floyde 5 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko semu instalacije za ovu Hondu. Motor je 2003 godiste konkretno mi treba sema za obrtomer posto neked radi nekad ne. pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan obrtomer uzima impulse sa izlaza cdi-ja ka jednoj od bobina. to si mogo vec da procitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste ali ako sa konda nema signala (a drugi kond istog cdi-ja i bobina lepo rade) ne mora obrtomer da bude krivac. u svakom slucaju, ako se medjusobnom zamenom cdi-jeva ne dobije nikakva promena tj obrtomer i dalje zeza onda se tom cajgeru lose pise. suma: sa malo ukrstanja se lako lokalizuje problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Ok provericu osiloskopom signal iz CDI-a. To mi je motor od drugara napeo me da mu to pogledam a ja ne radim motore vec autoelektroniku. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Motor radi normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...