fibra 345 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos da obrisem bale sa stola i zavrsavam ovaj radni dan. Verujem da ti se supruga smorila dok si se ti satima pentrao po raznim motorima... da li da uzmes ovaj ili mozda ipak onaj drugi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Supruga nije ni išla samnom, zna da bi se ubila od dosade a ja od 10 ujutro do 6 popodne ne izlazim iz BMW Welta i prodavnice koja je na nekih 300 m odatle. Što kaže Peca kao dete u prodavnici igračaka, ne znam gde pre da gledam, šta pre da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma potpuno te razemem prijatelju.A i taj tvoj kum,pa zar nije mogao da ti pazari jedan,makar i polovan? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obećao je za sledeću godinu, ove godine je puk'o 25 soma za svadbu, jadan... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U sledećem nastavku moto prodavnice za prosečne Srbe - Polo, Louis, Hein - Gericke...ali biće sutra, za danas mi je dosta, otpalo mi d*** od sedenja u fotelji. Premesti se u krevet, pa nastavi...ni jedna slika GS ADV i tebe na istom ??? Pa zna covek sta ne valja pa se i ne penje na to, vidis valjda koliko lepih ulicnih sprava Super je, uzivanje na visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au brate mili... Osecam se ko ono kad sam bio dete, p ami kev aprocita neku bajku, gde ima neka zemlaj iz snova ili nesto tako...opijen. Majko mila, kako ovo sve dobro izgleda, au bre covece sto nas ne osvojise '41. pa da zivimo ko ljudi! Arakise, svaka cast na ovom prozoru u svet, zivot si mi unistio, treba idem kod majstora sledece nedelje, kako cu od muke??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan auuu rajko,pa kako te goca pustila samog ....... trebao si da uzmes jednog na karticu ...pa sta bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Vidis Nikola da Vladamir nije jedini koji zna da ti ulepsa dan sa lepim detaljima i kratkim opisom istih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW,mmmmmmmmm raj za oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kumi Dragani se baš svideo: Zna kuma Dragana šta je lepo, i po njenoj meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i još ne mora da nosi kacigu i kvari friz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo zasto i vrata nisu ugradili, pa da bude pravi auto na 2 tocka. Ovako deluje nedovrseno. ;D Po meni jedno od najbezveznijih vozila ikad napravljenih, ne samo u BMW-u vec uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan „Polo“, „Louis“, „Hein-Gericke“ Lep je BMW Welt i te njihove prodavnice...ali da se vratimo na mesta gde prosečni Srbin može da kupi moto-opremu po povoljnoj ceni. Zgodno je što se na jednom mestu nalaze sve tri prodavnice (a pozadi još jedna), u Auerfeldstraße 25, tako da mi je trebalo nekoliko sati da sve obiđem i probam sve što mi se svidi….Jedino je problem bio sa “čuvenim” Louisom, tamo mi nisu dali da fotografišem, čak je došlo do malo težih reči između mog kuma i jednog starijeg prodavca sa konjskim repom zbog toga. Izgovor mu je bio da ne želi da se vide cene na mojim slikama…bog zna zašto, tako da sam, revoltiran, ubrzo izašao i ušao u Polo prodavnicu, gde sam prvo pitao da li smem da fotografišem i da probam…ljudi su uz osmeh rekli da je kod njih sve dozvoljeno i da mogu ceo dan da probam šta hoću… Ne verujem da bih u uvo mogao da uđem kombinezončići za devojčice i dečkiće… Naravno, nema šta nema…kaciga ima million fela i svaki model u nekoliko veličina. Shark flip-up je moj favorit, natak’o sam je na glavu, lagana i udobna, sunčani i običan vizir, cena negde oko 350E…šetao sam sa njom na glavi po Polu, razgledao sve i svašta, za malo da zaboravim da je skinem kad sam izlazio. Kumić koji se svađao sa Louisovcima kupio kacigu za karting: Stvarno se može naći stvari za svačiji džep a cena obično prati kvalitet. Kupio bočne torbe za motor (40E, FLM), rukavice (20E), letnju jaknu (40E) koju mi je sutradan kum “oteo”, mnogo mu se sviđala, sinu letnju jaknu, neke ženske pantalone (“otela” kuma…) i još neku gomilicu stvari…već sam imao problem sa torbama gde sve to strpati i da li će avion moći sve da povuče za Bgd? Žao mi je samo nekih čizama koje su bile na popustu i koštale 100E ali su previše kros varijanta i s’ tim bar meni previše tvrde. Eh...svadba me totalno dekintirala tako da nisam kupio pola stvari koje sam još u Bgd planirao da kupim ovde...valjda će biti prilike. U Polu su mi odmah upale u oči lepe i kvalitetne jakne, na izgled potpuno jednake skupim BMW jaknama, samo sa natpisom "Pharao". Ljubazni deškić - prodavac mi je odmah objasnio da ista firma šije i za BMW i stavlja propeler na rukav uz duplu i troduplu krajnju cenu... Hein-Gericke je u proseku najskuplji, našao sam iste jakne kao u Polo prodavnici ali razlika u ceni je bila skoro 50E. Problem u tako velikim prodavnicama je da normalan bajker ne zna gde da gleda i šta da proba a treba nam sve, baš sve! Evo i sad mi žao gomile stvari što nisam kupio, trebao sam napraviti spisak, pa po spisku i gotovo…Ma biće još prilika, mlad sam ja… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Allianz Arena Otići u Minhen a ne videti čudo arhitekture – stadion Bajerna i Minhena 1860 bilo bi gre’ota te se kum Andreas i ja pokupimo i jedno celo prepodne rezervišemo za obilazak kompleksa. Stadion je građen pune tri godine i završen je 2005. godine i u njemu se odigravaju fudbalske utakmice dva najveća Minhenska kluba, izgradnja je koštala oko 340 miliona evra i kapacitet je oko 70 000 posetilaca. Svakodnevno, na svaka 2 sata organizuju se ture razgledanja stadiona (10E po osobi) i to posebno na engleskom, španskom i nemačkom jeziku. Spoljašna površina stadiona obložena je balonima na kojima se kiša ne zadržava i kroz koje protiče vazduh tačno određene temperature. Ugrađena svetla crvene, plave i bele boje pale se prema timu koji taj dan ima utakmicu – za Bajern ceo stadio je crven, za Minhen 1860 plav…neviđena atrakcija. Cena godišnje pretplatne karte je oko 5500E bez utakmica u Evro kupovima, cena zakupa VIP loža, (kojih ukupno ima 106, od 18 m2 do 120 m2) je od 90 000E do 280 000E godišnje…U nekoliko prodavnica možete kupiti suvenire a ako ogladnite na svakom nivou ima po 10 malih i u prizemlju jedan veliki restoran. Svlačionice su opremljene svim masažnim stolovima koji postoje, naravno uz mini bazene u kojima se napaćeni fudbaleri rekreiraju… Čak su i sedišta sa logom Arene Eto, to bi bio neki moj mali “putopis” o Minhenu gde sam pokušao da vam opišem deo onoga gde sam bio na mini odmoru od 12 dana. Nadam se da ću uskoro da se vratim ali ovaj put idem motorom, ima još puno toga što bi trebalo videti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ... Nadam se da ću uskoro da se vratim ali ovaj put idem motorom, ima još puno toga što bi trebalo videti. Ja ti ipak zelim da odes avionom, a vratis se jednim takvim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iz tvojih usta u Božje uši! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo ! Vidi se da si se nauzivao ! Nego, jel' ove zute valjaju u samouslugama ?!?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, vidi se da si uzivao i u nase ime ;D Vidi se da je fotograf sa nasih prostora...nigde bez zastitne maske :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, nećeš verovati ali u sred ogromnog marketa valjaju F800 i Husqvarnu ;D, čak je cena za stotinjak E jeftinija u odnosu na BMW prodavnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, nećeš verovati ali u sred ogromnog marketa valjaju F800 i Husqvarnu ;D, čak je cena za stotinjak E jeftinija u odnosu na BMW prodavnicu U mamu im .... pa sto to meni niko nije rekao ??? ;D Odes u prodavnicu sa kuponima koje skupljas cele godine i zavrsis zucu !!! ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan BMW u Minhenu? Očigledno se to kupuje na svakom ćošku, pa i sa kuponima od samoposluge ;D Kuku...sad će propelerci da me napljuju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pikaso, jeste, bilo je nekoliko fotografa i kamermana, jedan je bio izbosne i taj je nosio torbicu od maske, zezao sam ga i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW u Minhenu? Očigledno se to kupuje na svakom ćošku, pa i sa kuponima od samoposluge ;D Kuku...sad će propelerci da me napljuju... ;D Pih... da sam znao !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je Minhen prepun propeleraca, vrat sam iskrivio zverajući levo-desno u njih. Ima ih svakakvih fela, čini mi se najviše F800 kao tvoj i 1200 Adv i svi su u full opremi sa manjerkama, topcase-ovima, podignutim vizirima...divota ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa seljaci, f800, bele kobaje i pivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...