Jump to content

Moto Zajednica

Mlad glup i jak...

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima, zovem se Stefan... Nikada nisam ni mislio da cu da se navucem na motocikle dok moj cale nije poludeo i u 50. godini polozio za A i kupio Apriliju Atlantic 250... I tako je to pocelo ''Cale, daj da probam'' ... I tako... Ja resih da polozim i kupih svoj prvi motor, Hondu XL650V Famozni Transalp. Ou jea! Prvi motor, velik, lep, ne tako brz, ali po mom ukusu. Matori bajkeri su mi rekli da se cuvam budala, i to je za respekt, ako se izuzme da sam jedina budala, upravo ja sto sam uopste kupio motor u gradu(i zemlji) u kome ljudi ne znaju ni auto da voze kako dolikuje... Al ko ga j... Prija mi i boli me uvo sto nerviram tatine sincice sa skupim kolima jer njihove ribe gledaju u moje tricepse dok se provlacim pored kola od njihovih fensi momaka, da bih bio prvi na semaforu. Navukao sam se na enduro, definitivno...

Ako je nekog smorio BMW R1200 GS Adventure i ako nema nameru da ga proda vec bi da ga pokloni (iz nekih ludackih unutrasnjih pobuda) neka me se seti jer bih mu rado ucinio uslugu i odvezao taj smorni motocikl da ga ovaj nesrecnik nikada vise ne vidi!)

A sad odoh, da se vozim, naravno!)

P.S. Ako bi neka devojka(16-32 god) zelela da je provozam, nek' se javi, pa ako je dobra mozda je cak i na motoru malo provozam...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova

pozz novom clanu

xexe,

mlad glup i jak...

a narocito ovo drugo, jer mladost i snaga su prolazni, jedino je glupost vecita ;)

ex da, za devojke ipak moras nekog R-a da uzmes

pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja