Jump to content

Moto Zajednica

bezbednost na pandurski nacin

Recommended Posts

• Zainteresovan, 494 postova

Sjajno ....

Slusaj moju pricu ukratko ....

vracam se pre mesec dana kuci sa opel corsom iz '86 ... na 300 metara od kuce me zaustavlja pandur bez shargarepice ... onako ... rukom ... ok stanem ... dobro vece dobro vece ... najljubaznije sve ... i idemo ... otvori gepek .... sta ti je ovo sta ti je ono .... vezovi za skije , kljuc za skidanje tocka , guma i cirada za motor .... ok zatvori gepek ... gleda dokumenta .... a gde radis ... kazem da radim kao shanker ... pa jel ima tu para ... ja reko nema nikako ... vidim hoce pare :) .... i gleda ona dokumenta .... AHA ! kola nisu na tebe ... to ti je kazna .... ja reko imam ovlascenje evo izvolite ... on se smorio .... gleda dalje ... gleda .... AHA (opet odusevljenje u njegovim ocima) PA TI NISI BIO VEZAN .... nisam .... aaaaa pa to ti je kazna .... i kao krene da pise u neku svesku .... i onda standardno ....  ::) ::)::) ::)::) ::)::) kako mozemo da se dogovorimo ... ? on kaze : AAAA NEEE NISAM JA TAKAV .... NE PRIMAM MITO .... ja u shoku ....  :o ..... i sad mi nista nije jasno ... odmah sam video da hoce pare ... i sada kaze da ne prima mito ... u cemu je trik mislim se .... i kao krene da pishe ... i zastane ... kaze ... vidim da si dobar decko ... evo da se dogovorimo prodacu ti ja filter za ulje od opela ... verovatno pasuje na tvoju korsu ... verovatno  :-X .... ja u cudu ... ok ok moze ... dajte mi vas broj pa cu vam se ja javiti sutra .... NEMA POTREBE TU JE MENI TO ... OTVORI GEPEK ... ja otvorim gepek ... i ne znam kako on izvadi iz nekog dzepa budzu ... filter za ulje ... koji nije ni malo mali i ubaci unutra ... ZATVORI GEPEK ... ok ... zatvorim .... evo dacu ti ga onoliko koliko sam i ja platio .... ja ga pitam ... pa koliko prijatelju .... on kaze 300 dinara ... jel ok ? .... ja ne verujem sta mi on prica ... koliko me maltretira u 2 sata ujutro ... 40 minuta me pregledao bezveze zbog 300 dinara ??? .... prijatelju evo ti 500 u redu je ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 730 postova

Prvo da kazem da bi mu ja samo mahnuo kad bi me rukom zaustavio. Al ti si postupio, alal ti vera, da nisi tako uradio ja se ne bih sada valjao po podu ;D A koji lik, filter za ulje...E svasta u bozijoj basti...

• Svrati ponekad, 217 postova

hahahaha  koji kralj!!!! Pa da li je moguce da je dotle doslo!!! Ali da on zaustavi opela na kome pase filter hahahaha    SHOW

Ovi postovi me naterase da i ja prepricam dogodovstinu....

Skrecem ja jednog dana iz bulevara m. pupina desno u proleterskih solidarnosti,kolima(ascona), nesto oko 3 ujutru. Cuo se sa bratom koji je bio na nekoj zurci u 10oj gimnaziji i reko ajd ako je jos uvek tu da ga pokupim. Da bih bolje video da li je jos uvek zurka u toku, prestrojim se u traku za skretanje ulevo u blok i tu usporim. Kako sam video da nema nikog ja iz te trake nastavim pravo,pritom prodjem na zeleno kad eto ti iskace spajdermen sa sargarepom. "Dobro vece" -"dobro vece"  "Vasa dokumenta.... da li znate da ste napravili prekrsaje" "Znam za prekrsaj jer sam iz trake za levo otisao pravo ali  pogledajte nigde nikog, 3 sata, ovo ono" on meni kao kakve to veze ima sto nema nikog, sto je kasno bla bla. Izmisli mi covek i crveno svetlo i kao da platim. Ja pitao koliko treba a on kao ajd posto si gimnazijalac necemo da pisemo nego koliko imas.    I tu se ja setim jedne cake....krenem da mu vadim po 5 10 i 20 dinara i tako sakupim jedno 150.....hahahaha kada je video ono popizdeo je kao da sam ga opsovo i samo je rekao "VOZI!!!  (a u drugom dzepu su mi bile krupne pare )  :) :) :)    eto da znate za ubuduce

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

znaci uzas... ne zna covek dal da se smeje ili da place ... nego kad smo vec kod toga, ne rece ti jel pasuje filter :D

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Zamisli ti brava , sta je njemu palo napamet !!!!!  E nek si mu reko, debilcini jednoj!!!  Da li ovo cita neko iz tog njihovog cuvenog ministarstva pa da vidi kakvi nesoji izadju iz te Kamenice !!???  Mogu misliti kako se osete kad ovo citaju oni pravi policajci....jadni su oni i njihova struka sa takvim kolegama.....svaka cast smekerima i izuzecima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja