JE RESENJE.Nasta sam joj odgovorio da uvazite reklamaciju ove stare posaljete u fabriku na ekspertizu jer to je alpinestar a ne neki kinez a meni date nove 80 evra su placene i iscepale se za 6 meseci voznje mislim stvarno to je sramota.I devojka mi da nove a stare zadrze i tako srecan izadjem iz radnje.PS treba biti bezobrazan kad ste upravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan krš od rukavica, imam i ja SMX2, moje su se skroz raspale, vrhovi prstiju su se posle mesec-dva vožnje skroz izvukli tj. izvukli su se oni končići a i osećaj u njima je odvratan u odnosu na Dainese iste cene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rumplstilski 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Momci, zaista ne znam sta da vam kazem. Svu opremu koju imam je Alpinestrs i nikada nisam imao problema sa opremom a po najmanje sa ekipom koja tamo radi a dosta dugo kupujem opremu kod njih. Sto se tice samih rukavica,nosio sam SMX2 prosle sezone i iskrzale su se samo na kaziprstu leve ruke, logicno, zbog kvacila. Ove sezone sam kupio model Atlas, novi model,koje su iste cene kao SMX2 a veoma slicne po izgledu i zastiti i veoma sam zadovoljan njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam sp-x nadam se da necu biti takve srece za sada sluze vec nekih dva meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam octane s moto, kupio sam kod njih i imam samo reci hvale i za njih i za rukavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...