Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav bajkeri!

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Ja se zovem Nebojša,iz NS sam,i radim u Zavodu za transfuziju krvi.Želim da pozdravim sve ljude i žene na motorima i da vam poželim bezbednu vožnju.Želim i da pozdravim sve koji su bili na davanju krvi kod mene u Zavodu jer su tim gestom učinili veliko delo i da pozovem sve da dođu u Zavod i daruju krv koja nam je nažalost svakim danom sve potrebnija.

Imam 43 god. i volim motore od malih nogu,ali nažalost nisam uspeo da dođem do svoje mašine zato što ne mogu da skupm dovoljno novca za kupovinu.Nadam se da ću uspeti da se nekim čudom domognem do svog motora.

Ako neko ima neki motor koji ne vozi i stoji mu ne sređen ili ne registrovan neka mi se javi,rado bih ga prihvatio!

Za sada toliko svima veliki pozdrav iz NS.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ,, 1032 postova

Dobrodosao Nebojša! Drago mi je da si se registrovao i da si se pridruzio nasoj zajednici. Video sam tvoju veliku ljubav prema motorima i zelju da ih zajeses na akciji doborovoljnog davanja krvi. Zelim ti da sto pre dodjes do motora!  :)

P.S. Ja sam inace momak koji te je gnjavio sa pitanjima pred kamerom na davanju krvi.  :D

• U prolazu, 1 post

Čitam danas u štampi kako je jedan mlad momak u bečeju poginiuo i mogu Vam svima reći da je to strašna tragedija.Ja kao zdravstveni radnik želim svima da uputim reči da se čuvate na tim opasnim mašinama jer kako čuvate sebe ta ko i druge.lepo ja biti u pokretu i stalno na asfaltu ali i treba misliti na sebe jer ko se čuva i bog ga čuva,to je svima poznata poslovica.Još jednom svima koji čitaju ovu poruku sve najbolje i bezbedna vožnja!

• U prolazu, 1 post

Evo mene posle dužeg vremena,želim sve da puno pozdravim i da Vam poželim bezbednu vožnju i dobru sezonu.Ja još nisam nabavio bajk ali nadam se uskoro ću!

• U prolazu, 1 post

Nadam se daćemo se uskoro videti kod mene u Transfuziji u Novom Sadu.Sad je vreme u proleće za davanje krvi i onda ako bog da u septembru.Organizujte se i javite se.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja