Arakis 5956 Napisano Avgust 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, evo presekli smo se Goca i ja čitajući ovo...hvala Bogu da ste odlično prošli. Zar ne može ni jednom da se nešto ne iskomplikuje? Ljubi Katu i mažite neku konjsku mast, ima da prođe za čas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma da ste vi nama zivi i zdravi,sto kaze veliki vrac arakis ,mazite se nekim mastima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi Katu i mažite neku konjsku mast, ima da prođe za čas. Mast nemamo, te prvi deo terapije obostrano primenjujemo u velikoj dozi Dobro smo, danas nam je bio i radni dan, operativni smo. Vozili smo se doduše kolima. Motor se mora osposobiti a i oprema zakrpiti. Vlado je danas išao kod lekara, samo nisu mogli da mu pronađu karton, jer u novoj knjižici nema broj. Nisu hteli da ga prime dobro da ja nisam išla, jer bi bilo rasčupanih sestara na sve strane. Sutra treba da ponese i staru knjižicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Avgust 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je Vlado zdrav momčić čim slabo ide kod lekara...hmmm a te sestre su mi jako sumnjive, nije mi jasno da li su htele Vladu da očerupaju ili šta? ;D ;D Pa se ti umešala?...ili nekako drugačije bilo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan @ Arakis Hvala za ono momčić, odavno me niko nije tolko podmladio. Davno beše, kad mi pre 17 god u banji, jedna baba reče : Auuu dete, al si se ti upropastio. Al da ne kvarimo temu, šteta bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Avgust 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo ovu da zaboravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan E,svaka cast na provodu! Monogo vam je bilo lose! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene malo slicica, slkao sam sa 3OPAH-ovim aparatom, posto me je mrzelo da nosim svoju skalameriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I josh slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise, neko je ovde "gotov".....pogodite ko je to ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Avgust 25, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...pa vi ste se vanredno dobro proveli!!! A tek kad sam video konje :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...pa vi ste se vanredno dobro proveli!!! A tek kad sam video konje :o konji si ostavili najjaci utisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o , i ja u nastupu ocaja potegnem za malim kitom uvek sam se pitao sta uraditi u nastupu ocaja................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Avgust 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexexexexexexexe ;D ;D ;D Pa šta će čovek... :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa UBISTE ME sa ovim Jastrebcom........... Sad ima da tugujem bar 5 dana.............joj, sto je lepa priroda ..........posebno ova u PVC narandzastoj kadici sa belim prekrivacem.....jagnje je ono pravo.......... Auuuuuu, bre........stvarno ste se lepo proveli, sta da vam kazem............BRAVO !!!!!!! Cestitajte nasem drugu VEVE-u buducu izgleda ozbiljnu vezu koja ima sanse (kao sto neko rece........mozda Gremlin) da preraste u jednu divnu zivotnu pricu...........Eto, usput da pomenem da sam 23. proslavio (sam) 28 godina braka............znaci Veve - samo HRABRO NAPRED .... Vidim i da se Mile "pokrenuo" ......nadam se da bar na autoputu "potera" poneki put i preko 75 km/h....... Ko je pobedio u sklekovima ? Drugari...........i Drugarice...........primite iskrene pozdrave od bikera samotnjaka iz daleke Afrike...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...