djura 28 Napisano Decembar 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ferrari izbacio seriju jet kaciga. Sve mozemo da pricamo....ali....kad se Italijan dohvati dizajnerskog stola....onda ispadaju ovakve stvari: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ko drugi da postavi ovakav post nego brat Djura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 22, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmm prelijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 22, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narucuj 3 komada (1 za tebe, a 2 za mene i razne ribice-suvozacice koje ce pored kacige imati samo strahotni dopicnjak, sandalice sa stiklama i kratke top majice... ah da, boju kose mogu same da biraju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 22, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan mada ni momo design helmets nisu naodmet za uzet extra linija prelijepe su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 22, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Takvu nalepaljku imam i ja na mojoj kacigi :wink: . Ja sam šminker! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NE ti imash slicnu :baeh: . bolju....a imas i punoooo nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uz neki smekerski skuterchic....cudo su......a vidi ovog halapljivog nije mu dosta jedna nego odma dve....jeeeeeee....nemoj sad ni jenu da mu das :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovako nesto uz te kacige http://www.suzuki.de/content/concept-bike/stratosphere.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovako nesto uz te kacige http://www.suzuki.de/content/concept-bike/stratosphere.html Ne moze. Nemoj molim te da mi skrnavis italijansku automoto industriju Suzukijem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 22, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovako nesto uz te kacige http://www.suzuki.de/content/concept-bike/stratosphere.html Ne moze. Nemoj molim te da mi skrnavis italijansku automoto industriju Suzukijem!! DOBRO DOBRO STO SE LJUTIS ODMAH Moze ovako http://www.forzarossa.nl/images/weblog_foto/f40_bikes.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 23, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Narucuj 3 komada (1 za tebe' date=' a 2 za mene i razne ribice-suvozacice koje ce pored kacige imati samo strahotni dopicnjak, sandalice sa stiklama i kratke top majice... ah da, boju kose mogu same da biraju )[/quote'] A ngeta sa ferari znakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
star67 0 Napisano Decembar 23, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Senta Prijavi odgovor kao problematičan Na to kazu Full extra sa kozom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Decembar 24, 2006 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da niko od nas nije ni sumnjao u italijanski dizajn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zsitum2 0 Napisano Decembar 24, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: VINKOVCI Prijavi odgovor kao problematičan Narucuj 3 komada (1 za tebe' date=' a 2 za mene i razne ribice-suvozacice koje ce pored kacige imati samo strahotni dopicnjak, sandalice sa stiklama i kratke top majice... ah da, boju kose mogu same da biraju )[/quote'] I BOJU KOSE DA SAME BIRAJU ?????? Ni slučajno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...