Ivan x 69 Napisano Decembar 23, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam naleteo na netu na sajt Highland Motors-a(meni dosad nepoznate marke) i prijatno se iznenadio ponudom motora.Koliko sam ja skapirao prodaju samo enduro i cross masine-veoma dobrih performansi i lepog izgleda...a meni i deluju kvalitetno.Pa eto,posto na sajtu nisam nasao informacije o ceni i dilerima van uk-a-zna li neko za ovu marku?Pozdrav[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 23, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto ocito ne znam da ubacim sliku direktno na stranicu-stavio sam je u moju galeriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 24, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako fino izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hahahahh are are hehehehe gade..... http://www.highland-motorcycles.co.uk http://www.highland-motorcycles.co.uk/newfiles/gallery1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je adresa-pa sta mislis o ovoj masini,meni je totalno nepoznata ali cini mi se da je vrhunskog kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nisam uspeo da nadjem cenu!? Meni licno je husgvarna lepsa, iako dosta liche.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna je jos i poznata,mada vise po proizvodnji kosilica i motornih testera,ali poznata je marka-i moram priznati,lepo izgledaju njeni motori...ali za ove kod nas niko nije cuo.I ja sam pokusao da nadjem podatke o ceni ali bezuspesno.Misljenja sam da su cene verovatno veoma povoljne s` obzirom na renome...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da se porede ovaj Highland i Husky. Najkapacitetniji Husky je 610ka koja ima oko 577ccm, single. Ovaj Highland je v-twin od 950ccm. Interesantno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehe husqvarna je samo najbolji off road motor na svim dirt trackovima svijeta zadnjih 50 godina ))))))0 ali samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nizioj klasi ali Yamaha YZ250-450 pa KTM,Suzuki,Kawasaki...Ispravi me ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan winning 14 Motocross World Championships in the 125cc, 250cc and 500cc divisions and 24 Enduro World Championships.................... Racing continues to be important to Husqvarna, competing in World Enduro and World Supermoto championships, and with Gerald Delepine riding a Husqvarna SMR660 became World Supermoto Champions in 2005. A group of former Husqvarna employees started a new motorcycle company named Husaberg that won the 500cc Motocross World Championship 3 times in the 1990s [edit] Motocross 1959 - Rolf Tibblin, European Motocross Champion, 250cc class. 1960 - Bill Nilsson, Motocross World Champion, 500cc class. 1962 - Rolf Tibblin, Motocross World Champion, 500cc class. 1962 - Torsten Hallman, Motocross World Champion, 250cc class. 1963 - Rolf Tibblin, Motocross World Champion, 500cc class. 1963 - Torsten Hallman, Motocross World Champion, 250cc class. 1966 - Torsten Hallman, Motocross World Champion, 250cc class. 1967 - Torsten Hallman, Motocross World Champion, 250cc class. 1969 - Bengt Åberg, Motocross World Champion, 500cc class. 1970 - Bengt Åberg, Motocross World Champion, 500cc class. 1974 - Heikki Mikkola, Motocross World Champion, 500cc class. 1976 - Heikki Mikkola, Motocross World Champion, 250cc class. 1979 - Håkan Carlqvist, Motocross World Champion, 250cc class. 1993 - Jacky Martens, Motocross World Champion, 500cc class. [edit] Enduro 1990 - 350cc Enduro World Championship 1991 - 250cc Enduro World Championship 1992 - 350cc Enduro World Championship 1993 - 125cc Enduro World Championship 1993 - 350cc Enduro World Championship 1994 - 125cc Enduro World Championship 1994 - 500cc Enduro World Championship 1995 - 125cc Enduro World Championship 1995 - 500cc Enduro World Championship 1996 - 350cc Enduro World Championship 1998 - 500cc Enduro World Championship 1999 - 500cc Enduro World Championship 2000 - 250cc Enduro World Championship 2001 - 125cc Enduro World Championship 2001 - 400cc Enduro World Championship 2001 - 500cc Enduro World Championship 2002 - 125cc Enduro World Championship 2002 - 250cc Enduro World Championship 2002 - 500cc Enduro World Championship 2003 - 400cc Enduro World Championship a za sve ostale informacije http://en.wikipedia.org/wiki/Husqvarna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore-evidentno si u pravu...Nisam mnogo pratio takmicenja ali sam s` vremena na vreme pogledao po koji prilog ili procitao izvestaj u nekim moto novinama i tamo sam obicno nalazio timove Yamahe,Ktm-a,Kawasakijaa za husqvarnu sam video clanak o pobedi u klasi 125ccm,te od tuda moje predjasnje misljenje.U svakom slucaju stoji da do skoro nisam znao da Husqvarna proizvodi motore.(i bio sam zacudjen tom cinjenicom) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna i KTM su zakon.(ja ne mogu da se odlucim koji bih pre uzeo). Po meni dele prvo mesto, a onda par praznih mesta, pa svi ostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 25, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da je 1.KTM 2.Yamaha pa svi ostali u takmicenjima...A ja licno bih najradije posedovao Yamahu XT600e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan hehe videcemo uskoro. Drugar na prolece uzima husgvarnu... Koliko sam gledao karakteristike nasvirana je do bola... prvi cete dobiti izvestaj, ne brinite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.roehrmotorcycles.com/images/Highland-950-Motor-Gul.jpg&imgrefurl=http://www.roehrmotorcycles.com/wst_page5.html&h=500&w=424&sz=99&hl=sr&sig2=Gl1_Tn-rxMKY0RfAk6LIIQ&start=11&tbnid=yUpN5JBw87XkaM:&tbnh=130&tbnw=110&ei=UA6QRYHVNLvUwgHfy6SWDQ&prev=/images%3Fq%3Dhighland%2Bmotor%26svnum%3D10%26hl%3Dsr%26lr%3D%26sa%3DN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 25, 2006 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Huskvarna i KTM su vlasnistvo KTM-a, od pre neku godinu sto se i vidi u slicnosti zadnjih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ne... , Husqvarna je vlasnistvo grupacije Cagiva-MV Agusta od pre 15-ak godina i tada je i kompletna proizvodnja preseljena iz Svedske u Italiju... nakon toga je grupa bivsih Husqvarninih inzinjera osnovala Husaberg koji je od pre par godina u vlasnistvu KTM-a ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Decembar 25, 2006 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Highland 950 V-2 Outback 12.700 eura,950 V-2 Motard 12.990 eura.Podaci iz moto puls kataloga 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Decembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan KTM je ako se nevaram tu negde sa cenama. Ja tu nebih mnogo razmisljao. Naravno kad bih imao para za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan vidio ktm ne moze im nishta pa je kupio da se hvali hehehe nego elem skrenusmo sa teme znal neko cije su komponente u ovoga higlanda il shtogod sl?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 26, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora da valjaju ako su ovi Ameri odlucili da stave njihov agregat u taj super-bike...a i cena mu je na "nivou".Bas zato mi je cudno da nisu poznati brend kao na primer Honda,Yamaha,Kawasaki,KTM,Ducati...ups da ne zaboravim HUSQVARNA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svi su nahm made in sweden eto tolko o komponentama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...