Jump to content

Moto Zajednica

Kakav far preferirate?

Kakav far preferirate na svom motorciklu?  

52 članova je glasalo

1. 1. Kakav far preferirate na svom motorciklu?

• Fiksni. Samo gleda pravo, nezavisno od kormana.
      16
    • Prikachen na korman i osvetljava u pravcu u kome je korman okrenut.
      37

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Bash me interesuje odgovor na ovo pitanje. izvinite ako sam omashio temu, nemam pojma gde bih je stavio.

Ako mozete malo i da pojasnite prednosti i mane (koje vi smatrate) za oba tipa bio bih zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pa bolje je akd prati korman jer ti osvetjava tamo kuda ide točak. Ali iz iskustva sa auto relija sam naučio da je i osvetljavanje okoline isto tako važno kao i da ti far gleda u pravcu točka. Zato na R100RT imam i dodatna svetla a la maglenke koje bacaju širok snop u visini od metar i po na 150m puta tako da vidim i drveće uz put i stene i znake i svu okolinu. Mada R100RT ima problem jer mu je far fiksiran za oklop i malo kasni za točkom pa sam taj nedostatak morao da rešavam dodatnim svetlima.

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

Glasao za fiksiran ali nemam bas neko valjano objasnjenje, jednostavno tako sam navikao pa mi lakse, isto vazi i za retrovizore lakse mi je kad su fiksirani na oklop nego na kormanu da ih jurim.

Pozdrav

Glasao za fiksiran ali nemam bas neko valjano objasnjenje, jednostavno tako sam navikao pa mi lakse, isto vazi i za retrovizore lakse mi je kad su fiksirani na oklop nego na kormanu da ih jurim.

Pozdrav

E za retrovizore jeste bolje da  su fiksirani, al ko ih  josh gleda u krivini? Ja bar ne. Ako i ima potrebe, okrenem se.

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Kada se vec govori o farovima... Zna li neko sta je to" headlight modulator" ? Nasao sam semu na netu, rekao bih da je neki prekidacki sklop koji ukljucuje i iskljucuje ( svetlo treperi) nekom frekvencijom. Ali nije mi bas najjasnija svrha takvog sklopa.

Kada se vec govori o farovima... Zna li neko sta je to" headlight modulator" ? Nasao sam semu na netu, rekao bih da je neki prekidacki sklop koji ukljucuje i iskljucuje ( svetlo treperi) nekom frekvencijom. Ali nije mi bas najjasnija svrha takvog sklopa.

Pa za miliciju? Ili kad vozish 200 autoputem da ne morash da pomerash ruku da bi ablendovao?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja