doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana cujem se sa Aleksom, vraca se sa mora i hoce na voznju za vikend. Ja smislim sta i kako, samo sto sam u subotu imao malo posla ujutru, pa sam posao tek malo pre podneva. Putanja je bila da idemo na Visegrad, pa preko Foce i Scepan Polja u Crnu Goru, kanjonom Pive do Pluzina pa odatle na Durmitor, preko Trse na Zabljak. Na Zabljaku se prenoci, sutradan do Djurdjevica Tare pa odatle niz kanjon Tare do Mojkovca pa nazad za Srbiju, ali preko Berana, Rozaja i Novog Pazara. Sve sami prelepi predeli. Kanjon Drine, Visegradsko jezero Kad smo krenuli od Foce prema Crnoj Gori, pocinje kisa i mi stajemo u jednu kafanu na klopu. Dok smo razgovarali o tome kako Aleksine plitke cizme Alpinestar nisu dobre, narocito po kisi, momci sa susednog stola kazu kako imaju cizme za njega. Posto su cizme u Foci, odlucujemo da idemo sa njima da ih pogledamo. Idealan model, idealan broj, odlicna marka Sidi, model neki touring enduro, kao poruceno. I tako Aleksa kupi odlicne cizme za 50E. Kasnije ce mu itekako trebati... Kad smo posli nazad, jos u Foci srecemo Robija i njgovu zenu Vesnu, i Motorasa i svi skupa krecemo dalje. Oni isto idu na Durmitor i bila je ideja da se negde gore nadjemo. Prvo stajanje na mostu na Pivi. to be continued... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan aj dalje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 2, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim slike , jesam li ocoravio ???? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim slike , jesam li ocoravio ???? ??? ;D Zahebao me imageshack, ispravljeno...dalje veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 2, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Progledah !!!! ( jedna jos uvek nece da ude ... ) Odlicne slike , cekam nastavak .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Doco, podsecas me na Marokanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dalje... Na brani na pivskom jezeru Prema Pluzinama, pocinje da pada kisa koja se kad smo skrenuli prema Trsi pojacava. Trsa, svega nekoliko kuca...I kisa je prestala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Priroda je toliko lepa da jedva vozim. A tu smo sreli i specificnu vrstu krava. Kako je bilo kasno popodne, sunce je pocelo da zalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje uspon na prevoj Sedlo. Polako pada mrak i pocinje igra svetlosti. Na prevoj dolazimo bas u trenutku kad se smrkava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 2, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sa prevoja silazimo u Zabljak po mraku. Dolazimo do kampa gde sam bio prosle godine, ali svi bungalovi su popunjeni. Medjutim, vlasnica kampa nam nalazi smestaj u kuci u gradu. Odlican smestaj, zapravo citava kuca za 10E po osobi. Kad smo se probudili, sipela je kisica koja je prestala dok smo popili kafu i doruckovali. Tu smo se rastali sa Motorasem, Robijom i Vesnom. Oni odlaze na more, a mi prema kuci. Kad smo posli sa Durmitora, bilo je maglovito. Od Djurdjevica Tare smo se vozili kanjonom Tare. Fenomenalno iskustvo. Stajali smo jos po negde. Lokve. Posle Raske smo naisli na odlicnu etno-kafanu. Planirana voznjica se pretvorila u putovanje prepuno prelepe prirode i jos lepsih puteva za voznju. Utisaka puna glava! Hvala Vesni i Robiju na fotkama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike. Nemam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,bravo odlicna tura ,steta sto niste peglali po lepsem vremenu ali ne moze se sve imati ,primecujem da na sedlu ima jos snega koji se odrzao celo leto :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepi predeli.Vozio sam se preko Durmitora (Trse) kad sam se vracao sa mora, nigde nikog na putu i voznja prava za uzivanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Doktore Odusevile su me slike. Isao sam putem od Foče do Nikšića pre 6-7 godina i tada je bio jako los. Imam nameru da zapalim sa devojkom na Durmitor u skorije vreme - vidim da je prokleto dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastična tura,prelepe slike.Svakim danom dobijam ideje za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19084 Napisano Septembar 3, 2009 Integrisan, 8520 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... nema sta. Deo tih predela dosta dobro poznajem ali ovaj deo oko Djurdjevica Tare nisam vozio. Sledeci put kad odlucis ovako nesto, zovi! Jeste da cemo u istoj opremi, iste boje izgledati verovatno glupo , ali nema veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh svaki put je dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 3, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kad odlucis ovako nesto, zovi! Jeste da cemo u istoj opremi, iste boje izgledati verovatno glupo , ali nema veze... Izgledacemo kao test vozaci! Jesi li bio na Alpima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dottore, super voznja i slike. Samo jos da je vreme bilo malo lepse, ali vidim da ste i ovako uzivali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 3, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticne slike! Hvala ti sto si ih podelio sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Doco, podsecas me na Marokanca Pozdrav za NeshkeBgd i cestitke Doktoru za predivne fotografije............kakva priroda ! PRELEPO ! Pozdrav.........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , naročito za sliku na kojoj se vide 3 motora a u daljini Prutaš , bravo i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,samo da nije bilo kise, inace slike i sve ostalo je odlicno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19084 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 8520 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li bio na Alpima? Ah... ljuta rana. Kratak odgovor: nisam! Vratio se sa mora u utorak, u sredu trebalo da krenem ali ispala porodicna frka. U isto vreme ispalo da moram na sluzbeni put vec u nedelju (umesto u ponedeljak) i ostalo 3 dana umesto 5 . Onda sam odlucio da ipak ostavim ili za septembar, ili (posto se bojim da ce biti u 3. nedelji vec kasno) za sledecu godinu. Kao sto rekoh - ljuta rana! U svakom slucaju sam se zabavio planiranjem :D i sad imam vrlo solidnu 5-dnevnu rutu (hvala na sjajnim sugestijama!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 4, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, milina. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...