TA96 300 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam bar deo atmosfere preneo. Za kraj, racunica je da sam z doticni put potprosio priblizno 250e!! Naravno, ne racunam jos poprilicnu svotu koju sam iskoristio pre polaska na odrzavanje motora itd. Ako sam ja mogao, moze svako! Vise od DR-a mi nije ni trebalo, ko kaze da treba, daje sebi samo jos jedan razlog da ne krene! Ziveli, pa se videli na putu! Kvarisa koliko je to u kilometrima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 30, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa kilometrima je malo labavo. Posto sam stavio smesni sat od nekog skutera, koji je, sto je jos smesnije, pokazivao tacno brzinu (iole tacno tj.) ali samo do 100km/h, dokle je i upisan, sto se vidi sa slika. E sad, kako on meri posle toga, a posle toga se uvek i vozilo, to ne znam. Po njemu, napravio sam 3340km, sto se otprilike i uklapa u ono sto sam izracunao po mapi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti trosi 5l/100km, tebalo ti je oko 190e za corbu po ceni od 1.10e za litar. Izgleda da je tacna moja prethodna konstatacija/pitanje !! ;D E da, super ti je i putopis i destinacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da si isao na takav put bez navigacije ?! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 3, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan PA koji ce mi navigacija kad jos ni obicnu kartu nisam naucio da citam. To je samo za profesionalce. A ovako sam uzivao u razgovoru sa lokalcima, upale misica u obe ruke sam dobio ...pivo je skupo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Одличан (5) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan PA koji ce mi navigacija kad jos ni obicnu kartu nisam naucio da citam. To je samo za profesionalce. A ovako sam uzivao u razgovoru sa lokalcima, upale misica u obe ruke sam dobio ...pivo je skupo!! Jesi srusio nesto tokom price? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 4, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ma nindze su ti albanci, sve izbegavaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 4, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da te upoznam i stegnem ti desnicu junačku (ruku). Bravo care.Opisao si sve tako opušteno kao da si išao do N.S.-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 4, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da si isao na takav put bez navigacije ?! :o :o A šta smo radili, dok toga nije bilo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 5, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Sta ces da radis kad kupis veci motor? U Nigeriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Sta ces da radis kad kupis veci motor? U Nigeriju? Зашто мислиш да му треба већи мотор да би стигао било где? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Sta ces da radis kad kupis veci motor? U Nigeriju? Зашто мислиш да му треба већи мотор да би стигао било где? ??? Jok, ide u Nigeriju kad jos malo slupa ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kad nasteluje ventile, ipak ima do tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 6, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ima ovlasteni servis usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan pa ne bi valjda krenuo da nema ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da si isao na takav put bez navigacije ?! :o :o A šta smo radili, dok toga nije bilo? Mi mladji ne pamtimo ta vremene dok navigacija nije postojala. A od starijih bajkera cujem da su se pre navigacije vozali samo u siroj okolini svoga grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da si isao na takav put bez navigacije ?! :o :o A šta smo radili, dok toga nije bilo? Mi mladji ne pamtimo ta vremene dok navigacija nije postojala. A od starijih bajkera cujem da su se pre navigacije vozali samo u siroj okolini svoga grada. Јеси сигиуран да си причао са бајкерима? Увек тражи легитимацију... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore. Sta ces da radis kad kupis veci motor? U Nigeriju? Зашто мислиш да му треба већи мотор да би стигао било где? ??? Jok, ide u Nigeriju kad jos malo slupa ovaj Мислио сам шта ће му већи мотор кад и овај једва гура! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 7, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav bre veci motor, samo ako ima mlazni pogon ako zatreba na mesec stici ;D. A ovlasceni servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da si se ti ziv vratio. A,za mlataranje rukama si u pravu. Ja sam odustao od te gimnastike prvom prilikom kad sam pokusao da kupim neko voce sto su prodavali uz put. Sto se tice piva i pivo je hrana. ;D Idemo na leto u Sloveniju da vidimo to sto si slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore... To si tako opisao kao da si se vozio do Šapca. Ja se uglavnom vozim sam ali ovo zvuči neverovatno... Često se provozam do Mitrovice,pa kako da te nadjem da popijemo kaficu. Od tebe treba učiti... Pozz... Ovo je samo primer da ljude ne treba gledati po onome šta voze. Često takvi na ,,besnim,, motorima su samo -caffe raceri- ili ti pozeri...Još jednom, pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom čitam i ne verujem. Sam čovek prošao kroz Hrvatsku i Albaniju...Nije te bilo frka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 24, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom čitam i ne verujem. Sam čovek prošao kroz Hrvatsku i Albaniju...Nije te bilo frka... Izgleda mladež nije opterećena time... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da si isao na takav put bez navigacije ?! :o :o A šta smo radili, dok toga nije bilo? Mi mladji ne pamtimo ta vremene dok navigacija nije postojala. A od starijih bajkera cujem da su se pre navigacije vozali samo u siroj okolini svoga grada. Ne širi dezinformacije ;D ;D ;D Išlo se , nije da se nije išlo... Italije, Poljska , Čehoslovačka, Mađarska, Austrija... nije nešto, ali za to doba ( 1977 + ... ) , za pandurski BMW,MZ i Javčicu... nije ni loše. Mojima se 1978 omaklo da odu i u Irak ( BMW trokutaš i Javčica 350 ). LIJEPO KVARKO, da se tata Steva ponosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...