RAVEN 26 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon imam malo vremena da ovo napišem. Sve se desilo spontano i ničim izazvano. Prošli vikend rešim da odem u Vinkovce da obiđem baku koja je bila bolesna dok sam ja bio na moru. U januaru se na naš forum prijavio CroGale iz Vinkovaca, i ajd' kad sam već tamo i imam slobodno popodne jer sam uveče planirao da idem na neki koncert, pošaljem mu poruku da dolazim pa ako ima vremena da se vidimo, upoznamo i popričamo po jedno. Posle 10 minuta zove me čovek i kaže da radi u subotu do tri i javlja mi se kad završi. Ja stigao oko deset, ispričao se sa bakom, napucao se kulena i polako žuja sa ujakom. U tri zove čovek i sestra i ja odemo u kafić da se nađemo sa njim. Posle upoznavanja i pića pozvani smo da se provozamo sa njim i mk Vinkovci do Županje (30km) na skup, kaže Gale neće ni on dugo, a i mi idemo na koncert. Krenemo, na pumpi se upoznajemo sa još članova mk Vinkovci i svi zajedno za županju. Stižemo na skup, ulaz se ne plaća i dočekuju nas sa rakijom za dobrodošlicu. Smestili smo se za sto gde su već bili Vinkovčani koji su stigli ranije upoznajemo se sa svima i kreće priča i žuja u ogromnim količinama. Vinkovčani se pokazali kao pravi domaćini naručivanje piva sa moje strane moralo biti na silu i uz iskradanje od stola. Kasnije je na red došla i vruća janjetina iz mobilne pečenjare napravljene na auto prikolici. Druženje je potrajalo do kasno i kad smo napokon odlučili da krenemo nije nam dozvoljeno da idemo sami pa nas je Gale sproveo na koncert (usput objašnjavajući se sa poicijom koja nas je zaustavila jer smo vozili 140 km/h u 23 sata i pretekli kolonu u kojoj su i oni bili) gde smo propustili prve tri grupe i stigli tačno na početak nastupa Hladnog Piva. Inače mk Vinkovci je jedan od najstarijih klubova prvobitno osnovan još 1926 godine, sad imaju oko 130 članova i bave se raznim humanitarnim akcijama. Skup u Županji je bio odlično organizovan, na lepom mestu uz neku ergelu, sa ogromnim šatorima pod koje su mogli da se smeste skoro svi posetioci skupa. U jednoj pauzi sam napravio nekoliko fotografija i koliko sam video jedino je moj motor bio sa srpskim tablicama. Veliki pozdrav i hvala Galu i članovima mk Vinkovci na gostoprimstvu za koje se nadam da ću biti u prilici da se odužim i čestitke mk Županja na dobroj organizaciji skupa. A sad slike : Zanimljiva prerada prikolice Moji domaćini Jedini predstavnik s' ove strane grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Još par slika (preuzetih sa sajta mk Županja) Moto skup na slavonski način ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Lepo je videti da se stvari malo pomeraju i da smo i mi svojevrsni ambasadori dobre volje i razumevanja. Nadam se da ovo neće biti usamljen slučaj i da će jednog dana sve doći na svoje mesto. Na kraju, vezuju nas iste stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su odavno došle na svoje mesto, samo neki ludi treba da se pomire sa tim. Bajkeri nikad nisu ni imali problem, mi smo univerzalna nacija. Sledeće godine obečana je poseta našin skupovima (Šabac sigurno) i roštilj kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Septembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka! Nisi ti bio jedini predstavnik sa ove strane grane jer su i članovi MK Mužlja, Zriki i Tina bili prisutni! Istina,i oni su se našli tamo sasvim slučajno jer su zapravo bili u gostima kod MK My Way iz Osijeka koji su im predložili da se zajedno provozaju kad su već tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u subotu od 16h do negde 23h, nisam video ni jedan motor sa našim tablicama. U svakom slugaju drago mi je da nisam bio jedini tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonko šitum 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su odavno došle na svoje mesto, samo neki ludi treba da se pomire sa tim. Bajkeri nikad nisu ni imali problem, mi smo univerzalna nacija. Sledeće godine obečana je poseta našin skupovima (Šabac sigurno) i roštilj kod mene. ja dolazim garant !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Septembar 10, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ovakve poduhvate, i mi planiramo da se nagodinu provozamo na neke moto susrete u HR, i kao sto neko ovde vec rece, mi bajkeri smo univerzalna nacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel to na njihovom skupu tamburasi sviraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari su odavno došle na svoje mesto, samo neki ludi treba da se pomire sa tim. Bajkeri nikad nisu ni imali problem, mi smo univerzalna nacija. Sledeće godine obečana je poseta našin skupovima (Šabac sigurno) i roštilj kod mene. ja dolazim garant !!! Ja čekam garant, ako neko prolazi ovim krajevima slobodno nek se javi i svrati na osveženje. Druze jel to na njihovom skupu tamburasi sviraju? U slavoniji slabo šta prolazi bez tamburaša i lepih konja. To je opuštanje preko dana, a uveče sve kako i dolikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...