komi 3 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju hondu vt 600 Motor je u perfektnom stanju sa jako puno dodatne opreme(vidi se na slikama) Na motoru netreba ulagati nista samo sedi ivozi Motor sam ja uvezao pre pet godina i dan danas ga ja vozim Presla je 32000km Motor je 1991 god Pogledajte slike one ce vam sve reci cena 3000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 29, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je video uzivo, jos je lepsa neg na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno kako lep i ocuvan motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 30, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je kao lutka! Mnogo sreće sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, i ja sam ga video uzivo .. malo mi je jaka cena .. Pozdrav Sale ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci na lepim recima a cena je takva zbog stanja motora!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ostavi mi br telefona na Pm ako hoces. Prolazim pored Temerina za 2 nedelje taman, pa da se cujemo da dodjem i da pogledam motor....ako ga ne prodas do tada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, i u opste nije puno para za ovakav motor! Pozz komi. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Radovane doslo vreme da se predje na nesto vece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan komso jel ima kupaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga komso nema bas puno kriza udarila al ni ja necu da spustam canu ostace meni jer motor je stvarno extra! Jesi ti pazario nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 26, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj steta je takav motor pokloniti. Nisam jos, na zimu cu uzeti MZ, imam sad neke druge izdatke, a za godinu dve mozda Transalp-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi zar ga niko nece! 2900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Prodato danas kolegi sa foruma. Nek ga sretno vozi jos dugo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, Komi-ju na lepim zeljama i krajnjoj korektnosti....ispao je vishe nego fer. Trudicu se da opravdam njegova ocekivanja, a osecam da cemo se jos vidjati ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 20, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan e pa neka je sa srecom novom vlasniku i puno puno sigurnih km! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...