hellena 60 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan TEMA "PLATNO" ROK 12.09.2009. u 20:00h Adresa za slanje fotografija bjb.photo@gmail.com FOTOGRAFIJE SMANJENE TAKO DA JE DUŽA STRANA 650px ŠALJE SE JEDNA FOTOGRAFIJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ostale nedoumice potražite pravila takmičenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ima li prijavljenih fotografija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, ne ide. Sto? Bice, bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2383 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne ,stvarno, šta se dešava ? Jel bilo prijava ? Gde je pobednik ? Busmane, dužan sam ti odgovor na jedno pitanje, tek sam ga juče video :-[ Ja sam još uvek na filmu ,i biću dok ne isključimo krmaču ,pardon, filmaricu ;D Žao mi da bacim staru opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ,stvarno, šta se dešava ? Jel bilo prijava ? Gde je pobednik ? Busmane, dužan sam ti odgovor na jedno pitanje, tek sam ga juče video :-[ Problem je shto ljudi ochigledno nisu vishe zainteresovani ili imaju drugih prechih stvari.... Lako je svima da se ljute na Helenu... ali realno NIKO ne shalje fotke !!! Ne samo za ovu sad poslednju temu nego i za predhone...odziv je bio sve manji i manji... Poshalje se uglavnom samo 1 fotka... Znachi SVI hoce takmichenje i pitaju shta je sa takmichenjem ... ali NIKO ne shalje fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2383 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se svečano obavezujem da ću učestvovati u sledećim takmičenjima ... i ako nisam nikad bio baš neki takmičar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima koliko je fotki poslato.... Ta informacija bi bila jako korisna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima koliko je fotki poslato.... Ta informacija bi bila jako korisna ... Ono zadnje shto ja znam od pre dva dana, je da je samo JEDNA fotka poslata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ih je barem tri ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje će biti objavljeno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 14, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, ne ide. Isto i meni. Pokušao sam da smislim nešto originalno, al' mi baš ništa nije padalo na pamet. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...