vickons 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari.Treba mi neko ko moze da mi ofarba motor,msm plastike...Ismirglane si u ispricane spricgitom...imam sav materijal samo da mi neko ofarba kompresorom,a za cenu cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si iz BGD-a ili okoline javi se Igoru na 064/2709-396, decko je umetnik! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari.Treba mi neko ko moze da mi ofarba motor,msm plastike...Ismirglane si u ispricane spricgitom...imam sav materijal samo da mi neko ofarba kompresorom,a za cenu cemo se dogovoriti Možda bi moja malenkost mogla da ti pomogne Šta voziš-koji je motor i šta bi hteo da radiš na njemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vickons 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe ma hocu samo da ga ofarbam,on je vec ismirglan i naprskan spricgitom samo neko da mi predje farbom,onako lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...