JOE 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia - Pegaso 125 Godiste 1994 Kilometraza 11500 km Stranac ne Dodatne informacije: Gume odlicne, disk napred-nazad, prava kilometraza, druga sezona kako je kod mene, uvezen iz svajcarske, jako lepo ide , registrovan godinu dana (do jula 2010.god), farban iz estetskih razloga (bio je mnogo saren za moj ukus), potrosnja 5L kombinovane voznje, motor prodajem radi kupovine veceg! Cena 1350 eura Kontakt: 064/259-5387 Backa Palanka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna,ajde ljudi pa da pazarim KLE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno....cena 1650e NIJE FIKSNA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je tacna kilometraza? Mozda je za ovih 15 godina okrenuo stotku. Pa ja sam za 2 meseca napravio preko 4000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan kilometraza je sigurno ta koja pishe,nista nije smanjivano i ostale gluposti! moze da se proveri sto se mene tice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena i ona je blizu poslednje 1600e!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena za ovo?? (burgman 150, 2003g) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne za skuter...mozda neki KLE ili nesto slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan i dalje na prodaju...u potrazi za vecim endurom, cena 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1550e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan najnovija cena 1500e HITNO,ajde ljudi pa da kupujem zacrtano motorce!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda je cena problem... imao sam 650ticu 97dmo sa velikim kuferom, prodavao 4 meseca i prodao ga za 500 jura vise od tvoje cene i to pre godinu dana... a cini mi se i sad na forumu ima jedan 99to po istoj takvoj ceni... em je 650 em je 5 godina mladji, jbg, budite realni... generalno se slabo prodaje, a italijani tek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jbt ja se cudim sto pljujete coveka,aj mislim nije mnogo preterao sa cenom,ali me zacudi izduv ovako mali i to sto je jedan i da SSZGO nije napisao da za te pare ima 650 ja ne bih ni video da je ovo 125ccm ;D Realno za 125 ccm ovo je bas bas bas mnogo para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan pa za nekog ko nema dovoljno godina za veci motor od 125 ccm,za ove pare tesko da moze da kupi nesto ovako,to su sve masine koje su presle po 20-30 hiljada km...a za 2t je to puno...i gledao sam po oglasima cene motora i stojim iza ove posto moj motor vredi tih para! Realan sam i znam da prodaja lose ide jos pogotovo sada! Ali kome se ne svidja ne mora da komentarise...! poz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan pa za nekog ko nema dovoljno godina za veci motor od 125 ccm,za ove pare tesko da moze da kupi nesto ovako,to su sve masine koje su presle po 20-30 hiljada km...a za 2t je to puno...i gledao sam po oglasima cene motora i stojim iza ove posto moj motor vredi tih para! Realan sam i znam da prodaja lose ide jos pogotovo sada! Ali kome se ne svidja ne mora da komentarise...! poz! +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Octobar 5, 2009 Ol' dirty bastard, 620 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ......Ali kome se ne svidja ne mora da komentarise...! poz! E JBG,valjda:kome se ne svidja - ne mora da kupi?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek sam tu a i motor je jos uvek na prodaju i naravno cena je 1500e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan mozda zamena za aprilia 650 2000.god imas na forumu pozz boban ns 063/522-662 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi je odma 650,al cucemo se ovih dana samo da razmislim malo...poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan da se zna da sam jos uvek tu i moze zamena za 500-650 enduro uz moju manju (200-300e) doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan nastavlja se prodaja,cena po dogovoru! zamena jos uvek vazi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za suzuki GS500E?? imash ga na forumu ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Poz batice, ne daj da ti lozaci obaraju cenu. Ono kao ima 650 za te pare, jel prava kilometraza ( ko jos putuje sa 125 da bi nabio kilometrazu). Pa ne znaci onda da je sve ostalo bezvredno. Strpi se jos malo jer ce uskoro klinci da navale. Po novom zakonu moci ce da voze samo manje kubikaze i onda cemo mi moci nase jadne i bezvredne motorcice lepo da prodamo. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Kizo sto me podrzavas...ne verujem da cu smanjivati cenu, ipak je motor skroz utegnut i spreman za nove pustolovine...ako nista drugo ja cu se navozati lepo...Poz zamena za GS, trenutno ne ali postoje mogucnosti...pls sacekaj ovih dana cu ti odgovoriti..poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...