Zoxxx69 132 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan kad sam rekao sportmax mislim na qualifier 2 Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kad sam rekao sportmax mislim na qualifier 2 Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Mislis da je bolje sacekati sajam onda? Da ne trcim pred rudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan И наравно, ауспух Obavezno ove smejurije zameniti necim normalnim A ja bas razmisljam da vratim fabricke. Trenutno imam 2u1. I osim buke imam I mali povecanu potrosnju (6,5) Posto planiram da se malo vise vozam po EU (Ceska pa na gore) a oni su alergicni na buku (250 evro), vraticu fabricke u tu svrhu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nego Strider, 90e nov disk, sigurno original? Cena je neverovatna za disk koji je nov i oridjinaliZato sam se i pitao ko je lud U svakom slučaju posebno sam zvao da proverim da li se radi o ceni od 180 E po komadu. Ispostavilo se da je u pitanju par. E sad da li je original kako kaže ostaje da se vidi kad stignu... Pa ovo je super cena, jeftinije nego na aliexpressu.. I ne rizikujes da ti rebnu carinu i porez.. Ja sam zainteresovan oma da uzmem zadnji. Proveri jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam ovu gumu Dunlop Qualifier 2 i nema je u dimenziji za TDM 850, Tu privilegiju da nosite ovu gumu imate samo Vi sa 900-tkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pa smo malo cistili lanac. Inace vozim RS 4 I odlicne su gume, posebno ako je kisa I hladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А нико не спомену на коју би се цифру требало бити спремно за замену гума? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 270 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 16, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Данас мало провозао са Џоксом неких 30ак км да ме жеља мине! Мало до Ср.Карловаца Удобан нема шта,само ме смара мало шалтање. Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Чуј смара, ја вазда тражим 6ту. А што се тиче шалтања, нема ту уопште пуно шалтања, ишалтам до 5, и онда тако возим дуго дуго, и кад успориш потеже у 5ој, све преко 60 не тражи ми нижу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za voznju. Sta te tacno smara kod saltanja? U 1 uvek malo lupi ali to je normalno Iz 1 u 2 na 2000 da ti ne bi lupao ostalo izmedju 3 I 4000 Kakvo ti je ulje? Novo ulje (sintetika) zagrejes ga malo I nebi terebao da imas problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Смара га то што је прекаљени скутераш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ne brukaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Чуј смара, ја вазда тражим 6ту. А што се тиче шалтања, нема ту уопште пуно шалтања, ишалтам до 5, и онда тако возим дуго дуго, и кад успориш потеже у 5ој, све преко 60 не тражи ми нижу Kad sam prešao sa Tenere na TDM-a, koji odmor za levu nogu... Kao što kaže Svaler, samo ga išaltam do 4. u gradu i milina...a van grada u 5. i teraj... A sa Tenerom noga non stop na menjaču i samo šaltaj gore-dole... Primetio sam da menjač lupi malo kad idem iz 1. u 2. I nekad iz 2. u 3. ali samo ponekad...verujem da je to tako sa TDM-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kazem iz 1 u 2 ne preko 2000 obrtaja I nece da lupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko gume u skorije vreme,ja gledam da se ponovim po tom pitanju. Sta mislite dali je bolje sad juriti neke gume ili na sajmu?? i naravno ako neko ima preporuku za pneumatik,neka iznese misljenje Ja sam za svog merkao pirelli angel gt, al posto sam pazario stroma pre dve nedelje odustao sam. Za njega sam uzeo metzeler tourance next Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan novo i poloooovnoooooo? Ja sam kupovao samo nove pozicije i ne znam da li ima i polovnih stvari. Lično mislim da je vrlo nezahvalan posao dovlačiti po narudžbi polovne delove koji su nekome upotrebljivi a nekome nisu. U svakom slučaju postoji mogućnost da se proveri telefonom. Ja sam zainteresovan oma da uzmem zadnji. Proveri jos jednom. U ponedeljak ću sve znati definitivno. Javiću ovde naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Januar 16, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Чуј смара, ја вазда тражим 6ту. А што се тиче шалтања, нема ту уопште пуно шалтања, ишалтам до 5, и онда тако возим дуго дуго, и кад успориш потеже у 5ој, све преко 60 не тражи ми нижу Kad sam prešao sa Tenere na TDM-a, koji odmor za levu nogu... Kao što kaže Svaler, samo ga išaltam do 4. u gradu i milina...a van grada u 5. i teraj... A sa Tenerom noga non stop na menjaču i samo šaltaj gore-dole... Primetio sam da menjač lupi malo kad idem iz 1. u 2. I nekad iz 2. u 3. ali samo ponekad...verujem da je to tako sa TDM-om... Ja kada saltam lagano podignem menjac prema gore zatim kvacilo i upadne kao u sir,barem mom tako "prija". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan kad sam rekao sportmax mislim na qualifier 2 Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Mislis da je bolje sacekati sajam onda? Da ne trcim pred rudu? Da svakako, svi će biti tamo. Zagarantovani popust 10% a možda i montaža za Dž. Usput birkaš i tako to. Ja volim tako!!! Pozzz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 17, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Лепо рече швалер...скутераш треба да се прекали требаће времена! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 17, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa smo malo cistili lanac. Inace vozim RS 4 I odlicne su gume, posebno ako je kisa I hladno. Inace vozim RS 4 I odlicne su gume, posebno ako je kisa I hladno. @Bruno Koje su ti ovo gume??? Mislim proizvodjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 17, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite zbog greske u brzini kucanja Mislio sam na Michelin road pilot 4, odlicna guma svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 17, 2016 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite zbog greske u brzini kucanja Mislio sam na Michelin road pilot 4, odlicna guma svaka preporuka Gde si nasao PR4 za prednji tocak?! Namerno sam uzeo PR3 zato sto se ne radi u dimenziji za 18-icu... mozda gresim, mada sumnjam da bih se toliko zeznuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...