acim 766 Napisano Avgust 28, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata prvog treninga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rezultat drugog treninga. Pedrosa vise od sekund brzi od ostalih, pola sekunde brze od Rosijeve proslogodisnje pol pozicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalifikacije, Hobit ubedljivo prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Hobit se naostrio, jurisa na pobedu, to mi se svida, bice ludnica, nego brine me ona krivina u kojoj je pola njih palo?!, valjda ce Hobit paziti i prirediti nam neizvesnost do kraja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 29, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa zaista izgleda sigurno.U svim uslovima.De Angelis je prijatno iznenadjenje.Kazu vozio iza Lorenza,pa vid'o kako treba.Ja bi reko da je Honda radila kako treba pa se vidi i rezultat Rossi nije uspeo da nadje resenje za prednju viljusku,menjali su do poslednjeg trenutka.Sutra na warm-up-u poslednja sansa Bice brz i Edwards,dobro mu je islo,dok se nije prosuo.Kazu da je asvalt vrlo cudan.Ima ga starog i novog pa se makine cudno ponasaju.Pista je inace skroz ravna,u smislu nagiba,sto (neverovatno,ali istinito) stavlja na veliki test prednji kraj Vreme bi trebalo da bude kao i na kvalif.,mada nikad se ne zna.Kako bilo Pedrosa brz u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci juce kvalifikacije GP-a i F1 ovog trkackog predivnog vikenda ;D voleo bih da mogu da pobede neki od likova koji nisu to cinili do sada. Mozda 2 amerikanca (zvuci nemoguce) ali su zasluzili ljudi pobede ako nista bar podium. Nemogu da docekam trke ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 30, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 125 u 6, 250 u 7:15 i MotoGP u 9 Kevin Shvantz probao BQR Moto2: http://www.motogp.com/en/videos/2009/FREE+VIDEO+Kevin+Schwantz+ontrack+at+Indianapolis+with+BQRs+Moto2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan na sajtu atlas tv-a ne pise nista..od 21:00 - specijalna emisija..GP nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Sport Klub 18:00 (DIR) Moto GP Indianapolis-Trka 125 cc 19:15 (DIR) Moto GP Indianapolis-Trka 250 cc 21:00 (DIR) Moto GP Indianapolis – Trka GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan a neki live link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 30, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,De Angelis prvi na WUP-u,Vale "tek" cetvrti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Warm-Up. BTW, Atlas prenosi i MotoGP, dakle live-link: http://www.rtvatlas.tv/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ovo mogao da predvidi... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako mi je drago sto je pobedio Lorenzo!!! E sad ce biti zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ovako nesto ocekivao...U svakom slucaju trka puna uzbudjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Avgust 30, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Tek sto je pao Pedrosa ja pisem poruku da li ce Horhe da otrese kao ono otrese Vale Dovi mi je postao dosadan , al mi zao Marka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sto je Rossi imao bliski susret sa asfaltom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kada ga je Lorenzo obisao, krenuo je da prati njegov ritam (koji je izgleda bio nedostizan za njega ;D). I malo kasnije, na kocenju mu je proklizao prednji tocak. http://www.youtube.com/watch?v=glBPeSLe0tI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Avgust 31, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ali vrlo čudno je pao, kao da je prekočio prednjom na kočenju, a počeo je da obara motor. Baš neuobičajena greška. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pa prednja viljuska nije odradila svoj posao, nije ni usao u krivinu nego na prebacivanju na drugu stranu viljuska nije zadrzala tocak na asvaltu i prednji tocak se jako zabacio u levo i pad je bio neizbezan, pa jel ste videli kakve su to nagle promene pravca?!, staza je stvarno malo cudna, koliko je njih samo palo u toku ovog vikenda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 31, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je izasao van putanje, tamo je malo prljavo i aj' zdravo. Jos u krivini pre je otisao preduboko pa je poremetio ritam i sisao sa putanje. Posle kao gledao u kompjuter da vidi sto je pao, trt mrt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sto je Rossi imao bliski susret sa asfaltom ??? Od samog pocetka Rossi je imao probleme sa prednjom viljuskom.Ovo je tek druga trka na ovoj pisti,proslogodisnja je bila u totalno drugacijim uslovima,pa timovi raspolazu sa malo podataka.Citao sam danas neke novine pa cu ukratko da prevedem Valentinove reci:"Vec posle par krugova,shvatio sam da je Lorenzov ritam za mene nedostizan i da ce drugo mesto da bude dobar rezultat.Nismo uspeli da resimo probleme sa prednjom viljuskom i to mi je zadavalo najvise muke.Promasio sam kocenje za par metara i zavrsio na prljavom delu staze,volan mi se zatvorio (udario u granicnik okretanja) pa je pad bio neminovan.Nismo dobro radili,srecom vec sledece nedelje vozimo Misano,gde ce nadam se situacija biti bitno drugacija." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pred sledecu trku Rossi je izjavio: "Želim što pre da zaboravim ono što se desilo u Indiju, a za to bi mi najviše pomogla dobra vožnja i pobeda u Mizanu. Pobeda tamo prošle godine mi je jedna od najdražih u karijeri. Moji navijači planiraju veliku žurku i voleo bih da je obradujem, kuća je uvek kuća", rekao je Doktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom da naši komentatori vrlo često imaju običaj da kažu da Rossi obilazi druge jer je je jednostavno brži a i ako nije brži ovi drugi padaju sami od same pomisli da je pozadi Rossi što je po meni teška glupost zanima me da li je sada komentar bio da je Rossi popustio pod ogromnim psihičkim pritiskom da mora da pobedi novo pridošlicu i to na istom motoru kao njegovom? Nešto to nisam čuo ili su "psihički pritisci" ostavljeni samo za Rossija? Pobeda Lorenza nije neočekivana a i pad Rossija nije nešto što me čudi a dobro je da je tako jer to je dokaz da i veliki Rossi zna da pogreši onda kada je tvrdo Na Sport klubu vrlo često je pametno dok je moto GP držati MUTE ne samo zbog gore navedenog, mnogo su gluposti rekli u zadnjih 2 god Onaj ko prati i poznaje motor sport lako mu je da to uvidi a onaj ko ne prati on ni ne zna šta ova dvojica pričaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...