velociped 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde da nadjem vizire za nzi kacigu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Avgust 21, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan NZI kaciga imaš kod rodića u NS pa možda imaju i vizire ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Au brate ziveo ti meni! nisam znao da je toliki problem naci vizir za nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Avgust 21, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Au brate ziveo ti meni! nisam znao da je toliki problem naci vizir za nju Slobodno reci da sam glup ali mi nije jasan tvoj post, daj pojasni za nas sa jeftinijim kartama ??? ??? ??? ??? ja ti samo htedoh pomoći gde sam video kacige pa mi je logično da čovek koji prodaje taj tip (t.j. kacige tog proizvodjača) ima i vizire za iste........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo, hvala ti sto si mi rekao za rodica jer samo on ima, a rekoh da nisam znao da je problem naci vizir u smislu da je VELIKI problem naci ih jer ih nigde nema.... zato hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...