cparty 41 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Kizo sto me podrzavas...ne verujem da cu smanjivati cenu, ipak je motor skroz utegnut i spreman za nove pustolovine...ako nista drugo ja cu se navozati lepo...Poz zamena za GS, trenutno ne ali postoje mogucnosti...pls sacekaj ovih dana cu ti odgovoriti..poz Vazi druze,samo mi pusti privatnu poruku,da znam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas 650 apriliju tu negde na forumu cini mi se da sam video, on je prodaje za 1700 valjda, uz malo srece mozda zamenis glavu za glavu, a cak je i novija nekih 5 god cini mi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan doslo lepse vreme, da ispadnem fer evo i lepsa cena 1400 e + nije zadnja naravno zamena jos uvek vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan stavljen novi akumulator i nova NGK svecica, cena isto nova 1350e, vazi zamena za veci motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan motor i dalje na prodaju, moze zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamea za Kawaasaki Z750S 2006.god imas ga ovde na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem posto nemam dovoljno jura da ti doplatim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan motorce dobilo i kofer...ubacicu slike da vidite kako izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo ih par komada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, 11700km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan brojčanik mu ima 6 + 1 brojeva, tako da mu je verovatno prava kilometraža, trebo je da pređe milion km da bi okrenuo krug kao što neki misle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo brojcanik otkucao 12000 pa idemo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan motor sveze registrovan, znaci do 7.2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno, moze i zamena za nesto jace (vece)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj oglas jos negde, ovde tesko to ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam na moto berzu...ma polako bice, meni se ne zuri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan jel moze u zamenu kle 92g registrovan ekstra 2300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...