Floyd**** 15 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oglasili se ili ne mi dolazimo ... ;D ;D ;D takodje Ti si bio po zahvalnicu?? Ja sam onaj sa skuterom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Farbach u punoj opremi na TTR-u ! Pita Ciga jel to Moto klub LOUIS ? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ciga je novorodjence i jos uvek bi trebalo da je u tripu "... u svetu postoji jedno carstvo, carstvo u kom caruje drugarstvo". Moguce je da je zbog carskog reza povukao neku traumu, pa je zato tako zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za organizaciju , BRAVO RUMA. Samo da je manje one pucacke armade . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...