Krce 242 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto sam resio da se za sledecu sezonu ponovim sa novom makinom pitao bih ostale forumase sta bi na mom mestu izabrali ??? KTM 640 dukeII god. 2002 Kawasaki KLE 500 Nov iz prodavnice Aprilia Pegaso strada god 2005 P.S. Mancule u Cacku u subotu otvorile diskoteku .Bio je lud provod. Nekih 20-etak motora doslo sa strane ostali kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500, ako ga jos uvek ima novog u prodavnici.Imao sam ga i napravio neki 15000 km na njemu, o tom motoru sve najbolje. Sto se tice KTM-a po meni skupo i vrlo kvarljivo + za mene mana jedan cilindar, i trece Aprilia Pegaso djubre nad djubrima, ekstremno lose dokazan Rotaxov agregat. KLE uvek ima svog kupca, pre nego ova druga dva motora,jedino sto od nega nemozes ocekivati previse performansi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne ložim se nešto na KLE 500, ali ti ga savetujem pre nego sve ostalo. Naj upotrebljiviji prevoz. Da Rotax ne valja ne bi ga stavljali na letilice, a motor je extra podvozan i lep, ide, koèi, leži u krivini bolje nego ova druga dva motora, osim što mu po pitanju kvaliteta i trajnosti ne ide u prilog italijansko poreklo. (to u suštini i nije prava aprilija) Moraš da ga paziš i maziš... A sa Duke-a æeš da popiješ dubak na glavu garantovano, ako malo jaèe stisneš bremzu. Vrlo lako se to desi kad ti neko iznenada izleti Motor je klasièan fun bike za cepanje po gradu. Vrlo bi voleo bi da ga posedujem, ali ne kao jedini bajk. Svaki Duke je zbacio sa sebe vozaèa, koliko pratim statistiku u BG zadnjih par godina, ali na sreæu svi su živi. ps. Kupi Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi. Ako te interesuje ocuvanje vrednosti tj investicije, pouzdanost i proverena masina, poslusaj Dirtyja i Copeta. Ova poslednja restilizacija je i estetski vrlo uspela, tako da mislim da je KLE logican izbor... ako ti je logika ono od cega polazis. Ako ti je pak bitno da se razlikujes, a mozes da podneses mogucnost cesceg servisa, razmisli o KTMu. Ja bih licno verovatno pre uzeo KTM, sto je cisto stvar ukusa, nista vise. Mislim da je preterano reci da je njegov motor nepouzdan, mozda nesto kvarljiviji ali i to je pitanje... Sto se tice Aprilie, iako sam ljubitelj Italijana ja bih je preskocio, mislim da jednostavno ne vredi para koje se obicno traze za nju, i mislim da ces na njoj potencijalno najvise izgubiti novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan legendarni KLE500TWIN SA 36,7kw vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisi naveo HONDU u svom izboru onda KTM. Aprilia je relativno skupa za svoje ime, a i kvalitet. Realno gledano KLE je najisplativije resenje sem koliko ces izgubiti na njega kad ga budes prodavao (jer si jedino njega naveo novog?). Moze li mi neko reci zasto svi pricaju da se KTM toliko kvari??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ložim se nešto na KLE 500' date=' ali ti ga savetujem pre nego sve ostalo. Naj upotrebljiviji prevoz. Da Rotax ne valja ne bi ga stavljali na letilice, a motor je extra podvozan i lep, ide, koèi, leži u krivini bolje nego ova druga dva motora, osim što mu po pitanju kvaliteta i trajnosti ne ide u prilog italijansko poreklo. (to u suštini i nije prava aprilija) Moraš da ga paziš i maziš... A sa Duke-a æeš da popiješ dubak na glavu garantovano, ako malo jaèe stisneš bremzu. Vrlo lako se to desi kad ti neko iznenada izleti Motor je klasièan fun bike za cepanje po gradu. Vrlo bi voleo bi da ga posedujem, ali ne kao jedini bajk. Svaki Duke je zbacio sa sebe vozaèa, koliko pratim statistiku u BG zadnjih par godina, ali na sreæu svi su živi. ps. Kupi Hondu [/quote'] To sto je ROTAX u avionima nema veze , jer nisti su isti motori niti su iste kontrole, da je dobar nebi u novog Pegaza isao Yamahin agregat od novog XT-a.Znam pouzdano da Rotax nevalja, posto slucajno popravim po neki motor :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nov kle 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisi naveo HONDU u svom izboru onda KTM. Aprilia je relativno skupa za svoje ime' date=' a i kvalitet. Realno gledano KLE je najisplativije resenje sem koliko ces izgubiti na njega kad ga budes prodavao (jer si jedino njega naveo novog?). Moze li mi neko reci zasto svi pricaju da se KTM toliko kvari???[/quote'] Znas zasto pricaju da se kvari, zato sto svakom drugom rikne fraj lauf i svakog trecem zvekne pumpa za ulje.To sam cuo licno od nekih vlasnika i video svojim ocima u servisu P.S. Ja ti garantujem na KLE-u sigurnih 100.000 uz redovno odrzavanje.Moj se nikad nije vrteo ispod 10.000 i ne fali mu nista ni dan danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 26, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio jako blizu kupovine KTM 640 SM. Bitno je skuplji od ostalih, komponente stvarno jesu vrhunske, trese NENORMALNO i jednostavno nema sanse da ti to ne smeta, i ima veliku dozu exkluzivnosti. Raspitivao sam se dosta sto se tice 'kvarljivosti' i stvarno su svi bili jednoglasni u oceni da zahteva posebnu negu, kako redovnu, takoi vanrednu. Inace, taj model je prestao da se proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Decembar 26, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Decembar 26, 2006 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada sve saberesh i oduzmesh dobijes KLE 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam veliki ljubitelj KTM-a, taj motor bih kupio tek kao treci motor u garazi(mada nemam para ni za drugi), cisto s'vremena na vreme da se malo izludiram. Po meni je bolja supermoto varijanta YAMAHA XT 660 R. KLE 500 je mnogo bolja varijanta, i njega ces uvek moci da prodas sto je jako bitno. U jednom broju MOTOMAGAZIN-a (ne znam tacno kom) imas detaljan test te nove kave (restilizovane), i mnogo lepo izgleda. Za apriliu nemam komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan KTM 640 dukeII god. 2002 Kawasaki KLE 500 Nov iz prodavnice Aprilia Pegaso strada god 2005 Ti prvo moraš definirati što hoæeš i za što ti treba motor. KTM Duke je motor za vragolije s kojim se može stuntati, vozit na zadnjem kilometrima, praviti razno razne gluposti koje sa KLEom ne možeš ni pomisliti. KTM jest mušiæav, no ima vrhunski ovjes i vrlo dobre koènice, izrazito voznu ciklistiku, i unatoè jednom cilindru, ima bolje performanse od novog KLEa. KLE je neka vrsta isprobanog radnog konja, provjereni stroj koji te može služiti stotinuhiljadakilometara uz minimalni servis i koji æe te teško ostaviti na cesti zbog nekog tvornièkog propusta. No KLE je istovremeno namjenjen sasvim drugaèijoj vožnji, puno smirenijoj i više orijentiranoj na touring. KLE ima vrlo prosjeèan ovjes i izrazito loše koènice, nek se ne uvrijede KLEovci, ja novi japanski motor sa lošijim koènicama nisam vozio. Nadalje, novi model KLEa ide dosta lošije od prethodnog i u ubrzanjima nema teorije parirati KTMu. No atributi KLEa su udobnost, jeftinoæa, pouzdanost i solidna kvaliteta. Pegaso Strada je vjerovatno novi model sa Yamaha-Minarelli motorom i stvarno je ok. Definiraj se kao vozaè, onda odluèi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 27, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan KTM 640 dukeII god. 2002 Kawasaki KLE 500 Nov iz prodavnice Aprilia Pegaso strada god 2005 Definiraj se kao vozaè' date=' onda odluèi [/quote'] Upravo tako!!! A do tada vozi KLE500 :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 6, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500' date=' ako ga jos uvek ima novog u prodavnici... [/quote'] ima ga i dalje , u prodaji je i za 2007. : http://www.dks.si/html_levo/cenik/Cenik_motorji_SCG.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 6, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan KLE 500 u halo oglasima : 2006. 100km, plava boja, 4500evara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisi naveo HONDU u svom izboru onda KTM. Aprilia je relativno skupa za svoje ime' date=' a i kvalitet. Realno gledano KLE je najisplativije resenje sem koliko ces izgubiti na njega kad ga budes prodavao (jer si jedino njega naveo novog?). Moze li mi neko reci zasto svi pricaju da se KTM toliko kvari???[/quote'] KTM LC4 super masina ludilo vrlo kompaktna ali zbog svoje malene velicine u nju ide 1litar ulja i treba ga mijenjati svako 2000km a to niko ne radi svi gone do 5000km pa onda servis, pa ti se desi izgorio klip crko lezaj na radilici crkle karike od toplte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...