andrejp 24 Napisano Septembar 27, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan preneto iz Vecernjih Novosti, utorak 27.sept.2005: KAMIONOM PREKO GLAVE DEVOJKE Jelena Majetic (16) poginula juce u Vojvodjanskoj ulici u Surcinu Sesnaestogodisnja Jelena Majetic poginula je juce u Vojvodjanskoj Ulici br.150 u Surcinu, kada je preko njene glave zadnjim tockovima presao kamion. Vozac se nije zaustavio posle nesrece, a Jelena je na mestu ostala mrtva, lezeci pored skutera koji je vozila. Niko od ocevidaca nije sa sigurnoscu mogao da kaze kako se nesrece dogodila. Cinjenica je da je devojka vozila skuter ka gradu, krajnjom desnom stranom puta, a da je crveni kamion natovaren sljunkom bio iza nje. - Ne mogu 100% da tvrdim da je kamion udario u motor i da je zato pala pod njeove tockove - rekla je jedna od ocevidaca - samo sam videla kako pada sa motora i podlece pod kamion. Sta reci na sve ovo.. na slici iz novina mozete videti devojku kako lezi mrtva na asfaltu, naravno bez kacige ili ikakve opreme... strasno, sta drugo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Septembar 27, 2005 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Cuo sam za to od Igora sinoc... Nemam reci... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 27, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slike u Kuriru i Blicu su stvarno strasne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 27, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da dam kratak komentar - slike po nasim novinama stvarno prelaze sve granice ukusa pa cak i osnovne ljudske pristojnosti i pijeteta prema nastradalima.., pogotovo ono sto objavljuju Nacional i Kurir. Stvarno ne razumem kako neko moze te stvari da stampa, to je uzas jedan :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kurir i Nacional - kupuju se na trafici a nisu novine... a nije ni FAST :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X~EcutoR 0 Napisano Octobar 1, 2005 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija,Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da sam bezosecajan,sexista,ili tako nesto,ali ovakve stvari se desvaju kada se devojkama da da voze bilo sta,I TO JE CINJENICA...u 75% nezgoda u saobracaju ucestvovale su zene... Cast izuzetcima,ali generalno gledano zene ne umeju ni lepo da parkiraju svoja vozila,a kamoli da ih voze.Jednostavno,to je ono sto muskarci rade,takav nam je genetski materijal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 1, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da sam bezosecajan' date='sexista,ili tako nesto,ali ovakve stvari se desvaju kada se devojkama da da voze bilo sta,I TO JE CINJENICA...u 75% nezgoda u saobracaju ucestvovale su zene... Cast izuzetcima,ali generalno gledano zene ne umeju ni lepo da parkiraju svoja vozila,a kamoli da ih voze.Jednostavno,to je ono sto muskarci rade,takav nam je genetski materijal...[/quote'] Možda si malo preterao ili malo skrenuo s teme al' ne moram biti u pravu. A što se sexizma tièe mislim da je sve na svetu stvar treninga a genetski materijal je tek 5% cele frke. Pa i majmuni znaju da pilotiraju a slonovi da žongliraju :roll: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 1, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da sam bezosecajan' date='sexista,ili tako nesto,ali ovakve stvari se desvaju kada se devojkama da da voze bilo sta,I TO JE CINJENICA...u 75% nezgoda u saobracaju ucestvovale su zene... Cast izuzetcima,ali generalno gledano zene ne umeju ni lepo da parkiraju svoja vozila,a kamoli da ih voze.Jednostavno,to je ono sto muskarci rade,takav nam je genetski materijal...[/quote'] :shock: sreca tvoja sto Duca ne posecuje ovaj forum , bilo bi :bokser: :bokser: :bokser: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 2, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan he he Easy i ja sam bas to pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 2, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan A ta mislite o malo postovanja prema pokojnoj devojcici, moyda neko njoj bliyak cita ovaj forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X~EcutoR 0 Napisano Octobar 8, 2005 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija,Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ta mislite o malo postovanja prema pokojnoj devojcici' date=' moyda neko njoj bliyak cita ovaj forum[/quote']Vec sam rekao... ...Nemojte da mislite da sam bezosecajan' date='ili tako nesto...[/quote'] ...A što se sexizma tièe mislim da je sve na svetu stvar treninga a genetski materijal je tek 5% cele frke... Takodje sam rekao... ...Cast izuzetcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surcin.org 0 Napisano Januar 10, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ово је страшно! Знам да месецима касним са овим, али никада није касно. Она ми је била најбоља другарица, па ћу можда мало звучати субјективно. Ја сам администратор форума Surcin.org и модератор сам на разним форумима и не могу да верујем да нико од модератора и администратора није реаговао на овакве коментаре за девојку која није жива. Али ћу да се надовежем на коментаре. 1. Јелена ниједном није пала са скутера до тада. 2. Возач је признао да је крив, то јест да је закачио и да је то разлог пада. Заклључак: То што ви причате су гомила глупости!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Januar 10, 2006 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali samo je jedan lik (pogledaj gore koji) komentarisao mozda u negativnom smislu prema tvojoj drugarici. Mislim da je stav nas ostalih sasvim jasan i da je to strasna tragedija koja se desila. Treba malo pozitivnije da gledas na stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 10, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan A ta mislite o malo postovanja prema pokojnoj devojcici' date=' moyda neko njoj bliyak cita ovaj forum[/quote'] A dali si procitao mozda moju poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...