Jump to content

Moto Zajednica

Normalno?!?!?! Brutalno pretucen bajker u BG-u

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

U Politici citao, na zalost nema na sajtu da je juce u Cetinjskoj ulici (sam centar grada) metalnom sipkom vozac Volvoa pretukao bajkera koji ga je isekao. Koliko i kako treba da ga je isekao i sta jos da mu uradi da ovaj izleti iz kola prebije ga, usput mu se pridruzio i suvozac, a onda kao i svi veliki mangupi pun gas, malo ga je i kolima zakacio i uhvatio krivinu!!!

Komentar je suvisan, decku zelim brz oporavak!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Koja je to stoka!!  >:( Treba ih naci, zatvoriti u supu neku I tuci danima da im nikada vise na pamet ne padne da pogledaju u pravcu motora a kamoli da urade ovako nesto!

• Svrati ponekad, 201 postova

Ma svinja je svinja nema to nikakve veze sa bajkerom. To se desava i medju vozacima automobila. Dobice on duplu porciju samo da naidje na dobrog  poslasticara ... ili na one vec pomenute oca i sina mesare.

Ja bih najvise voleo kad bi revanš nešto promenio i znam da pacijenta koji ce da me isece imam vec sutra ali ni hidrogenska bomba ne moye da ih sve potamani tako da - govori tiho i nosi psa sa sobom, nije to prica da se mi pecamo.

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ko zna ljudi sta je tu bilo.Mozda neka stara 'rdja.Na stranu sto je u pitanju motociklista,postupak je za svaku osudu i za krivicno gonjenje.

Nanosenje teskih telesnih povreda,a mozda i ubistvo u pokusaju.

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ne opravdavam postupak,nasiljem se nista ne resava (naravno,onda nailazimo na paradox jer se u nasoj drzavi ni zakonom nista ne resava - u stvari,nista se nikako ne resava,ali to je druga prica).Ali,opet ponavljam,nije "bajker" svako ko sedne na motor.Sta ako je to (najverovatnije) bio neki klinac sa 16-17 godina na R-u od litre,sa plavom Filom,i jasno istaknutim srednjim prstom ka vozacu automobila?Takvo mu je,pretpostavljam,ponasanje i u saobracaju...Inace,ne verujem da bi neki savestan vozac motockla u punoj opremmi tek tako "isekao" nekog vozaca automobila,osim da nije prisiljen necim,a isto tako ne verujem ni da bi neki vozac automobila napao nekog takvog motociklistu (koji u punoj opremi lici na vanzemaljsko bice,nekakvog transportera ili kiborga).Opet,postoji taj mali "luft",jer ima nas svakakvih,a jos i medju ljudima vlada veliki revolt,tako da pamet u glavu (i pistolj za pojas)...

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

Pa kako bre ja nikada ne budem u blizini?!  Mamu im %#@&! Pa goreli bi zajedno sa Volvoom da vidim da stanglom biju bajkera.

• Drug član, 2894 postova
  • Motocikl: strom 650

Ako ga je isekao???

Mene kad neko dobro isece isto moze da izrizikuje dobre batine bilo da sam motorom ili kolima.

Isto tako misli  i vecina vozaca na ovom forumu,zato nemojte braniti bajkera mozda je kriv bez obzira sto je nas kolega po dva tocka.

Svi smo mi nekad krivi samo je pitanje dali dobro odreagujemo ili smo uz sve to i obesni pa naidje jaci baja.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Jevto o cemu ti pricas??? ti bi tukao nekoga ko te isece???? dosli smo opet do price o toleranciji koju ocigledno da vecini fali.....pa ja bi onda svaki dan trebao nekoga da pretucem ali to neradim.

A decko je sipkom pretucen??????????  razmisli malo sta pises!!!!!!!

Pricam o tome da kad te neko isece u saobracaju i posle toga nekaze izvini nego se jos kurci treba da dobije batine.

Neznam da li ima tako drskih tipova.....mene je nedavno lik umalo pokosio iz sporedne ulice ja sam imao prvenstvo a on nije stao i ja sam jedva zakocio i on je ocesao moj prednji tocak i ladno nastavio i udario po gasu...noge su mi se otsekle kada sam video sta je kreten uradio, jedva sam se sabrao i krenuo za njim ( imao sam i garija na motoru ) kada sam ga stigao preprecio sam mu put i on je sto a ja sam krenuo prema njemu i skinuo sam kacigu a on je poceo da se izvinjava i ka kuka ( bio je spreman da popije maru ) i ja vozim motor, izvini, izvini........ja sam mu rekao dobro onda mi objasni sto bezis ko neka pickica umesto da si stao ko covek da se izvinis........on se prilicno usro ali to je verovatno zato sto ja izgledam kao kriminalac i ubica ( mnogo oziljaka sa druma na faci )

Izvinjavam se za OFF

Neznam da li ima tako drskih tipova.....mene je nedavno lik umalo pokosio iz sporedne ulice ja sam imao prvenstvo a on nije stao i ja sam jedva zakocio i on je ocesao moj prednji tocak i ladno nastavio i udario po gasu...noge su mi se otsekle kada sam video sta je kreten uradio, jedva sam se sabrao i krenuo za njim ( imao sam i garija na motoru ) kada sam ga stigao preprecio sam mu put i on je sto a ja sam krenuo prema njemu i skinuo sam kacigu a on je poceo da se izvinjava i ka kuka ( bio je spreman da popije maru ) i ja vozim motor, izvini, izvini........ja sam mu rekao dobro onda mi objasni sto bezis ko neka pickica umesto da si stao ko covek da se izvinis........on se prilicno usro ali to je verovatno zato sto ja izgledam kao kriminalac i ubica ( mnogo oziljaka sa druma na faci )

Izvinjavam se za OFF

I sta si hteo da mu radis kad si ga vijao i zasto si ga uopste vijao .Malo su ti konfuzni postovi.Jel treba il netreba.Jel ti to radis ili neradis.

Pa vijao sam ga zato sto nisam verovao da je ladno nastavio posle toga, a mozda sam i imao zelju da ga namaram ali kada je poceo da kuka sam odustao od te ideje ( iskreno se pokajao kada me je video ) za njegovo dobro, a ovaj moj gari je zeleo da ga namara ali sam ga ja odvratio.......mislim razmisli i sam da smo ga nemarali na kraju smo mi mogli da nejebemo i da zavrsimo u pritvoru ili ko zna gde........

Nekada je bolje popustiti i poslusati razum ( ako ga ima )..a na kraju krajeva zar pametniji ne popusta????

Pa vijao sam ga zato sto nisam verovao da je ladno nastavio posle toga, a mozda sam i imao zelju da ga namaram ali kada je poceo da kuka sam odustao od te ideje ( iskreno se pokajao kada me je video ) za njegovo dobro, a ovaj moj gari je zeleo da ga namara ali sam ga ja odvratio.......mislim razmisli i sam da smo ga nemarali na kraju smo mi mogli da nejebemo i da zavrsimo u pritvoru ili ko zna gde........

Nekada je bolje popustiti i poslusati razum ( ako ga ima )..a na kraju krajeva zar pametniji ne popusta????

Sta bi bilo da je poceo da se kurci ,a vas dva sisli sa motora onako dva losa ubise milosa,komentarisao bi kako je zasluzio.

Svi smo mi prvo ucesnici u saobracaju pa tek onda bajkeri zato ja necu braniti u stavovima nijednog ucesnika u saobracaju ako je kriv pogotovo  kriv sa one moralne strane.

Kurcenje bi se veoma lose zavrsilo po njega toliko lud nije............

Vidis mozda se onaj sto je dobio batina kurcio zato se treba uzdrzati komentara odbrane i napada dok se nema prava informacija.

A informacija je da ga je isekao i svi znamo da posle takvog manevra ako slegnes ramenima i izvinis se tenzija  se spusti u protivnom poraste i bude belaj.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ko zna ljudi sta je tu bilo.Mozda neka stara 'rdja.Na stranu sto je u pitanju motociklista,postupak je za svaku osudu i za krivicno gonjenje.

Nanosenje teskih telesnih povreda,a mozda i ubistvo u pokusaju.

Potpuno se slazem, i uvek treba dati i drugi aspekt cele price.

Ocigledno je pored nasilja u porastu na ulicama, doslo i do porasta istovetnih izjava na nasem BJB forumu.

Opet dolazimo do iste price koju vodim sa drugarima na temi "udario zenu i pobegao".

Poenta je da idiota ima i za volanom i za kormanom, i da u knkretnoj situaciji, uvek moze da postoji i detalj za koji ne znamo.

Prebijanje na ulici ili bilo gde nema nikakvog opravdanja, a ovako smo kao nekakva ratnicka plemena i kurdi..

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: kymco grand dinc 50cc

jij ljudi pa sta je ovo svi se okomili na bajkere

tuku sipkama

kradu motore  i auspuhe skidaju delove koliko su se izvestili pocece da skidaju delove i u pokretu mislim dok vozimo

policija nas iseca pa posle pobegne

stvarno opsta ludnica pa zar smo toliko grasni

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja sam prvi agresivac kad mi neko izleti iz sporedne(mozda sto sam na taj nacin imao dve ozbiljne sabracajke i sto je na taj nacin poginulo par meni dragih ljudi) Znaci normalno je da se uputi neka psovka i slicno ali mi svakako nije palo na pamet da nekog isprebijam stanglom. Joj pa kako bi popili obojica po boc-boc da tako krenu, a onda bih lepo seo u volvo i oterao ga u svoje dvoriste pa nek dodju po njega. Obozavam te jakise sto ih je dvojica pa jos uzmu stanglu....opasne figure.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

ja sam prvi agresivac kad mi neko izleti iz sporedne(mozda sto sam na taj nacin imao dve ozbiljne sabracajke i sto je na taj nacin poginulo par meni dragih ljudi) Znaci normalno je da se uputi neka psovka i slicno ali mi svakako nije palo na pamet da nekog isprebijam stanglom. Joj pa kako bi popili obojica po boc-boc da tako krenu, a onda bih lepo seo u volvo i oterao ga u svoje dvoriste pa nek dodju po njega. Obozavam te jakise sto ih je dvojica pa jos uzmu stanglu....opasne figure.

E bas to, a cudno je kako se muda u trenutku skupe kad se situacija preokrene kad se stvori jos koji bajker a onda njih manje. Milina jedna kako se i recnik menja a i izraz lica... od lokalnog siledzije do ekstaticnog tinejdzera ;)

• U prolazu, 13 postova

Kurcenje bi se veoma lose zavrsilo po njega toliko lud nije............

A sta misilis da je baja bio malo veci mudonja pa lepo umlati i tebe i suvozaca?

Ili recimo da te je jednostavno pregazio kao macku kad si mu se isprecio?

Mozda da je bio nafiksan ili pod dejstvom bilo kakve droge ,pa izvadi prangiju i lepo raspali po tebi?

A da me pogresno ne razumes druze ,za osudu je sto te je ocesao i nastavio dalje ,umesto da stane i da se izvini ,al bi voleo da tako neko stane ispred mene da mi prepreci put kao recimo ti sto si uradio.To sto mislis da imas oziljke na glavi i sto izgledas kao kriminalac 90 godine su prosle i to vise ne pali barem ne kod mene .

Sta sam ja trebao da uradim kad je mene covek otkinuo sa automobilom ,gde sam jedva ziv ostao i dan danas imam posledice te saobracajne nesrece!!!

Gde je covek pobegao i krio se a zivimo u istom kraju,pa su ga ljudi doveli kod mene ,a ja sam ga samo pogledao i rekao sto me bar nisi posetio u bolnici dok sam lezao,bar da si se raspitao da li mi je bolje?Na to sam dobio odgovor uplasio sam se za svoj zivot!!

danijele malo preterujes tip je bio u sluzbenom autu od PTT i neverujem da je imao utoku da nes poubija, a znao je da je kriv i bilo ga je sramota zbog toga sto je nastavio dalje kada me je oceso.......a nisam ja njemu uopste izleteo kao sto ti mislis nego je on sa sporednog puta ( zemljani put ) izleteo na mene koji sam se kreta putem sa pravom prvenstva prolaza ( asfalt )...

A to dali tebe nesto nebi trglo i nebi se ulasio to necu da komentarisem.....

A bez obzira koje su godine...80...90...00..nije bitno osim sto zajebano izgledam mogu zaista to i da budem ako ima potrebe za tim!!!!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja