bigbad86 825 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bash me interesuje odgovor na ovo pitanje. izvinite ako sam omashio temu, nemam pojma gde bih je stavio. Ako mozete malo i da pojasnite prednosti i mane (koje vi smatrate) za oba tipa bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 23, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopada ispravan far.rasa je manje bitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise dopada ispravan far.rasa je manje bitna ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 23, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje je akd prati korman jer ti osvetjava tamo kuda ide točak. Ali iz iskustva sa auto relija sam naučio da je i osvetljavanje okoline isto tako važno kao i da ti far gleda u pravcu točka. Zato na R100RT imam i dodatna svetla a la maglenke koje bacaju širok snop u visini od metar i po na 150m puta tako da vidim i drveće uz put i stene i znake i svu okolinu. Mada R100RT ima problem jer mu je far fiksiran za oklop i malo kasni za točkom pa sam taj nedostatak morao da rešavam dodatnim svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na off-u @scuba koje maglenke imaš i gde si ih uzeo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 150 i neshto pregleda a samo 30 glasanja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NorthIce 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Graz/AUT Prijavi odgovor kao problematičan svejdno dok je HID. ;D (yes, they ARE better ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 25, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Al Khateeb IT Dubai, kupljene u Grckoj. H1, svetlo zuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan H1, svetlo zuti oš da kažeš svetli žuto? nego da mi tebi u oklopnjaka uturimo servo hid, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 25, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan moze, dodji i ugradi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za fiksiran ali nemam bas neko valjano objasnjenje, jednostavno tako sam navikao pa mi lakse, isto vazi i za retrovizore lakse mi je kad su fiksirani na oklop nego na kormanu da ih jurim. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za fiksiran ali nemam bas neko valjano objasnjenje, jednostavno tako sam navikao pa mi lakse, isto vazi i za retrovizore lakse mi je kad su fiksirani na oklop nego na kormanu da ih jurim. Pozdrav E za retrovizore jeste bolje da su fiksirani, al ko ih josh gleda u krivini? Ja bar ne. Ako i ima potrebe, okrenem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Kada se vec govori o farovima... Zna li neko sta je to" headlight modulator" ? Nasao sam semu na netu, rekao bih da je neki prekidacki sklop koji ukljucuje i iskljucuje ( svetlo treperi) nekom frekvencijom. Ali nije mi bas najjasnija svrha takvog sklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kada se vec govori o farovima... Zna li neko sta je to" headlight modulator" ? Nasao sam semu na netu, rekao bih da je neki prekidacki sklop koji ukljucuje i iskljucuje ( svetlo treperi) nekom frekvencijom. Ali nije mi bas najjasnija svrha takvog sklopa. Pa za miliciju? Ili kad vozish 200 autoputem da ne morash da pomerash ruku da bi ablendovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...