Gorancha 49 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Nadao sam se da nikada necu morati ovde neku vest da postujem...Nocas, na izlazu iz Knjazevca prema Svrljigu i Nisu,motociklista udario u ogradu i ostao na mestu mrtav.Ime mu je Zeljko,mislim da je radio u piceriji Martini u centru Knjazevca...Ovako sture info dobio sam na poslu,jos uvek radim,pa ako neko ima preciznije informacije... Kada ce jednom ova tema da se ugasi...Saucesce njegovoj porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno ako je stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima :'( :'( :'( Nazalost vest je tacna.Decka sam upoznao na moto skupu u Knjazevcu i videli se jos jedanput nakon. Bio je zaista ok lik,zalost ,zalost..... :'( Takodje saucesce MC Vitez Knjazevac ... :'( NEKA SU MU SIROKI PUTEVI NEBESKI, POKOJ MU DUSI :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,strasno,strasno!!!Evo jos detalja u vezi tragicne smrti Zeljka Rajkovica iz s.ZUNICE pored Knjazevca...Te noci,t.jutra ili kako vec ,zamolio je prijatelja da mu dozvoli da isproba njegov GSX,kako bi uvideo ima li razlike u odnosu na njegov,jer mu se cinilo da ne `izvlaci` do kraja kako treba...Seo na motor,prijatelj mu nudio kacigu,Zeljko odbio,forsirao do pumpe na niskom putu,okrenuo se,po gasu nazad i na samom ulazu u cigan mahalu,izbacila ga brzina,udario u ogradu i to je bio kraj...Udarac je bio tako silovit,da mu nikakva kaciga ne bi pomogla,strasno mi je da pisem o detaljima,zato necu,samo ovo:nakon svega sto sledi u takvim situacijama,angazovana je cisterna GKP da spere ostatke sa ograde i asvalta....Postmortale mu je uradjen alko-test,nije bilo alkohola...Iza sebe ostavio maloletnu cerkicu...Sta reci a ne :'( :'( :'( ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo sahranili dobrog druga, prijatelja i kolegu SLAVA MU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 25, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lilka125 14 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbija Motocikl: GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje deset godina... :-( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...