Boris_LION 1404 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno .... Slusaj moju pricu ukratko .... vracam se pre mesec dana kuci sa opel corsom iz '86 ... na 300 metara od kuce me zaustavlja pandur bez shargarepice ... onako ... rukom ... ok stanem ... dobro vece dobro vece ... najljubaznije sve ... i idemo ... otvori gepek .... sta ti je ovo sta ti je ono .... vezovi za skije , kljuc za skidanje tocka , guma i cirada za motor .... ok zatvori gepek ... gleda dokumenta .... a gde radis ... kazem da radim kao shanker ... pa jel ima tu para ... ja reko nema nikako ... vidim hoce pare .... i gleda ona dokumenta .... AHA ! kola nisu na tebe ... to ti je kazna .... ja reko imam ovlascenje evo izvolite ... on se smorio .... gleda dalje ... gleda .... AHA (opet odusevljenje u njegovim ocima) PA TI NISI BIO VEZAN .... nisam .... aaaaa pa to ti je kazna .... i kao krene da pise u neku svesku .... i onda standardno .... : : : kako mozemo da se dogovorimo ... ? on kaze : AAAA NEEE NISAM JA TAKAV .... NE PRIMAM MITO .... ja u shoku .... :o ..... i sad mi nista nije jasno ... odmah sam video da hoce pare ... i sada kaze da ne prima mito ... u cemu je trik mislim se .... i kao krene da pishe ... i zastane ... kaze ... vidim da si dobar decko ... evo da se dogovorimo prodacu ti ja filter za ulje od opela ... verovatno pasuje na tvoju korsu ... verovatno :-X .... ja u cudu ... ok ok moze ... dajte mi vas broj pa cu vam se ja javiti sutra .... NEMA POTREBE TU JE MENI TO ... OTVORI GEPEK ... ja otvorim gepek ... i ne znam kako on izvadi iz nekog dzepa budzu ... filter za ulje ... koji nije ni malo mali i ubaci unutra ... ZATVORI GEPEK ... ok ... zatvorim .... evo dacu ti ga onoliko koliko sam i ja platio .... ja ga pitam ... pa koliko prijatelju .... on kaze 300 dinara ... jel ok ? .... ja ne verujem sta mi on prica ... koliko me maltretira u 2 sata ujutro ... 40 minuta me pregledao bezveze zbog 300 dinara ??? .... prijatelju evo ti 500 u redu je ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da kazem da bi mu ja samo mahnuo kad bi me rukom zaustavio. Al ti si postupio, alal ti vera, da nisi tako uradio ja se ne bih sada valjao po podu ;D A koji lik, filter za ulje...E svasta u bozijoj basti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha koji kralj!!!! Pa da li je moguce da je dotle doslo!!! Ali da on zaustavi opela na kome pase filter hahahaha SHOW Ovi postovi me naterase da i ja prepricam dogodovstinu.... Skrecem ja jednog dana iz bulevara m. pupina desno u proleterskih solidarnosti,kolima(ascona), nesto oko 3 ujutru. Cuo se sa bratom koji je bio na nekoj zurci u 10oj gimnaziji i reko ajd ako je jos uvek tu da ga pokupim. Da bih bolje video da li je jos uvek zurka u toku, prestrojim se u traku za skretanje ulevo u blok i tu usporim. Kako sam video da nema nikog ja iz te trake nastavim pravo,pritom prodjem na zeleno kad eto ti iskace spajdermen sa sargarepom. "Dobro vece" -"dobro vece" "Vasa dokumenta.... da li znate da ste napravili prekrsaje" "Znam za prekrsaj jer sam iz trake za levo otisao pravo ali pogledajte nigde nikog, 3 sata, ovo ono" on meni kao kakve to veze ima sto nema nikog, sto je kasno bla bla. Izmisli mi covek i crveno svetlo i kao da platim. Ja pitao koliko treba a on kao ajd posto si gimnazijalac necemo da pisemo nego koliko imas. I tu se ja setim jedne cake....krenem da mu vadim po 5 10 i 20 dinara i tako sakupim jedno 150.....hahahaha kada je video ono popizdeo je kao da sam ga opsovo i samo je rekao "VOZI!!! (a u drugom dzepu su mi bile krupne pare ) :) eto da znate za ubuduce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ah ti panduri..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ehehe svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci uzas... ne zna covek dal da se smeje ili da place ... nego kad smo vec kod toga, ne rece ti jel pasuje filter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :D ili daj mi 2000 da ti prichuvam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba napisati sabrana dela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni probao da li pasuje Ali ono ... prodajem ga za 500 dinara ako hoces :DDDD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 8, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, svašta pod kapom nebeskom ;D Ali sam se bar lepo nasmejao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli ti brava , sta je njemu palo napamet !!!!! E nek si mu reko, debilcini jednoj!!! Da li ovo cita neko iz tog njihovog cuvenog ministarstva pa da vidi kakvi nesoji izadju iz te Kamenice !!??? Mogu misliti kako se osete kad ovo citaju oni pravi policajci....jadni su oni i njihova struka sa takvim kolegama.....svaka cast smekerima i izuzecima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...